Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm demeir hapıı
her gün aynı sattlerde alsan daha ii olur
Merhaba kizlar,
Nasilsiniz? Umarim herkes iyidir tabi olabildigince....Ne zamandir yazamadim, kusura bakmayin. Son iki gecedir bacagimda kasilma basladi. Gecede bir kere oluyor beni uyandiriyor ve geciyor. Umarim daha da ilerlemez! Bu arada bugun 33 haftalik oldum....7 haftam kaldi!
çikonun ben kahve rengi çantalısını aldım bebe yağını kullandım bile hoşuma gitti ama sen bilirsin yinede ücreti ne kadar ki birde ürünlerinin ambalajı benim aldıklarımdan farklı
evet bana da ambalajı farklı geldi 35tl ye geliyo indirim kuponum falan varmış ama güvenemdim şimdi..
hala almadım bebeğin bakım setini bilmiyorum ki sebamed mi chicco mu alsam..
dün link verdiğinde bakmıştım, güzel görünüyordu çantası falan. chicconun öyle bir serisi var ben mağazada görmüştüm o ambalajları hatta kipa da bile vardı o seriden...
![]()
şu seti diyordum kızlar 39 a satılıyo 5tl indirim var ama ambalajlar değişik geldi orjinal değilmi acabaCADIARZU
merhaba güzel anneler;
geçmişi okudum geldim;
dün gece hiç uyuyamadım,,,daha şimdiden başladı-34-35. haftalarda hiç uyuyamayacağız;
hamileliğimden önce yastığa kafamı koymadan uyuyordum...
öylemi, bilmiyodum canım sağol. ozaman bi kipaya uğriyim ben belki ordan alırım varsa.
sen aldınmı? ya da ne aldın?
merhaba hoşşgeldinn
gece bende kabuslar görüyorum bazenn çok ağrım olmuyo ama kabustan uyuyamıyorumkafamçokkarıştı
artık başladı uykusuz geceler, bebişli günlere antrenman oluyokaydirigubbakcemile3
ben de chicconun kahverengi omuz çantalı olanını almıştım kipadan, 46 lira falandı galiba ama ürünler diğer bildiğimiz ambalajdandı. bunun setini görmedim kipada ama şampuanı falan ayrı ayrı gördüm, kipaya bir bak, olmazsa bunu alırsın . çantası daha güzel bence bahsettiğin setin...
bende chiconun setini aldım,sebamed mi chicomu çok düşündüm,eğer cildinde sorun vs varsa sebamed önerdiler,alışmasın dediler bende chico aldım
selam kızlarrr opuyorumnanaktan