2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdiye kadar bana hep ultrasonla bakıldı ama bundan sonra alttan muayeneye de hazırlıklı olmalıyız galiba :((

bana bi kere 20li haftalarda akıntım çok diye alttan bakmıştı çok kötü yaaaaa..

bundan sonra dediğin gibi hazırlıklı olmak lazım..

ben 38+6 da diye okudum 3800 kilo.........

sanırım sezeryan olmuş..
bence kilosu da iyi diye bekletmemiştir doktor..
geçenlerde de bizim komşunun gelini doğum yaptı..
38 haftalıktı kilosu 3700 dü..doktor beklemeye gerek yok dedi..zaten isteyerek sezeryan oldu aldılar..

şimdiye kadar bana hep ultrasonla bakıldı ama bundan sonra alttan muayeneye de hazırlıklı olmalıyız galiba :((

evet banada hep ultrasonla bakıldı. işte ağrılarım çok ya alttan bakarmı acaba diye düşündüm.
yinede hazırlıklı olmak gerek :bbo:

evet banada hep ultrasonla bakıldı. işte ağrılarım çok ya alttan bakarmı acaba diye düşündüm.
yinede hazırlıklı olmak gerek :bbo:
benimde çokdu ağrılarım,benzer ağrılar,anlattım derdimi ama sadece usg de baktı,dinlen her fırsatta uzan dedi,ama ben her muaneye hazırlıklı gidiyorum,hatta muaneyi bırak 30u geçtik artık hep hazırlıklı olmak lazım kızlar

sanırım sezeryan olmuş..
bence kilosu da iyi diye bekletmemiştir doktor..
geçenlerde de bizim komşunun gelini doğum yaptı..
38 haftalıktı kilosu 3700 dü..doktor beklemeye gerek yok dedi..zaten isteyerek sezeryan oldu aldılar..

benim de büyük ihtimal sezeryan olacak, o zaman mayıs başı gibi olacak doğumum, az kaldı heyecanlanıyorum çookkk :)

benimde çokdu ağrılarım,benzer ağrılar,anlattım derdimi ama sadece usg de baktı,dinlen her fırsatta uzan dedi,ama ben her muaneye hazırlıklı gidiyorum,hatta muaneyi bırak 30u geçtik artık hep hazırlıklı olmak lazım kızlar

bende her muayneye hazırlıklı gidiyorum tabi ama bugün kuaföre gidicektim ağrılarımdan korktum kendimi kasmamak için gitmedim. kendimde göremiyorumkiiii koskoca bi göbüş var önümde engel :))))

bende her muayneye hazırlıklı gidiyorum tabi ama bugün kuaföre gidicektim ağrılarımdan korktum kendimi kasmamak için gitmedim. kendimde göremiyorumkiiii koskoca bi göbüş var önümde engel :))))

ben de şimdiye kadar kendim hallediyordum ama artık ayak tırnaklarını bile zor kesen biri olarak onu hiç yapamayaya başladım geçen cumartesi ben de hayatımda ilk defa kuaförde yaptırdım mecburen...

ayrıca son haftalarda ağda önerilmiyo kızlar,doğumu hızlandırırmış,cinsellikde öyle ve hurma diyorlar ama onu bilmiyorum

evet hazırlıklı olmak lazım.bende dün doktora gittiğimde aklımda bıle yoktu.4 aydır sureklı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırıyorum.dün bı yat bakalım dedı ıncelme falan var mı dıye allahtan haftasonu temızlemıstım.bırde ben 15 gün önce sancılandım acile zor yetıstık.doğuruyorum zannettim ama oda enfeksıyondanmıs.ozamanda parmakla acılma varmı dıye kontrol etmıslerdı.yanı her durumda hazırlıklı olmalıyız.:kedi:

slm herkese hayırlı gunler,
kızlar bebebklerınızın pozisyonları nasıldı en son kontrolunuzde
doğmla ılgılı karar verebıldınızmı?

ayrıca son haftalarda ağda önerilmiyo kızlar,doğumu hızlandırırmış,cinsellikde öyle ve hurma diyorlar ama onu bilmiyorum

evet kuaförümde dedi doğuma az kala yapamayız dedi kasılmalar oluyomuş.
doğuma nasıl gidicez ya ya aniden sancı tutarsa

zeytinyağlı yiyemem aman basmada fistan giyemem aman,basmada fistan giyemem aman,senin gibi cahile ben efendi diyemem aman ben efendi diyemem amannnn,ohhhh ohhhh sağdan soldan yandan olmadı başdan

geçen hafta kanamamdan dolayı 3 kere alttan tuşe muayne oldum,,,ilkinde acil olduğu için hazırlıklı değildim tam ama o an insan onu düşünmüyor,yeterki bebeklerimiz sağlıklı ve zamanında doğsun,ama en güzeli her zaman temiz ve hazır olmak tabiki...

Back
X