Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlm gözün aydın canım çok sevindim.bebişin kısmetiyle geliyor.
vallaha iyi denk geldi,nakliyeciler bir gün önce gitse yada teyzeler bir gün geç dönse olmuycakdı
kızlar selma bi mevlüt şekerleri adresi vermişti neydi hatırlıyomusun ?
birmax dı galiba canım.
saol canım,çok rahatladımdevrim seninde gözün aydın çok iyi denk gelmiş rahatlamışsındır nakliye ücretide çok iyi
evet canım,ev yarım yamalak kalmışdı,muftak bomboş,salon bomboş :)halılar yok perdeler eksik,şimdi adam akıllı yerleşebilirimonlarda gelince iyice yerleşirsin artık canım rahatlarsın.
kızlar bişi sorucam siz hastanede gelenlere ne vermeyi planlıyosunuz?
kızlar bişi sorucam siz hastanede gelenlere ne vermeyi planlıyosunuz?
özlemcim eşinin işi hayırlı olsun..şu bi gerçek ki kız bebekler babalarının işlerine bereket getirirlermiş...maşallah diyelim...
saol canım,çok rahatladım
evet canım,ev yarım yamalak kalmışdı,muftak bomboş,salon bomboş :)halılar yok perdeler eksik,şimdi adam akıllı yerleşebilirim
Arkadaslar merhaba bugun kontrolum vardi.nts ye girdim ultrason yapildi,,alt tarafta sancim var dedim alttanda ultrason yapildi masallahh bebegim icin hersey yolunda kilomuz 1750 masallahh hersey iyi dedi yatiyordu kuzum..ama benim moralim cok bozuk hemoglabinim 6,5 cikti inanamiyorumm 2 hafta sonra tekrar kan tahlili yapilacakk halsizlikden perisanim..mafoldumben
maşallah bebeğine canım.
sanada geçmiş olsun canım ilaç falan verdimi kan için
ağrım var dediğin içinmi nstye girdin yoksa bu haftalarda normalmi. benimde alt tarafda çok sancım var acaba alırlarmı benide nstye. ama alttan bakar heralde banada.
sagol canim benim ,,, yok nts ye son 3 muayeneden beri yapiyorlar,,sadece alttan sancim var deyince ekstra alttan bakti doktorum herhangi iltihap bisey var mi diye bisey cikmadi normalmis hamilelikte olur dedi,,kan icin iki hafta once demir hapi basladik sadece baska bisey vermedi iki hafta sonra tekrar kan tahlili olcak,,akannehir
Gülümse, maşallah bebeğine canımsana da çok geçmiş olsun...
Devrimim, çok iyi denk gelmiş, fiyat da süper olmuş, gözün aydın...