2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlar ben de yeni geldim doktordan ikili testimizi yaptırsık çok şükür burun kemiğimiz var 1,5 mm de ense kalınlığımız inşallah kan testimiz iyi gelir çok rahatladım ama doktor cinsiyeti söylemedi yaaa annem kız istiyoruz diye ağzından kaçırdı doktor da spekülasyon olmasın bekliyelim dedi napalım bi ay daha isimsiz sevicez olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli diil..

Gözlerim doldu ya. Maşallah ne güzel herkes müthiş haberlerle geliyor. seninde gözün aydın olsun:nazar:

Teşekkür ederim canlarım. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Bu arada ilk Erkek haberi benden gelmiş. Allah herkese gönlüne göre versin. Ben hep erkek hissettim gerçekten hislerimde yanılmamışım. Hatta doktor erkek diyince şaşırmadım diyebilirim o kadar emindim yani :lepi: :lepi:

İdyl gözün aydın canım, çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Bugün topiğin ikinci erkeği seninki canım, ilkini merve müjdeledi.
Bu arada tekrar dönmenede sevindim. opuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar ben de yeni geldim doktordan ikili testimizi yaptırsık çok şükür burun kemiğimiz var 1,5 mm de ense kalınlığımız inşallah kan testimiz iyi gelir çok rahatladım ama doktor cinsiyeti söylemedi yaaa annem kız istiyoruz diye ağzından kaçırdı doktor da spekülasyon olmasın bekliyelim dedi napalım bi ay daha isimsiz sevicez olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli diil..

Gözün aydın canım maşallah bebişine, hayırlısı olsun canım diğer ay öğrenirsin cinsiyeti

İdyl gözün aydın canım, çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Bugün topiğin ikinci erkeği seninki canım, ilkini merve müjdeledi.
Bu arada tekrar dönmenede sevindim. opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım Amiiin . Darısı sizlerin başına. opuyorumnanaktan bende sizleri gördüğüme sevindim alkisalkisalkis

kılzar guzel haberlerınıze cok sevındım.ne kadar erken ogrendınız cınsıyetı bende 4 aylıkken ogrenırım heralde dıyodum.ınsallah bende ıkılı taramaya gıttıgımde ogrenırım.
ay cok heyecanlı ya ıdly ve dımples ıkınızın adınada oyle mutlu oldumkı ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.
hayırlı haberlelrle bızde gelırız ınsallah..

kılzar guzel haberlerınıze cok sevındım.ne kadar erken ogrendınız cınsıyetı bende 4 aylıkken ogrenırım heralde dıyodum.ınsallah bende ıkılı taramaya gıttıgımde ogrenırım.
ay cok heyecanlı ya ıdly ve dımples ıkınızın adınada oyle mutlu oldumkı ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.
hayırlı haberlelrle bızde gelırız ınsallah..

İnşallah canım. Valla öyle güzel bir duygu ki anlatamam. Yalnız bazı doktorlar erken diye söylemek istemiyolar. Bizimki kalkmıştı yerinden. Ben sordum cinsiyeti ile ilgili tahmininiz varmı diye. Tekrar oturup baktı henüz erken ama derken bir baktıkki pipi var ben bile gördüm yani :kedi: Yani eğer doktor söylemezse sen sor.

İnşallah canım. Valla öyle güzel bir duygu ki anlatamam. Yalnız bazı doktorlar erken diye söylemek istemiyolar. Bizimki kalkmıştı yerinden. Ben sordum cinsiyeti ile ilgili tahmininiz varmı diye. Tekrar oturup baktı henüz erken ama derken bir baktıkki pipi var ben bile gördüm yani :kedi: Yani eğer doktor söylemezse sen sor.

senın 11.+6 da bellı olmus ben gıttıgımde 12+4 olcak ınsallah gorurmu acaba ya.ben hıc bu kadar cabuk ogrenecegımı sanmıyodum bak sımdı cok heyecanlandım valla.artık o gunu daha bı heyecanla beklerım.
hayırlısı olsun ya.hepımız her zaman guzel haberlelrle gelelım da gerısı onemlı deıl gercekten.

hepinize iyi akşamlar kızlar. opuyorumnanaktan
ne güzel bugünde güzel haberlerle gelenler olmuş gözünüz aydın allah tamamına erdirsin :nazar: çok sevindim adınıza darısı bizlere inşallah. :Saruboceq:

evet canım geçmişi okuyorum gördüm seninklide
çok teşekkür ederim canım sağol
tam 40 sy birikmiş sabah giremeyince böle oluyo

senın 11.+6 da bellı olmus ben gıttıgımde 12+4 olcak ınsallah gorurmu acaba ya.ben hıc bu kadar cabuk ogrenecegımı sanmıyodum bak sımdı cok heyecanlandım valla.artık o gunu daha bı heyecanla beklerım.
hayırlısı olsun ya.hepımız her zaman guzel haberlelrle gelelım da gerısı onemlı deıl gercekten.

benim SATa göre 11+6 ama ultrasonda 12+1 çıkıyo. Dediğim gibi cinsiyeti söyleyip söylememek doktorun elinde ama sanırım erkek olunca daha kesin ve erken netice alınıyor

ya kızlar tutun ki bebeğim down sendromlu çıkacak. ben aldırmayı düşünmüyorum. allahtan gelen herşey kabulümdür. bir kaç istatistiki değer kafamı bulandırsın istemiyorum. hem zaten bebeğin ense kalınlığı ultrasondan da ölçülebiliyor. orda varsa bi sıkıntı napalım kader dicem kabul etcem. ama allah korusun bütün bebişlerimizi..

bu konuda sana katılıyorum bende asla aldırmayı düşünmem ama iyi çıkıncada rahatlıyo insan
gerçi kötü çıksa 9 ay haram olur insana

buyrunnnnnnnnn hehe geçmişe bakındım canımcım biraz ama hepsini okuyamadım iisiniz dimiiii? nilay13 ünde ikili sonuçları ii çıkmış sevindim çok kelebek01 ( sevil ) de gidecekti sanırım nolduu yanlışmı hatırlıyorum yoksa :uhm:
sağol canım opuyorumnanaktan

bcbk258d04ars6_1237631083.jpg

kızlar bu nası bişi yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

ya harika yaaaaaa yerim ben onun içindeki minikiiiiikaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar nasılsınız?
ikili testi iyi çıkan firstday ve nilay gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah.
sağol canımcığım inşallah sizlerdende mutlu haberler alırız:teytey:

selam kızlar doktordan şimdi geldik, 2li testimize gitmiştik maşallah :nazar: hiç bir problem yokmuş gayet sağlıklıymış. birde doktor büyük ihtimalle erkek dediii zemuszemus çok güzeldi tekrar kalp atışlarını dinledik allaha şükür gayet sağlıklıymış. rabbim herkese iyi sonuçlar almayı nasip etsin :emir_bebek:

ay canım ne güzel tebrik ederim damadımız geliyoooo:hulya: örgüye başalamak lazım artıkın

kelebek benimde tutuyor çin takvimine görekaydirigubbakcemile2

ya arkadaşlar ben 87 temmuz doğumluyum yani doğum günümden bir ay sonra hamile kaldım yani 22 bitti şimdi benım 22 yemi bakmam lazım :uhm:

kızlar ben hızla büyüyen göbeğimi eski pantolonlara sığdıramayınca gebe den pantolon aldım. oradaki çalışan bayan, hergün onlarca hamile giydiriyorum ulturason şaşırır biz şaşırmayız seninki oğlan dedi. bu arada ben o heyecanla gebe den aldım ve kazık yedim. zuhal mağazasında yarı fiyatıymış pantolonlar. yaşadığınız şehirde varsa araştırın. benim vaktim yoktuuuu

canım bak ben lcw den aldım hamile kolleksiyonu açmışlar hem uygun fiyatlı hem çeşt var zaten 9 ay için pahalı bir şeye gerek yok :dance:

Selam herkese,

Dimples'cim beni listeden silmemiş madem bende liste güncel kalsın istedim. Bu gün doktor randevumuz vardı. 2li testimizi yaptırdık. Ense kalınlığı 0.12 çıktı doktorumuz çok iyi dedi. Kan sonuçları haftaya belli olacak. Ve son olarak Dimples'cim sana Damat geliyor. Eh kızını istemeye gelcez yakında :)
Herkese iyi akşamlar...

yaaaa canım senın içinde çok sevindimmmm sizleri duyunca nasıl heyecanlanıyorum anlatamam :dance::dance:

benim SATa göre 11+6 ama ultrasonda 12+1 çıkıyo. Dediğim gibi cinsiyeti söyleyip söylememek doktorun elinde ama sanırım erkek olunca daha kesin ve erken netice alınıyor

öyle diyolar ama pipiyle kordon bağını karıştıradabiliyorlarmışkaydirigubbakcemile5

idly şimdi kuşkuya düştün dimi ya erkek değilse diye
ben güvenemem herhalde dra gözlerimlede görsem acaba derim illah kucağıma alacam
benım arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca erkek dedler kadın kız doğurdu hemşire kocasına çocuğu verirken allah bağışlasın kızınız oldu dedi adam bebiği hemşireye geri uzattı karıştırdınız herhalde bizim bebeğimiz erkek dedi durum anlaşılınca koptuk gülmektennn

Son düzenleme:
ya gamze üçlüde yaptıracan mı dr zamanı gelince bakarız dedi ama bilmiyomkı
yaptırsam mı acepppp

Back
X