Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu yaz tatili düşünüyorum ve istiyorum da. ama çocuğu olan bir arkadaşım. eğer tatil yapmak istiyorsan birini götür yanında çocuğa bakıcak yoksa o tatil olmaz dedi. annem de dioki görmüyomusun pınar altuğ koymuş bebeği şezlonga çocuk uyuyo ordalmaz: ay ben onlar gibi rahat olamamki öle. 40ımız çıktıktan sonra heryere gideriz gibi geliyor. bence böyle bir kış geçirdikten sonra hepimiz bir tatili hakediyoruzzzz:lepi:
aaa güzel fikir benceede resmini eklermisin örnek olur bizede bende elle fular yapıyodum battaniyeyi tığla yapmışsındır heralde
kaç haftlık acaba bebişler büyük gözüküyoKızlar bu erkekmiş![]()
bu da kız![]()
ne kadar ilginç di mi...Doktorlar tam pozisyonu yakalayıp açısına göre söylüyorlarmış cinsiyeti...
iyi akşamlar canımmÇıkıyorum kızlar.İyi akşamlar
ay eşim mesaj atmış kendine ve çocuğumuza iyi bak sizleri çok seviyorum siz benim hayatımdaki en önemli varlıklarsınız diyee:gitme::gitme:evet canım ben 40 ı beklemeden memlekete gidecem temmuzda halasının düğünü vaar iki kişi geldik üç kişi dönecez memlekete çok güzel bir duygu ya
3 kere de ben gittim ama ilk açıldığı zamanlar da gitmiştim çok kalabalıktı gene bi ara gitmeyi düşünüyorum ama bi ara ayarlar beraber gideriz hem tanışmışda oluruz
evet yaaa...ve onlar da bir kez bile hasta olmuyorlar inanılmaz birşey...İyi akşamlar Görkemima.s.Aynen biz de öyle.Ve ben deli gibi otel ararım.Bu sene annem temmuzda Altınoluk'a gideriz diyo.Eylül ekime kadar.Tabi babasız sanki bu çocuk kaydirigubbakcemile3 Biz korkuyoruz bebekle tatilde ama yabancılar taa nerelerden küçücük çocuklarla gelip atıveriyolar suyun içine
Kesinlikle öyle Gamzecim ama Pınar Altuğun kimbilir yanında kaç yardımcısı vardır...Ben çocuğa eziyet olmasını istemem, sıcaktı isilikti sivrisinekti, yerini yadırgama filan...
Yoksa canıma minnet zaten seviyorum yazı:lepi:
Ama bakar mısınız doğurduk ta tatil hesapları yapıyoruz:roflol::roflol:
büyürler o zamana annnesi güzel güzel oğluşunla gezersin bakiçimden öyle geçti ama gamzeyi tutturamamıştımzemuszemus
çok mutlu olurum vallahi canım 2. trimesterde rahatlıycakmışız ohh mis gibi gezelim vallahi iş ev hamilelik insan bunalıyo ...sosyal aktivitemizden kalmayalımkaydirigubbakcemile3
Selma imzalarımızdaki bebekler aynı şimdi farkettim bakalım cinsiyetleri de aynı olacak mı???tamam o zaman ikimizinde müsait olduğu bi gün gidelim yaşasın göbek kardeşliği :lepi:
tamam o zaman ikimizinde müsait olduğu bi gün gidelim yaşasın göbek kardeşliği :lepi:
duygulanmışmı hemşom benimki de aynı sen bebişime iyi bak başka şey düşünme diyo çok nazlıyo beni saolsun daha çok bağlandılar bize demi bana öyle geliyo dün midem bulandı limonata yapım mı diyo Allah razı polsun onlardan daay eşim mesaj atmış kendine ve çocuğumuza iyi bak sizleri çok seviyorum siz benim hayatımdaki en önemli varlıklarsınız diyee:gitme::gitme:
bende gelicem yaaaaaaaaaaaaaa bananeeeeeeee :lepi::kedi: benide alın viaportaaaaaakaydirigubbakcemile3:hulya:
sırnaşık şeysırnaşık şeyay evet yaaa sanki doğurduk bi tatil kaldı:kedi: yakında biz çocuklarıda okula yollarız :lepi:
ben dün anneme dedim anaokuluna nereye göndersek bizimki büyüğene kadar kız kardeşimde orta okulu bitiriyo dedim annemde kızım delimisin nesin ya dur önce bi doğsun dedi :kedi:ay evet yaaa sanki doğurduk bi tatil kaldı:kedi: yakında biz çocuklarıda okula yollarız :lepi:
Selma imzalarımızdaki bebekler aynı şimdi farkettim bakalım cinsiyetleri de aynı olacak mı???
:ecrin_bebek:[/QUO
ne hissediyosun ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
ben dün anneme dedim anaokuluna nereye göndersek bizimki büyüğene kadar kız kardeşimde orta okulu bitiriyo dedim annemde kızım delimisin nesin ya dur önce bi doğsun dedi :kedi:
Selma imzalarımızdaki bebekler aynı şimdi farkettim bakalım cinsiyetleri de aynı olacak mı???
:ecrin_bebek:[/QUO
ne hissediyosun ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum
canım biz 3 kız kardeşiz, ailem sanki erkek istiyor, ama kız olsa da çok güzel olur kzılar başka bir tatlı oluyor..
ama inan hiç bir şey hissedemiyorum