2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bişe sorcam kabızlık problemi olan varmı, ben dikkat etmesem hiç çıkamam heralde hergün mutlaka kuru kayısı falan yiyorum dün yemeyi unutmuşum bugün çıkamadım vede kan geldi benden
basurmu oldum nedir? napcam ya :1no2:

[canım biz 3 kız kardeşiz, ailem sanki erkek istiyor, ama kız olsa da çok güzel olur kzılar başka bir tatlı oluyor..
ama inan hiç bir şey hissedemiyorum[/QUOTE]

ya bizim aile de kız çok eşiminkinde de erkek bencede kız çocukları daha çeker oluyolar ama Allah ım hayırlısıyla versin oğlumuz olsa belki o zamanda kız çocuklarını sevmicem çocuğumuz yokki evlat sevgisi nasıldır bilmiyoruz şimdi böyle bol keseden atması kolay:dance::dance:

ya kızlar bişe sorcam kabızlık problemi olan varmı, ben dikkat etmesem hiç çıkamam heralde hergün mutlaka kuru kayısı falan yiyorum dün yemeyi unutmuşum bugün çıkamadım vede kan geldi benden

ay cnaım geçmiş olsun ben hiç yaşamadım san ayardımcı olamıycam doktoruna sorsana

herkese iyi akşamlar kızlar, ben de çıkıyorum
dikkat edin kendinize ve kuzucuklara

canım bende çok yaşıyorum ve malesef basur olmuşum sanada geçmiş olsun, kan hapını kullanmaya başladığımdan beri sanki biraz daha iyiyim. bide kayısıyı öğlen yemeğinden önce yemeyi dene oda işe yarıyo.

canım bende çok yaşıyorum ve malesef basur olmuşum sanada geçmiş olsun, kan hapını kullanmaya başladığımdan beri sanki biraz daha iyiyim. bide kayısıyı öğlen yemeğinden önce yemeyi dene oda işe yarıyo.

daha ben kan hapı falan kullanmaya başlamadım, kayısı işyerimde sürekli çekmecemde
günde 2-3 adet mutlaka yiyorum, bugün kuru incir de yedim.
ay inşallah düzelir yaa, çok kötü

kızlarr ben burda ilan etmiştim kabız olduğumu doktor bi toz vermişti suya karıştırıp içiosun tamamen zararsız. ama ben kullanmadım inat ettim doğal yoldan çözücem diye. kayısı alın komposto yapar gibi pişirin ama şeker koymayın ve kayısı bol suyu az olsun. sonra onu tüketin hergün düzenli. çok iyi geldi bana

saol canım bide onu deneyelim gerçi eskiye nazaran iyiyim şimdi

kızlarrr nabersinizzz ben sskları giremedim geldimmm sıkıldım yaaa ama gene fokurdamış burası maşallahh... bu arada gamzecim viaporta mı gidiyorsunuzz bende gelebilsem keşkeemmmm kaydirigubbakcemile
aklıma viaport deyince ne geldi biliyormusunuz geçen yaz ist. da kuzenimdeydim viaporta gitmek için taksi beklerken kuzenim birden bağırmaya başladııı biraz çatlaktır da kendisi... aaaa viaportttt viaport die ve koşmaya başladı meğer viaporta giden servis varmışşş .. kuzenim koşuyor arkasıondan bizz yanımızdan araçlar geçiyorr ama bu sırada da viaportttt die bağırıyorr neyse şöför bizi on dk koştuktan sonra farketti ve biz nefes nefese servise bindikk.. şöför bize ne dese beğenirsiniz. " abla bi ara aynadan baktım beni geçmeye çalıuşıyorsunuz sandım " dedi kaydirigubbakcemile3

kızlarrr nabersinizzz ben sskları giremedim geldimmm sıkıldım yaaa ama gene fokurdamış burası maşallahh... bu arada gamzecim viaporta mı gidiyorsunuzz bende gelebilsem keşkeemmmm kaydirigubbakcemile
aklıma viaport deyince ne geldi biliyormusunuz geçen yaz ist. da kuzenimdeydim viaporta gitmek için taksi beklerken kuzenim birden bağırmaya başladııı biraz çatlaktır da kendisi... aaaa viaportttt viaport die ve koşmaya başladı meğer viaporta giden servis varmışşş .. kuzenim koşuyor arkasıondan bizz yanımızdan araçlar geçiyorr ama bu sırada da viaportttt die bağırıyorr neyse şöför bizi on dk koştuktan sonra farketti ve biz nefes nefese servise bindikk.. şöför bize ne dese beğenirsiniz. " abla bi ara aynadan baktım beni geçmeye çalıuşıyorsunuz sandım " dedi kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

daha ben kan hapı falan kullanmaya başlamadım, kayısı işyerimde sürekli çekmecemde
günde 2-3 adet mutlaka yiyorum, bugün kuru incir de yedim.
ay inşallah düzelir yaa, çok kötü

canım geçmiş olsun, aç karnına kuru erik ye, öyle bir çalıştırıyor ki bağırsakları :icecream:

kızlar selam herkese ya ben bısey sorcam sıze.ben suan ne gıyecegımı bulamıyorum valla.kotlarım oluyo 1 kılo aldım zaten ama kasık bolgesını sıkıyo tabı dusuk bel oldugu ıcın.gıysemmı gıymesemmı acaba bebege bı zararı varmıdır.
hamıle pantolonu ıcınde cok erken daha magazaya gıtmeye bıle utanırım hıc karnım yok.napıcamı sasırdım.bılgısı olan yardımcı olsun bana

canım sana keten pantolon öneririm ben ketene geçtim 1 giyişten sonra hemen esniyo rahat rahat dolaşıyom hatta iki saattensonra belimden bile düşüyoookaydirigubbakcemile3

kızlar konu geçti mi bilmiyorum ama 4. aya girerken tam 1,5 kilo almışım...
Sizler kaç kilo aldınız başından beri...
Doktorum ilk 6 ay kilo almak yok demişti:sinifsinif:

drta abartmış 6.ayda zaten göbişin kocaman olcak bebişin ağırlığı yeter hayatımm aaaa:teytey:

kızlar çatlaklar için bişeyler sürmeye başladınızmı

ya bende soracam diyom unutuyom badem yağımı iyi geliyodu zeytinyağımı.zaten acayip tatlı bi göbş kaşıntım var anlatamam yaneee

ya kızlar ne zaman sorcam sorcamn unutuyorum hamile kaldığımdan beri acayip bi hapşırık krizleri yaşıyorum özellikle sabah ve akşamları olmak üzere otomatiğe bağlıyo mübarek 5 6 kere hapşırıyorum bazen de daha çok bıktım artık valla dün akşam misafirlerim vardı mutfakta yemek hazırlıcam gene tuttu aman allah ım napcamı şaşırdım herkes grip olduğumu sanıyo ama grip değilim doktorada sordum bişey alerji yapıyodur dedi ama neyin yaptığını bulamadımki evde de oluyo işyerinde de yoldada böyle bişey yaşayan varmı aranızda

kız göbişin alerji yapmış olmasınnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende bu yaz tatili düşünüyorum ve istiyorum da. ama çocuğu olan bir arkadaşım. eğer tatil yapmak istiyorsan birini götür yanında çocuğa bakıcak yoksa o tatil olmaz dedi. annem de dioki görmüyomusun pınar altuğ koymuş bebeği şezlonga çocuk uyuyo orda:olmaz: ay ben onlar gibi rahat olamamki öle. 40ımız çıktıktan sonra heryere gideriz gibi geliyor. bence böyle bir kış geçirdikten sonra hepimiz bir tatili hakediyoruzzzz:lepi:

yaaa çok haklısın ama biz o kadar rahat değiliz ne çocuğumuzu başka birine emanet edebiliriz nede rahat ederiz ay sıcak mı oldu ay terledi ay güneş ters açıdan geliyo ay pişik olduu şahsen ben öyleyim çok kötü bişey ama napımm benım kocam benden beterrrkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım geçmiş olsun, aç karnına kuru erik ye, öyle bir çalıştırıyor ki bağırsakları :icecream:

aç karnına salatalıkta işe yarıyo ama kabuklu

ya bi şey sorcam kaç aydan sonra cinsiyeti belli oluyor
benimki daha10 haftalık belli olurmu bu belli olanların ki kaç aylıkki belli oldu mayısda anne olcaklarsa en az 3 aylık olmalılar

hoşgeldin canım alllah kucağına aldığın günleride göstersin istersen dımplese özelden mesaj at senı listeye eklesin canım yaşını kilonu ve son adet tarihinede yolla
tabi bebiin cinsiyeti falan belliyse onuda yazablirsin

saol canım amin insallah tamam ben mesaj atayım eklesin benide opuyorumnanaktan

Back
X