2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hoşgeldin aramıza. Allah seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun.Allah Muradını versin canım...
sesi saol hosbuldum

arkadaşlar ya bi sorum var benim ikili test riskim yüksek çıkmıstı 18. hafta detaylı ultrason olcam bunun icin özelde bi prof a gitcektim ama acıbadem yada marmara üniverstesinde olmaya karar verdim oraları arastıran varmı fiyatlar felan nedir birde güvenilirmi acaba

bayağı bir kötü çıkmış yaaa çok üzüldüm :gitme:
yeni gelen kız esinesra galiba onunda kötü çıkmış sanırım:gitme: umarım diğer testlerinde çok güzel çıkar

insallah öyle olur cok saol ama risk bu işte Allah büyük gercekten annelik bambaaşka biseymiş 4 aylık evliyim 3 aylık hamileyim herkes erken olmuş hayatını yasasaydın felan diyordu etrafımdakiler ama bi kere onu ilk ultrasonda gördügmde herşey deisti umarım allahım onu saglıkla sıhatle kucagıma almayı nasip eder ve hepimnize inşallah hayırlısıyla bu arada sana özelde yazamıyorum daha benide kayıtlarmısın dicektim opuyorumnanaktan

günaydın
zengenli_zengenli_cuma.jpg

ya kızlar bişe sorcam kabızlık problemi olan varmı, ben dikkat etmesem hiç çıkamam heralde hergün mutlaka kuru kayısı falan yiyorum dün yemeyi unutmuşum bugün çıkamadım vede kan geldi benden
basurmu oldum nedir? napcam ya :1no2:
canım sabahlarıı ılık su iç yazın banada olmuştu kan gelmişti çok korkmuştum ama dikkat edince daha olmadı inşallahta olmaz ben de her akşam meyve yiyorum taze incir de der çok iyi geliyo geçmiş olsun canımm

günaydın kızlar
günaydın herkese bugün son iş günü yuppppi yarın bebişimi görücem rabbim izin verirse salı günüydü kontrolüm doktor doğuma girmişti nasip yarınaymış bıcırığımı çok özledimmopuyorumnanaktan

ben 1 aydan fazladır hergün süremesemde akşamları saf zeytinyağı sürüyorum ama benim karnım göğüslerim acaip kaşınıyo

cnm saf zeytinyağı zaten kaşındırır onu biraz yaksan daha iyi olmazmı bebeklere bile sürerken yakıyolar aygazda biraz CADIARZU

ay bende de hamilelikten sonra başladı uyuz oluyorum valla

oooo şimdiden uyuz olmaya başlamışız kaydirigubbakcemile3

selam kızlar

canım benimde karnım ağrıyo bazen çok şiddetli oluyor, dün doktora sordum gayet normal hamilelik boyunca bu sancılar olacakmış karın kaslarının kasılmasından kaynaklanıyormuş.
battaniye için bana göre erken değil ben bir tane ördürdüm bileee :hulya: beyaz kurt iplerden yaptırdım cinsiyetine göre kenarına kurdale dönerim dedim bugünde mavi kuradale aldım diktireceğim zemuszemus

benimde karın ağrılarım oluyo arada cnm özellikle kendimi çok yorunca oluyor normalmiş ama

doğru demiş ama şekerim biz şanslı annelerdeniz şahsen ben hiç de öyle evde oturucak biir değilim hem biz bahar annesiyiz bebeklerimiz 40 ını doldurunca da yaz geliyo üşütücek hasta olucak derdi de yok hiç takma kafana valla

biz temmuzda tatil planları yaptık bile :lepi:

canım yaa annem de deli gibi battaniye örneği arıyor..bembeyaz kar gibi yapıcam diyor, değişik model olsun istiyor bulursan bana da göster burdan olur mu??

bende istiyoruummm

sorma Selma, her sene Ocaktan sonra otelleri araştırmaya başlarız,erken rezervasyon yaptıralım diye...Bu sene son ana kadar ayarlamayız sanırım bir yer...nolucak bakalım, Ağustos ramazana geliyor, Ya Temmuz da gidicez tatile ya da Eylül de...Tabi el kadar bebek de tatile götürülür mü onu da bilmiyorumakannehir

gider gider bişeyde olmaz bence hem 3 aylık oluyolar nerdeyse temmuzda kaydirigubbakcemile4

bende bu yaz tatili düşünüyorum ve istiyorum da. ama çocuğu olan bir arkadaşım. eğer tatil yapmak istiyorsan birini götür yanında çocuğa bakıcak yoksa o tatil olmaz dedi. annem de dioki görmüyomusun pınar altuğ koymuş bebeği şezlonga çocuk uyuyo orda:olmaz: ay ben onlar gibi rahat olamamki öle. 40ımız çıktıktan sonra heryere gideriz gibi geliyor. bence böyle bir kış geçirdikten sonra hepimiz bir tatili hakediyoruzzzz:lepi:

ben katılıyorum gamzeme valla tatili hakediyoruzz :lepi:

Kızlar bu erkekmiş
11w_m.jpg

bu da kız
11w_f.jpg

ne kadar ilginç di mi...Doktorlar tam pozisyonu yakalayıp açısına göre söylüyorlarmış cinsiyeti...

benim miniğinde böle bi pozu var ama daha belli olmazki dur bakimm

ay evet yaaa sanki doğurduk bi tatil kaldı:kedi: yakında biz çocuklarıda okula yollarız :lepi:

:roflol: :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey
bence de...Ama zaman hemen geçsin kuzumun süt kokusunu içime çekeyim istiyorum Allahın izniyle...
Bu arada kızlar size birşey itiraf edeyim..Sürekli Temmuz2010 anneleri topicine giriyorum, gelen giden var mı diye...Çünkü hEr yeni ay topicinin açılması bebişlerimizin biraz daha büyümesi demek...:kedi:

bende şubat annelerinin göbüşlerine bakıyorum maşallah hepsine bende öle olmak istiyoruumm gamyoncuiremsu

ya kızlar bişe sorcam kabızlık problemi olan varmı, ben dikkat etmesem hiç çıkamam heralde hergün mutlaka kuru kayısı falan yiyorum dün yemeyi unutmuşum bugün çıkamadım vede kan geldi benden
basurmu oldum nedir? napcam ya :1no2:

basur olmak o kadar kolaymı ya allah allah dr una sorsana cnm

kızlarr ben burda ilan etmiştim kabız olduğumu doktor bi toz vermişti suya karıştırıp içiosun tamamen zararsız. ama ben kullanmadım inat ettim doğal yoldan çözücem diye. kayısı alın komposto yapar gibi pişirin ama şeker koymayın ve kayısı bol suyu az olsun. sonra onu tüketin hergün düzenli. çok iyi geldi bana

denemekte yarar var CADIARZU CADIARZU deniycem

kızlarrr nabersinizzz ben sskları giremedim geldimmm sıkıldım yaaa ama gene fokurdamış burası maşallahh... bu arada gamzecim viaporta mı gidiyorsunuzz bende gelebilsem keşkeemmmm kaydirigubbakcemile
aklıma viaport deyince ne geldi biliyormusunuz geçen yaz ist. da kuzenimdeydim viaporta gitmek için taksi beklerken kuzenim birden bağırmaya başladııı biraz çatlaktır da kendisi... aaaa viaportttt viaport die ve koşmaya başladı meğer viaporta giden servis varmışşş .. kuzenim koşuyor arkasıondan bizz yanımızdan araçlar geçiyorr ama bu sırada da viaportttt die bağırıyorr neyse şöför bizi on dk koştuktan sonra farketti ve biz nefes nefese servise bindikk.. şöför bize ne dese beğenirsiniz. " abla bi ara aynadan baktım beni geçmeye çalıuşıyorsunuz sandım " dedi kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım geçmiş olsun, aç karnına kuru erik ye, öyle bir çalıştırıyor ki bağırsakları :icecream:

eriği ilk defa duydum yerimseniben

günaydın kızlar

günaydın cnm naptın nasıl oldun

günaydın mutluyum
tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaa taze incir kaldımı varmı hala
ben geçenlerde kudurdum isterim isterim diye ama kociş bulamadııı

günaydın kızlarr.....

meyve sebze ismi vermek yokkkk:oklava: aramızda aşerenler var yaniiii:smiley-cool:

ay kızlar özür diliyorum bir arkadaşa öneri yapım dedim düşünemedim dikkat ederim ama sabah sarhoşluğuna verin vahidecim gebzede arkadaşımın ağacı vardı orda yemiştim anında çalıştırmıştı bağırsakları ama şimdi kaldı mı bilmiyorum:kedi:

Temmuz anneleri de gelmeye başlamış...:emir_bebek:
Biz Allahın izniyle doğum yaptığımızda 2011 Ocak anneleri gelmeye başlıycakkk....:lepi:

oooo şimdiden uyuz olmaya başlamışız kaydirigubbakcemile3
ay çok kötü bişey ama ya olur olmaz yerde öyle hapşu hapşu

biz temmuzda tatil planları yaptık bile :lepi:

maşallahınız var valla inşallah güzel geçer

Back
X