2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok ya z.yağı kaşıntı yapmıyo göğüslerim karnım büyüyo diye kaşınıyo sanırım onu demek istedim sizin kaşınmıyomu hiç biyeriniz

o zaman senin için tehlike çanları çalıyokaydirigubbakcemilelülülülülülü
kızma he şaka yaptım ama kaşınmaya başlayınca kötü geriliyo ya ondan kaşınıyo heralde bende kaşınınca hemen tırsıp zeytinyağı sürüyorum kaydirigubbakcemile5

merve, endlight+, etelane, kelebek01, müge1980, nidah+, NSA, ozlemmm0606, SCHATZİ+
nerdesünüz kızlar işleri mi toparlıyosunuz

valla hiç işim yok benim:jeyyar:
youtube de şarkı dinliyorum pasokaydirigubbakcemile3
ama baktım kimse yazmıyo bende yazmadım o yüzden herkesin işi olduğunu düşündüm

ahhhh ahhhh biri gelip benim annemede anlatabilirmi saç kestirme olayını.. benim saçlarım uzun normaldede uzun saç kullanıyorum ben şuanda saçlarım belimi geçmiş durumda. dün banyo yaparken resmen yoruldum saçlarımı yıkarken. annem asla kestiremezsin diyor doğumdaan sonra diyor. birçok kişide hayır olmaz diyor. ayy bunlar batıl ve hurafe dediysemde cık. bazen kestirsem şöle rahatlıcam diyorum. ama annem gönül koydu. ben yandım yaaa

annen dediyse işin zor valla eşim kısa seviyo falan gibi bişey uydursansositososito
benimde saçlarım belimde ve kıvırcık hemde normal değil yani tam ince perma gibi gerisini sen düşün her sabah işe gelmeden önce saç yıkıyorum ve jöleliyorum resmen işkence ama kestiremiyorum çünkü hem böyle daha havalı yerimseniben hemde kısa olursa çok toplanıyo tam bonus olurum
şimdi kara kara doğumdan sonra ne yapıcam diye düşünüyorum:1shok:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
endlight, KK Pro Üyedimples, lyke, NSA, SCHATZı+, selma2429, tugba+

yakında bizi geçicek misafirler

Yok ya z.yağı kaşıntı yapmıyo göğüslerim karnım büyüyo diye kaşınıyo sanırım onu demek istedim sizin kaşınmıyomu hiç biyeriniz

Nevincim sabah akşam yağlanmaya başla bence.Kaşıntı çatlak belirtisi.Benim olmuyo şimdilik.İnşallah çatlamayız

kızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...

kızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...

çok geçmiş olsun tatlım ya
ıhlamur iç dicem ama klasik belki iyi gelir

ben çok acıktım buçuğu beklemiyorum bugün kızlar görüşürüz sonra

nostokk çok geçmiş olsun hayatımm..

teşkkür ederim hamileyken yaalanmak ne zormuş 4 yıldır grip olmuyodum ben...şansa bak..

evet ya görümcem bi grip olduda 1 ay yattıı..inşallah sen öyle olmazsın
bende kolay kolay hastalanmam ama 1 haftadır kuru kuru bi öksürük bşladı oda boğazlarmı tahriş etti
bugunde hapşuruk başladı heralde hastalanma yolunda ağır ve emin adımlarla ilerliyorumkaydirigubbakcemile

canımm geçmiş olsun kendine iyi bak yat dinlen

sen hergün sürüyomusun görkem:uhm:
yedinmi yemeğini bende söyledim ama hala mide yanmam devam ediyo ve bulanıyoooakannehir

Evet canım.Her sabah ve eve gelince her akşam sürüyorum.Saf benim zeytinyağı.Kayınvalidemlerin zeytinlikleri var.Ordan yağ yaptırıyolar.Mustela diye bi krem de duydum ama zeytin yağı sürüyoken ona gerek kalır mı acaba alsam mı?

Nostok çok geçmiş olsun canım.Ben de atlattım önceki hafta.ılaç kullanmadım.Bikaç gün süründürüyo işte

Evet canım.Her sabah ve eve gelince her akşam sürüyorum.Saf benim zeytinyağı.Kayınvalidemlerin zeytinlikleri var.Ordan yağ yaptırıyolar.Mustela diye bi krem de duydum ama zeytin yağı sürüyoken ona gerek kalır mı acaba alsam mı?

Nostok çok geçmiş olsun canım.Ben de atlattım önceki hafta.İlaç kullanmadım.Bikaç gün süründürüyo işte

maşşallah valla azmine hayran kaldım
bence gerek yok zeytinyağı sürüyoken
ben valla anca kaşınınca aklıma geliyo o zaman sürüyorum
haftada 1-2 en fazla:kahve:

kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrr işlerim çok yoğun buğünn uğrayayım dedim nasılsınız biraz geçmişi okudum yarım yamalak ama okuycam şulecim ve nidahcım geçmiş olsunnnn çokk başkalarını atladıysam kusura bakmayın geçmişşe bakıcam tekrarr

maşşallah valla azmine hayran kaldım
bence gerek yok zeytinyağı sürüyoken
ben valla anca kaşınınca aklıma geliyo o zaman sürüyorum
haftada 1-2 en fazla:kahve:

Benim ergenlikten kalçamda biraz var.Çok değil ama vücut müsait demek ki.Pehlivan gibi yağlanıyorum korkudan kafamçokkarıştı Eşimle yeni evlenince resmen kavga etmiştik.Hamilelikte çatlarsam lazer tedavi olucam diye.O da o saatten sonra çatlasan nolur diyo.Bende takıntı ama bu.

o zaman senin için tehlike çanları çalıyokaydirigubbakcemilelülülülülülü
kızma he şaka yaptım ama kaşınmaya başlayınca kötü geriliyo ya ondan kaşınıyo heralde bende kaşınınca hemen tırsıp zeytinyağı sürüyorum kaydirigubbakcemile5

Yok ya niye kızayım korkunun ecele faydası yok harita gibi olmak istemiyorum ben sürüyorum ama ne olcak bilmiyom inşallah az çatlar

Back
X