2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...

Çok geçmiş olsun canım, işin zor valla ilaçsız bende iki hafta iyileşememiştim, en sonunda parol kullandımda geçti, sadece parasetomol içeren ilaçları kullanabiliyoruz.
Birde ballı zencefilli süt yapıp içiyordum boğazıma çok iyi geliyordu.

kızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...

gecmiş olsun nostok
bende aynı valla
dun işe gelemedim yattım butun gun bugunse habıre hapsırıyorum burnum kotu neysekı oksuruk yok sımdılık
banada bı lımon bı portakal bı greyfutr sıkıp gece yatmadan ıc demıslerdı ıctım onu bıde kivide de bol c vitamını varmıs ya ondan da yemek lazım
senağlama senağlama

kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrr işlerim çok yoğun buğünn uğrayayım dedim nasılsınız biraz geçmişi okudum yarım yamalak ama okuycam şulecim ve nidahcım geçmiş olsunnnn çokk başkalarını atladıysam kusura bakmayın geçmişşe bakıcam tekrarr
hoşgeldinnna.s.
sağol tatlımmmm

ahhh eşim kısa seviomu desem:sinifsinif: malesef annem eşimin yanında söledi eşimde bende uzun seviyorum anne merak etme izin vermem dedi. şuleee benimde saçlarım gür kestirince kabarır biliyorum ama en azından şöle omuzlarımda kestirsem yaaa. annem diyo havan bu saçlar senin evet daha havalı tabi ama gelsinler onlar yıkasınlar beeee:olmaz: her zamanda düzleştiricimle yapamıorumki düzleştirincede kalçalarıma gelio ay kezbanlar gibi oldum yaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif:

kezban gibi he kaydirigubbakcemile3
sende düzleştiriyosun demek oda çok uğraştırır valla Allah yardımcın olsun ama doğumdan sonra mecbur kestirisin hiç uğraşamazsın o zaman çünkü

:lepi: aynen doğumdan sonra bir kuaför paklar beni :lepi:

ben n eyapıcam acaba beni kuaförlerde almaz kezsem kesemem düzleştiremem
ablam doğuma fönleyip gitti fotoğraflarda bayağı bi de süslü
ben tam papara kafa giderim heralde bide normal doğum yaparsam o sancıyla saçımıda jöleleyemem
bende fotoğraf çektirmem:jeyyar:

anaaa hakkaten yaaa bide işin o faslı var dimi. ay hihihihkaydirigubbakcemile3 aklıma bişe geldi. ben apandist ameliyatı olcaktım gittim fön çektirdim saçlarımakaydirigubbakcemile3 babam ne kızmıştı biz ne derdindeyiz hanımefendi süs peşinde diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 akıllanmam ben:roflol:

hakkaten yani sende
hadi doğum tamam fotoğrag falan çekliyo anı kalıcak ama
apandist ameliyatında fön çektirmek:roflol::roflol:

Ben güzel gözlü kadınları severim
Birde küçük ayaklı,
Uzun boyunlu kadınları,
Hem nasıl severim öyle severim işte.

Terler avuçlarım,
Kesilir soluklarım,
Ben mahzun kadınları severim,
Hüzünlü bakanları,
Yavru ceylanca kadınları ürkekçe,
Hem nasıl severim,öyle severim işte.

Bilemezsin ne güzeldirler öpüştükçe,
Ben akıllı kadınları severim,
Düşünen az konuşan çok bilen,
Her yerde her zaman nazı çekilen,
Hem nasıl severim, öyle severim işte. ..

ıÇıMDE BÜYÜK SONSUZ ATEŞLER YANMALI,
ÖLÜMÜM BıLE O KADIN YÜZÜNDEN OLMALI..

ÜMıT YAŞAR OĞUZCAN

(Aşkı memnudaki Adnanın Bihtere okuduğu şiir)

kızlar benim ayaklarım donuyo iş yerinde ya
şu anda ayağımda 2 tane çorap var ama banamısın demiyo
hissetmiyorum resmen soğuktan acaba karın ağrımın sebeplerinden biride bu olabilirmi

selam annişlerrr anca geçmişi okudum inşallah hepiniz iyisinizdirrrr

Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem

ya bi şey diyecem gülmeyn dün gece kalktım oturdum yatakta nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra kocam kalktı adamın ödü koptu bi şey oldu die kalbi duracaktı nerdeyse ama ben ağlamaktan bie şey yok diyemiyomkı sadece hışkıyorum hemde hiç nedeni yotu yani ağlamamım ben zaten sulugözüm artık neden ağladıysam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
babyringsgirlob0.jpg

İnşallah...

yaaaaaaa çok güzellerrrr içim geçti vallahiiiiiii

Kızlar doktorum ikinci trimestıra girdin sayılır artık saçını boyayabilirsin bitkisel boyalarla demişti ama eşim ben razı değilim boyamana diyor...
Ama kendimi geçirdiğim bu 3 aydan olsa gerek acayip bitkin buluyorum ayna karşısında ve değişiklik yapmak istiyorum...En azından saçımı kestireyim diyorum ama bununla ilgili de hamileyken saç kesilmez, çocuğun ömründen çalarsın gibi birşeyler duydum...Siz ne diyorsunuz, hamileyken saç kestirilir mi?

ya aslında banada hurafa geliyo ama yinede kestiremem herhalde içim rahat etmez
bu arada benım saçım kızıl düşünün 4 aydır boyamıyorum ne hale geldiğini tahmin edin uçlarıda iyice yıprandı ama gittiğimde dra soracam ben zaten normaldede bitkisel boyuyorum inşallahhh zararı olmaz:Saruboceq:

Yok ya z.yağı kaşıntı yapmıyo göğüslerim karnım büyüyo diye kaşınıyo sanırım onu demek istedim sizin kaşınmıyomu hiç biyeriniz

ya göbişimde bi kaşıntı bi kaşıntı anlatamam ama ablam kaşıma parça parça olur karnın diyo ne kullansam onuda bilmiyorum bademyağıda ii geliyo diyolarr

ben n eyapıcam acaba beni kuaförlerde almaz kezsem kesemem düzleştiremem
ablam doğuma fönleyip gitti fotoğraflarda bayağı bi de süslü
ben tam papara kafa giderim heralde bide normal doğum yaparsam o sancıyla saçımıda jöleleyemem
bende fotoğraf çektirmem:jeyyar:

ya benımde arkadaşlarım kuaföre gidip fönletmişlerdi çok hoş görünüyodu fotolarda bide kırmızı kurdelayla harikaydı bende yaparım inşalahhhhhhzemuszemuszemuszemus

Ben güzel gözlü kadınları severim
Birde küçük ayaklı,
Uzun boyunlu kadınları,
Hem nasıl severim öyle severim işte.

Terler avuçlarım,
Kesilir soluklarım,
Ben mahzun kadınları severim,
Hüzünlü bakanları,
Yavru ceylanca kadınları ürkekçe,
Hem nasıl severim,öyle severim işte.

Bilemezsin ne güzeldirler öpüştükçe,
Ben akıllı kadınları severim,
Düşünen az konuşan çok bilen,
Her yerde her zaman nazı çekilen,
Hem nasıl severim, öyle severim işte. ..

İÇİMDE BÜYÜK SONSUZ ATEŞLER YANMALI,
ÖLÜMÜM BİLE O KADIN YÜZÜNDEN OLMALI..

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

(Aşkı memnudaki Adnanın Bihtere okuduğu şiir)

harikaydı.....bizde öleee herkesin içinde gözümün içine baka baka böyle şiir okuyacak koca nerdeeeee ama o hala kıymetini bilmesin delikafaduldendelikafadulden

hissetmiyorum resmen soğuktan acaba karın ağrımın sebeplerinden biride bu olabilirmi

canım tabiki olur çorap giymezsem benimde karnım ağrır hep, yere elektrikli ısıtıcı felan koyma imkanın yok mu ?

şuleciğim masa başındaysa işin mutlaka ayağının altına dizinin 90 derece açı yapacağı şekilde tahta koy hem üşümez hemde belini ağırtmaz bu çok önemli:kahve:

Yemektenn geldimmmmmmm işlere veremiyorum ben kendimi bi türlü kızlar iyice salladım he..:dilcikar:

napıyonus maden suyuna dadandım 3 gündür ben , içiyom da şimdi sölemesi ayıp:ecrin_bebek:

Yemektenn geldimmmmmmm işlere veremiyorum ben kendimi bi türlü kızlar iyice salladım he..:dilcikar:

napıyonus maden suyuna dadandım 3 gündür ben , içiyom da şimdi sölemesi ayıp:ecrin_bebek:

iyi yapıyon canım bende hergün içiyom :içelim:

canım tabiki olur çorap giymezsem benimde karnım ağrır hep, yere elektrikli ısıtıcı felan koyma imkanın yok mu ?

şuleciğim masa başındaysa işin mutlaka ayağının altına dizinin 90 derece açı yapacağı şekilde tahta koy hem üşümez hemde belini ağırtmaz bu çok önemli:kahve:

yerler zaten parke ama kocacığım sağolsun bugun küçük elektirkli bi soba ayarlicak
bide ayaklarım üşüyünce heryerim üşür benim:sinifsinif:

ya benimde canım bişeyler içmek istiyo ama ne istediğini bilmiyorum çay ve kahve dışından ne içebilirim maden suyuda hariç çünkü içemiyorummm:sinifsinif:

ya şule ne güzel 13 haftayı devirecen 14den gün almaya başlayacan
ben daha 13 den gün almaya başladımmm

Back
X