Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa..kıyamam..sizde yarın öğlene kadar uyursunuz inşallah....ama benaçlıktan uyanıyorum resmensırnaşık şey
bu arada kızlar ben sormuştum doktoruma 24. haftaya kadar istediğin gibi yat demişti...
şule aynen ya yat kalk yat kalk soluğu wc de alıyorum uyku muyku hak getire:roflol:
ya ben bişe sorcam kıslar
şimdi 2li testle ense kalınlığı ölçümü aynı şey değil mi?
canım yaa..kıyamam..sizde yarın öğlene kadar uyursunuz inşallah....ama benaçlıktan uyanıyorum resmensırnaşık şey
bu arada kızlar ben sormuştum doktoruma 24. haftaya kadar istediğin gibi yat demişti...
aynen bana da canım..13.haftaya girdim diye de günde 2 gr kalsiyum alman lazım o da 2 litre süte denk geliyor dedi...eşim de başka birşeyden kalsiyum almıyormuşum gibi bana 2 lt süt içirmeye çalışıyor o günden beri..düşün yani günde ne kadar çok wc ziyareti yapıyorumakannehirşule birde doktor bana günde 2.5 litre su iç dedi. düşün beni kaç dkikada bir tuvalete gidiyorum.
canım ense kalınlığını doktor ultrasondan ölçüyor..ikili test için de kan alıyor..21. ve 18. kromozom için test yapılıyor ve ne kadar risk altındasın onu söylüyorlar..herkesin riski çıkıyor, önemli olan risk oranının ne kadar az olduğu...şükür:Saruboceq: benim ikisi de 10000 de 1 çıktı..şule aynen ya yat kalk yat kalk soluğu wc de alıyorum uyku muyku hak getire:roflol:
çıkıp uzanayım biraz. iyi sohbetler size
hem ense kalınlıgını ölçüyorlar hemde kan alıyorlar. o yüzden ikli canım
günaydın
kaydirigubbakcemile3bende geçen akşam evde dinlendiğim gün yediklerimide çıkartmış uyuyodum artık nasıl acıktıysam rüyamda kayınavlidemi görüyorum diyoki yemek kursuna başlicam,elindede yemek dergisi bakıyorum dergiye her sayfada ayrı bi yemek aa ama anne diyorum sen bunların hepsini zaten yapmayı biliyosun ne gereği var kursa gitmenin falan dergideki yemekten güya limle bi parça koparıp ağzıma atıyodumm![]()
şule aynen ya yat kalk yat kalk soluğu wc de alıyorum uyku muyku hak getire:roflol:
şule birde doktor bana günde 2.5 litre su iç dedi. düşün beni kaç dkikada bir tuvalete gidiyorum.
günaydın
canım ense kalınlığını doktor ultrasondan ölçüyor..ikili test için de kan alıyor..21. ve 18. kromozom için test yapılıyor ve ne kadar risk altındasın onu söylüyorlar..herkesin riski çıkıyor, önemli olan risk oranının ne kadar az olduğu...şükür:Saruboceq: benim ikisi de 10000 de 1 çıktı..![]()
valla geziyorum topiklerde bizim diğer topikte de 3 hamile haberi var onlara takılıyorum
kızlar bide ben çok üşüyorum yaa sizde de oluyomu yani normalden fazla üşüdüğünüzü hissediyomusunuz
ama burdakileri kaçırıyosun hayatım o zaman:CüvCüv:
kızlar bide ben çok üşüyorum yaa sizde de oluyomu yani normalden fazla üşüdüğünüzü hissediyomusunuz
+, aşkın bahar tomurcuğu+, endlight+, firstday, nidah+, yaprak_sarma nasılsınız kızlar bugün ben iyi değilim bağırsakları bozmuşum ve sabah yine çıkardım ama resmen öldüm öldüm dirildim şuan kafam kazan