2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şule aynen ya yat kalk yat kalk soluğu wc de alıyorum uyku muyku hak getire:roflol:

ya ben bişe sorcam kıslar

şimdi 2li testle ense kalınlığı ölçümü aynı şey değil mi?

canım yaa..kıyamam..sizde yarın öğlene kadar uyursunuz inşallah....ama benaçlıktan uyanıyorum resmensırnaşık şey

bu arada kızlar ben sormuştum doktoruma 24. haftaya kadar istediğin gibi yat demişti...

aklıma takılıyordu ya sürekli yanlışmı yapıyorum diye. tşkler canım. benim içinmi sordun yoksakaydirigubbakcemile3

canım yaa..kıyamam..sizde yarın öğlene kadar uyursunuz inşallah....ama benaçlıktan uyanıyorum resmensırnaşık şey

bu arada kızlar ben sormuştum doktoruma 24. haftaya kadar istediğin gibi yat demişti...

kaydirigubbakcemile3bende geçen akşam evde dinlendiğim gün yediklerimide çıkartmış uyuyodum artık nasıl acıktıysam rüyamda kayınavlidemi görüyorum diyoki yemek kursuna başlicam,elindede yemek dergisi bakıyorum dergiye her sayfada ayrı bi yemek aa ama anne diyorum sen bunların hepsini zaten yapmayı biliyosun ne gereği var kursa gitmenin falan dergideki yemekten güya limle bi parça koparıp ağzıma atıyodumm:utangac:

file_32440.jpg

şule birde doktor bana günde 2.5 litre su iç dedi. düşün beni kaç dkikada bir tuvalete gidiyorum.
aynen bana da canım..13.haftaya girdim diye de günde 2 gr kalsiyum alman lazım o da 2 litre süte denk geliyor dedi...eşim de başka birşeyden kalsiyum almıyormuşum gibi bana 2 lt süt içirmeye çalışıyor o günden beri..düşün yani günde ne kadar çok wc ziyareti yapıyorumakannehir
şule aynen ya yat kalk yat kalk soluğu wc de alıyorum uyku muyku hak getire:roflol:

canım ense kalınlığını doktor ultrasondan ölçüyor..ikili test için de kan alıyor..21. ve 18. kromozom için test yapılıyor ve ne kadar risk altındasın onu söylüyorlar..herkesin riski çıkıyor, önemli olan risk oranının ne kadar az olduğu...şükür:Saruboceq: benim ikisi de 10000 de 1 çıktı..:nazar:

çıkıp uzanayım biraz. iyi sohbetler size

hem ense kalınlıgını ölçüyorlar hemde kan alıyorlar. o yüzden ikli canım

sağol canım benim doktor bişi demedi 10 gün sonra fln gidicem bahseder heraldekaydirigubbakcemile4 bu arada uzanıcam yazmışsınn benim yerime de uyu canımm:CüvCüv:

günaydına.s.
kaydirigubbakcemile3bende geçen akşam evde dinlendiğim gün yediklerimide çıkartmış uyuyodum artık nasıl acıktıysam rüyamda kayınavlidemi görüyorum diyoki yemek kursuna başlicam,elindede yemek dergisi bakıyorum dergiye her sayfada ayrı bi yemek aa ama anne diyorum sen bunların hepsini zaten yapmayı biliyosun ne gereği var kursa gitmenin falan dergideki yemekten güya limle bi parça koparıp ağzıma atıyodumm:utangac:

Allah iyiliğini versin tatlım ya hepten bozduk kafayı galba:roflol:naniknanik

evet canım aynı şeyy
ben artık su içmeye korkar oldum valla tuvaletden soğudum

şule birde doktor bana günde 2.5 litre su iç dedi. düşün beni kaç dkikada bir tuvalete gidiyorum.

ya ben su içemiyorum midemi bulandırıyo aslında benimde içmem gerek ama en fazla 1 lt içiyorumdur.

günaydın tatlım
nerdesin kızzz senn bi günaydın deyip sonra kayboluyosun hergün:oklava:

canım ense kalınlığını doktor ultrasondan ölçüyor..ikili test için de kan alıyor..21. ve 18. kromozom için test yapılıyor ve ne kadar risk altındasın onu söylüyorlar..herkesin riski çıkıyor, önemli olan risk oranının ne kadar az olduğu...şükür:Saruboceq: benim ikisi de 10000 de 1 çıktı..:nazar:

senin adına çok sevindim tatlımm ne güzel darısı başımıza inş. Maşaallah diyelim bebişine:nazar:
bu ikisi de zeka gelişimiyle alakalı bişey demi? google dan bakmıyorum çünkü bi kere yazdım kötü şeler okudum öğreneyim derken morali bozuluyo insanın. bilgilendirdiğiniz için sağolun ya kıslar Allah ım korusun bebişlerimizi..

kızlar bide ben çok üşüyorum yaa sizde de oluyomu yani normalden fazla üşüdüğünüzü hissediyomusunuz

+, aşkın bahar tomurcuğu+, endlight+, firstday, nidah+, yaprak_sarma nasılsınız kızlar bugün ben iyi değilim bağırsakları bozmuşum ve sabah yine çıkardım ama resmen öldüm öldüm dirildim şuan kafam kazan

kızlar bide ben çok üşüyorum yaa sizde de oluyomu yani normalden fazla üşüdüğünüzü hissediyomusunuz

ben sabahları çok üşüyorum gün içinde olmuyoalkisalkisalkis
+, aşkın bahar tomurcuğu+, endlight+, firstday, nidah+, yaprak_sarma nasılsınız kızlar bugün ben iyi değilim bağırsakları bozmuşum ve sabah yine çıkardım ama resmen öldüm öldüm dirildim şuan kafam kazan

geçmiş olsun canım benim bulantım çok oluyo ama çıkarsam rahatlıcam diyorum çıkaramıyrm:kahve:

Back
X