2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya canım deme öyle bende sana imreniyorum ne güzel ya bizden önde gidiyor bebeği diye ilk senin bebeğin resmi değişiyor bizimkisini bir hafta sonra nasıl olcağını hep sende görüyoruz

ya dilime dolandı şarkı kendime engel olamıyorum. yorganda kene var kopar kopar gene var... Allahhhhhhhhhhhzemuszemuskaydirigubbakcemile2zemuszemus

ya dilime dolandı şarkı kendime engel olamıyorum. yorganda kene var kopar kopar gene var... Allahhhhhhhhhhhzemuszemuskaydirigubbakcemile2zemuszemus

canım ben trakyalıyım bizde bütün yaz çaldı bu hava nasıl coşuyor kızancıklar görme neşen daim olsun keyfin yerindeyse ne güzelhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar valla sizi görünce halime şükrediyorum.Yengem geçen akşam başıma gelmiş şimdi hiçmi miden bulanmıyor diyor yok diyorum inanmıyor saklıyorsun canım ille bi şikayetin olur diyo inanmıyor kadın ya anladım ben anneme çekmişim inş, onun gibi 4 kilo çocuğu normal doğururum :Saruboceq:

inşallah

yaaa niye kimse cvp vermiyooo
sen uzanmayacakmıydın:uhm:

ben de burdayım, biraz yemek yiyim dedim, benim mide problemimi hep vardı sana da biraz kendini sakinleştirmeni önersem çok ağır olmayan durumlarda işe yarıyor, çok şükür ben çok kötü geçirmedim mide bulantısı, yanması şikayetlerini eğer çok kötü değilsem,sakinleş rahatla, herşey çok güzel diye telkin ediyorum kendimi eğer kusacağımdan eminsem (ki hiç sevmnem kusmayı) kustuğunda rahatlayacaksın herşey geçiyor içinde seni rahatsız eden herşey dışarı çıkacak şimdi diyorum,acaba kötü müyüm şimdi daha mı kötü olcam dersen daha kötü olyosun

canım ben trakyalıyım bizde bütün yaz çaldı bu hava nasıl coşuyor kızancıklar görme neşen daim olsun keyfin yerindeyse ne güzelhihoyyythihoyyythihoyyyt

çok şükür can sıkıcı agrılarımı falan düşünmemeye çalışıyorum. gerçi insan bu şarkıyı dinleyince can sıkıntısı kalmazdazemuszemus

ya canım deme öyle bende sana imreniyorum ne güzel ya bizden önde gidiyor bebeği diye ilk senin bebeğin resmi değişiyor bizimkisini bir hafta sonra nasıl olcağını hep sende görüyoruz

oleyyyy süprizzzzz hep bunu istiyodumm size hava atmak istiyodum evet benim bebeğim 13 haftalık oldu ohhhhhhhlülülülülülü
şaka şaka berayın bebeği benimkinden daha büyük o erken döllenmeymiş ama onun tickeri bizimkiyle aynı değil o yüzden önce benimkinin resmi değişiyokaydirigubbakcemile2

amannnn keyfin hiç bozulmasın uykunda açıldı heraldesositososito

ben de şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz kızlar....

ben de burdayım, biraz yemek yiyim dedim, benim mide problemimi hep vardı sana da biraz kendini sakinleştirmeni önersem çok ağır olmayan durumlarda işe yarıyor, çok şükür ben çok kötü geçirmedim mide bulantısı, yanması şikayetlerini eğer çok kötü değilsem,sakinleş rahatla, herşey çok güzel diye telkin ediyorum kendimi eğer kusacağımdan eminsem (ki hiç sevmnem kusmayı) kustuğunda rahatlayacaksın herşey geçiyor içinde seni rahatsız eden herşey dışarı çıkacak şimdi diyorum,acaba kötü müyüm şimdi daha mı kötü olcam dersen daha kötü olyosun

bende hep mide problemi yaşıyodum bebekle birlikte daha çok arttı

doğru haklısın ama ben yapamıyorum onu galiba dedikleri gibi biraz nazlıyım:kedi:

merhaba kızlar herkes nasıl bakalım?
ben iyiym fkat mide bulantılarım hala devam ediyor.

bende hep mide problemi yaşıyodum bebekle birlikte daha çok arttı

doğru haklısın ama ben yapamıyorum onu galiba dedikleri gibi biraz nazlıyım:kedi:

o zaman gözünü korkutym biraz senin hamileleiğin nasıl geçerse bebeğinin bebekliği de öyle geçermiş yani sen şimdi nazlanmıycan ki ufaklık da bebekliğinde nazlanmasın rahat büyüt:1hug:

Back
X