2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
endlight, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, denizx66, nidah+, NSA, yaprak_sarma
:mymeka: nerdesiniz

kızlar ben geldim çok oldu geleli ama geçmiş anacım anca bitti.Bakıyorum da herkes te ikili test heycanı başlamış birzamanlar kalp atışını duymak için deliriyoruduk şimdi cinsiyetler için hey gidi günler fotolara baktım nilaycım çok harika bu fotocuya değil ama başka bir yere sordum 30 poz album ve çerceveli hediyesine 350 ytl dediler ben zaten digital alıcam önümüzdeki ay bende çekiliriz bebeğimde normal de olsa sezaryan da olsa kızkardeşim hemşire onu sokarım doğuma diyorum bol bol çeksin sonra güzel bir albüm hazırlarım. Şule canım senin şikayetlerin nasıl sürdü bu kadar ya allah yardım etsin gerçekten .

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
endlight, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, denizx66, nidah+, NSA, yaprak_sarma
:mymeka: nerdesiniz

burdayım ama 2 gündür uyuz oldum siteye kapatıp açmaktan fenalık gelmişti ,okuyorum genelde yazdımmı donuyo

ben de herkese günaydın dedim ancak kimse selamımı almadı:(

ben bulgur,ekşi ve baharatlı hiçbişey yiyemiyorum midem yanıyo ya nasıl yiyosunuz,şimdi grip olmıyım diye çok acık limonlu çay içiyom günde 1 kere oda korka korka yandımı 2 gün sürüyo ağrısı

doğrudur canım ekşi şeyler benimde midemi yakıyo ama
çoğu arkadaşımızın bulantısını alıyor

ben de herkese günaydın dedim ancak kimse selamımı almadı:(

aaaaaaaa yok kız görmemiştir kimse kasten değildir kaynamıştır arada
boşver eğer cvp gelmezse hemen şunu kullan" :mymeka: niye cvp vermiyosunuz" de bak nasıl cvp gelicek
şaka bi yana gerçekten kaynamıştır....

kızlar valla sizi görünce halime şükrediyorum.Yengem geçen akşam başıma gelmiş şimdi hiçmi miden bulanmıyor diyor yok diyorum inanmıyor saklıyorsun canım ille bi şikayetin olur diyo inanmıyor kadın ya anladım ben anneme çekmişim inş, onun gibi 4 kilo çocuğu normal doğururum :Saruboceq:

kızlar valla sizi görünce halime şükrediyorum.Yengem geçen akşam başıma gelmiş şimdi hiçmi miden bulanmıyor diyor yok diyorum inanmıyor saklıyorsun canım ille bi şikayetin olur diyo inanmıyor kadın ya anladım ben anneme çekmişim inş, onun gibi 4 kilo çocuğu normal doğururum :Saruboceq:

ohhh maşallah:nazar:
çokda anlatma nazar değmesin
ne güzel yaaaaaa:sinifsinif:

tomurcuk bak ben kıskandım bile seni ama nazar boncuğumu koydum maşşallah da dedim
ama yinede kıskandımmm:umursamaz:

kızlar ben geldim çok oldu geleli ama geçmiş anacım anca bitti.Bakıyorum da herkes te ikili test heycanı başlamış birzamanlar kalp atışını duymak için deliriyoruduk şimdi cinsiyetler için hey gidi günler fotolara baktım nilaycım çok harika bu fotocuya değil ama başka bir yere sordum 30 poz album ve çerceveli hediyesine 350 ytl dediler ben zaten digital alıcam önümüzdeki ay bende çekiliriz bebeğimde normal de olsa sezaryan da olsa kızkardeşim hemşire onu sokarım doğuma diyorum bol bol çeksin sonra güzel bir albüm hazırlarım. Şule canım senin şikayetlerin nasıl sürdü bu kadar ya allah yardım etsin gerçekten .

aa ben bunu yazını şimdi gördüm canım kusra bakam cevap vermemiş gibi oldum galiba

valla bende şaşırıyorum 10. hafta çok azaldı ohhh dedim geçiyo heralde ama nerdeee dedemle yeniden başlaması bir oldu
ve 3 ay bitti benim sıkıntılarım arttı
neyse yine de çok şükür diyelim halimize:Saruboceq:

Back
X