neyse kızlar ben kaçtım
şimdi kadın gelecek temizliğe
hazırlık yapıyım barimm
sağlıcakla kalınnnopuyorumnanaktan
haydi kolay gele bacııııkaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kızlar ben kaçtım
şimdi kadın gelecek temizliğe
hazırlık yapıyım barimm
sağlıcakla kalınnnopuyorumnanaktan
haydi kolay gele bacııııkaydirigubbakcemile
limon dişlerimi sızlatıyoooo:1ninca:
burdayım canım
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
endlight, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, denizx66, nidah+, NSA, yaprak_sarma
:mymeka: nerdesiniz
ben bulgur,ekşi ve baharatlı hiçbişey yiyemiyorum midem yanıyo ya nasıl yiyosunuz,şimdi grip olmıyım diye çok acık limonlu çay içiyom günde 1 kere oda korka korka yandımı 2 gün sürüyo ağrısı
ben de herkese günaydın dedim ancak kimse selamımı almadı![]()
yaaa niye kimse cvp vermiyooo
sen uzanmayacakmıydın:uhm:
burdayım ama 2 gündür uyuz oldum siteye kapatıp açmaktan fenalık gelmişti ,okuyorum genelde yazdımmı donuyo
boşver eğer cvp gelmezse hemen şunu kullan" :mymeka: niye cvp vermiyosunuz" de bak nasıl cvp gelicek
....
evet ama telefonlardan uyuyamadımki ya. kapatyım yatayım diyorum bu seferde meraktan ölürler.
kızlar valla sizi görünce halime şükrediyorum.Yengem geçen akşam başıma gelmiş şimdi hiçmi miden bulanmıyor diyor yok diyorum inanmıyor saklıyorsun canım ille bi şikayetin olur diyo inanmıyor kadın ya anladım ben anneme çekmişim inş, onun gibi 4 kilo çocuğu normal doğururum :Saruboceq:
kızlar ben geldim çok oldu geleli ama geçmiş anacım anca bitti.Bakıyorum da herkes te ikili test heycanı başlamış birzamanlar kalp atışını duymak için deliriyoruduk şimdi cinsiyetler için hey gidi günler fotolara baktım nilaycım çok harika bu fotocuya değil ama başka bir yere sordum 30 poz album ve çerceveli hediyesine 350 ytl dediler ben zaten digital alıcam önümüzdeki ay bende çekiliriz bebeğimde normal de olsa sezaryan da olsa kızkardeşim hemşire onu sokarım doğuma diyorum bol bol çeksin sonra güzel bir albüm hazırlarım. Şule canım senin şikayetlerin nasıl sürdü bu kadar ya allah yardım etsin gerçekten .