kızlar ben geldim çok oldu geleli ama geçmiş anacım anca bitti.Bakıyorum da herkes te ikili test heycanı başlamış birzamanlar kalp atışını duymak için deliriyoruduk şimdi cinsiyetler için hey gidi günler fotolara baktım nilaycım çok harika bu fotocuya değil ama başka bir yere sordum 30 poz album ve çerceveli hediyesine 350 ytl dediler ben zaten digital alıcam önümüzdeki ay bende çekiliriz bebeğimde normal de olsa sezaryan da olsa kızkardeşim hemşire onu sokarım doğuma diyorum bol bol çeksin sonra güzel bir albüm hazırlarım. Şule canım senin şikayetlerin nasıl sürdü bu kadar ya allah yardım etsin gerçekten .
ya adam harika çekmş fotoları bende burda bi araştıracam
ama sana 30 poz 350 iyi demişler bende istiyorum hatıra kalsın die ama bakalımm
ben de şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz kızlar....
kız senın kahvaltın bu sattemi ohhhh ne güzelll zemuszemuszemuszemus
"DİKKAT! Bu gece saatler geri alınıyor
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 04.00'te saatler 1 saat geri alınacak.
Yaz saati uygulamasına 29 Mart 2009 tarihinde geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.
Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı da 7 Mart tarihli Resmî Gazete'de yayımlanmıştı. Yaz saati uygulamasıyla, akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin azaltılması hedefleniyor. "
haberde gördüm şimdi kızlar gece 1 saat geri alıyomuşuz. işten karanlıkta çıkcaz yaniCADIARZUbenneyaptımki
nedense kış aylarına hiç ısınamadım sevmem ben kışı ama bu sene sevecem galiba
bebişim var çünküüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim bilgisayar tamirdeydi, nasılsınız iyisiniz inş
canım valla merak ettik senı geçen gün isminde geçti nerelerde die
selam kızlar.çok uzun zamandır uğramıyordum.yaklaşık 40 gün önce yoğun bi kanama geçirdim,yataktan ihtiaçlar dışında kalkmıyordum.,artık iyiyim.işe gitmeye başladım bakalım.bizmki ultrasona 13. haftaya girdi. umarım hepiniz iyisinizdir...
çokkkk geçmişler olsun canan