2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şulecim ve nidahcımm ben bu sabah sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ve bir kitapçık verdiler orada diyor ki : eğer bulantılarınız sabah başlıyorsa yataktan hemen kalkmayınn uyanınca aniden sabah kalktığınızda bulantınız kötüyse çok demli olmayan bir çay için dio.çok doyurmayın karnınızı açta bırakmayın yazıyor.

Tuba bizim seninle sat 5 ağustos.Senin niye 11+4.Benim 11+5.Benim aslında 3 ağustos ama geç döllenme varmış.2 gün farketti

benim tam gününde demişti doktor ama en son ayın 3 ünde gitmiştim 5-6 hafta sonra gel dedi ayın 3 ünde 2 santimdi kardan adam gibi kafası dik duruyodu delikafadulden

şulecim ve nidahcımm ben bu sabah sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ve bir kitapçık verdiler orada diyor ki : eğer bulantılarınız sabah başlıyorsa yataktan hemen kalkmayınn uyanınca aniden sabah kalktığınızda bulantınız kötüyse çok demli olmayan bir çay için dio.çok doyurmayın karnınızı açta bırakmayın yazıyor.
bende okumuştum öğün sayınızı artırın sabah kalkınca tuzlu jrakerler yeyin yazıyodu benim ayaklar şiştiği için tuzluyu azalttım ben de

demek siz de benim gibisiniz tubalarr şulemafoldumben

colerko sağol canım sabahları çok oluyo evetkafamçokkarıştı

bu arada hala sğalık ocağına fln gitmedim benkaydirigubbakcemile

bu arada kızlar tekrarlıyım çevresinde kipa olan varsa indirim var bebek ürünlerinde yarın son ama:ecrin_bebek:

ışte bizzz geldikkk...bugün bebişim ve ben zemuszemus
hepinizi selamlarız teyzeleriiii...

Son düzenleme:
Kızlar ben doğum egzersizlerini araştırıcam.Dvd falan vardır.Evde çalışmak için.Spor salonunda hoca bi arkadaş var.O da platesi Ebru Şallı'nın dvdlerinden öğrenmiş.Çok güzel diyo.Doğumdan sonra da onu alıp yapıcam.Göbeği falan toparlıyo, vücut sıkılaşıyomuş

İşte bizzz geldikkk...bugün bebişim ve ben zemuszemus
hepinizi selamlarız teyzeleriiii...

glitterfy9032829334D30.gif
maşşalah annesine:nazar: ben de göbüşüm çıksın istiyorummm:sinifsinif:

Kızlar günaydın uzun zamandır yoktum ben:)) Herkes nasıl? Bir yaramazlık yok değil mi??

günaydın canım sen nerelerdesin bakimm:mymeka:

firstdayy sende göbek yapmışsın canımm vala sende çok tatllı çıkmışsın oyyoyy büyüyor bebişlerrkaydirigubbakcemile2

bu arada firstday çok güzel çıkmışsın kusuyodum kaçırmışım seni :D sabah bi bardak süt içeyim dedim ama geri çıkardım işte

Back
X