Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım hoşgeldin nasılsın ?
battaniye modeli nerde bende yapcam banada söyleyin lütfen....
çok iyiyim canım sağol haftasonu görümceme gittim izmite ordan eşimin halasına gittinm çınarcığa ordan eve geldik sabah işbaşı işte ama artık arabayla çok seyehat etmiycem oturmaktan karnım ağrıdı aslında hiç iyi değil...sen nasılsın bebişler büyüyo tickerlara baktıkça mutlu oluyorum aslında gerçekten zaman çabuk geçiyo ...allahım tüm hamişlerin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ......
günaydın hanımlar.
teşekkürler umutluuz sana da günaydın. geçmişi anca okuyup bitirebildim. canım gözün aydın iyi geçmiş 2 li testin.
Benimde bu Çarşamba günü var 2 li test. Çok heyecanlıyım bebişimi görücem diye ama aynı zamanda çok korkuyorum kötü sonuç alırım diye. C.tesi akşamı k.validem bir akrabası geçmiş zamanda ölü doğum yapmış onu anlatıyordu çok etkilendim. çok korktum. bide bende kokuya karşı aşırı duyarlılık başladı. özellikle yemek kokuları. artık yemek pişerken mutfağa girmek işkence3 gibi geliyor. belli etmemeye çalışıyorum bu tarz şeyleri napıcam bilmiyorum. K.validem şimdiki hamilelikler abartılı yaşanıyor şımarıklık diyor. o öyle deyinde bende beni öyle zanneder diye hiçbirşey diyemiyorum valla.
Kızlar dua edin bana 2 li testim iyi geçsin...
talım iplerden alacaktım ben de haftasonu sen resmini çekip koyduktan sonra sorarım nasıl yapıldığınıkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 canım şimdi sorarsan yardımcı olmaya çalışayım zemuszemus
:teselli: evet canım en önemlisi bebişlerimizyok canım kızmadım.çok şükür midem bulanmıyor ama karnım ve ayaklarım çok ağrıdı. şimdi ise kokulara duyarlıyım. onlara tuhaf geliyor bu hallerim galiba. ilk başlarda hiç hamile gibi gözükmüyordum normal yaşantıdan farkıszdım. şimdi böyle davranınca şımarıklık yaptığımı düşünüyorlar galiba..
neyse ben artık herşeyi boşverdim sadece bebişimi düşünüyorum. herşey gelip geçici tek bebğim baki opuyorumnanaktan
ohh ne güzel gezmişsiniz amin canımçok iyiyim canım sağol haftasonu görümceme gittim izmite ordan eşimin halasına gittinm çınarcığa ordan eve geldik sabah işbaşı işte ama artık arabayla çok seyehat etmiycem oturmaktan karnım ağrıdı aslında hiç iyi değil...sen nasılsın bebişler büyüyo tickerlara baktıkça mutlu oluyorum aslında gerçekten zaman çabuk geçiyo ...allahım tüm hamişlerin bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ......
tamam canımcanım daha resmini çekip koymadım kenarının kurdalesini bir türlü diktiremedim diktirince resmini koyarım. :hulya:
oyyy oooyyyyy
olurmu öyle şey
bak bişey diyeyim sana burda olmanın en güzel tarafı burdaki herkesin seninle aynı şeyi yaşadığını bilmek bence tabii....
sen şu an GEÇİCİ bi duygu tramvası yaşıyosun ama bunu herkes yaşıyo ve geçici
aslında çirkinleşmedin sadece güzel olduğunu duymaya ihtiyacın var buda değişen hormanların yüzünden :teselli:
hoşgeldin canımmselaaam ben geldim![]()
caım üzüldüğün konu ne? bu arada sevdiğin bir uğraş falan yokmu bu devrede,mesala bebeğin için bir şeyler örsen,diyene bak, hiç beceremeyen ben.olsun google görsellerde bebek kıyafetlerine bakıyorum ay çok güzel kıyafetler var,ay benim bebeğiminde olsun diyorum ama bakalım olmassa anneme yaptırırım. ya da ne bileyim bir güzel meşgale bulsan.
selaaam ben geldim![]()
tatlım hormonların etkisiyle ben de dengesiz duygular yaşıyoruz burada çoğumuzun ilk gebeliği rabbim bize bu mucizeyi yaşatmış bizim şükredip bebişimizi beklememiz gerekiyo canım niye bakamıyacakmışız Allahın izniyle büyütece<z bebişlerimizi sen içii ferah tut başlarda annelerimiz kayınvalidelerimiz yrdım eder sonrasında alışırız düzenimiz değişecek tabi ben eime diyorum sessiz uyuyoruz seneye cıvcıv bırakmıyacak bizi düşünmesi bile güzel o gelsin sağlıkla annesi hep birlikte devam ederiz yola paylaşırız bilgilerimizi sen şimdi onu kucağına almayı düşün tamam mı canımmCanım tek sorun çirkinlik ve ya güzellik değil. O en basitleri, eşim sağolsun her zaman iltifat eder durur. Benim asıl sorunum bebeğime bakamayacağım korkusu ve bazen yaşadığım pişmanlıklar. Yani keşke olmasaydı bebeğim diyorum( senağlama
Her zaman olmuyo bu duygu değişimleri ama çoğunlukla üzerimde. Kimseyle konuşmak istemiyorum vs vs
Canım tek sorun çirkinlik ve ya güzellik değil. O en basitleri, eşim sağolsun her zaman iltifat eder durur. Benim asıl sorunum bebeğime bakamayacağım korkusu ve bazen yaşadığım pişmanlıklar. Yani keşke olmasaydı bebeğim diyorum( senağlama
Her zaman olmuyo bu duygu değişimleri ama çoğunlukla üzerimde. Kimseyle konuşmak istemiyorum vs vs
kızlar benim karnım acıktı ben yemeğe kaçıyorum bana dua edin emi yarım saat sonra ikili kan testi sonucumu öğrenicem iyidir inşallah.. utrason iyidi kan testim bugün çıkmış doktor yoktu arar yarım saate kadar çok heyecanlıyım inşallah iyidir ....
Canım tek sorun çirkinlik ve ya güzellik değil. O en basitleri, eşim sağolsun her zaman iltifat eder durur. Benim asıl sorunum bebeğime bakamayacağım korkusu ve bazen yaşadığım pişmanlıklar. Yani keşke olmasaydı bebeğim diyorum( senağlama