bende çıkarım 10 15 dk sonra yarın hastaneye gidicem kızlar ikili test için bana dua edin lütfen iyi haberlerle döneyim bebeğim sağlıklıdır inşallah
inşaallah güzel haberlerle gelirsinn:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çıkarım 10 15 dk sonra yarın hastaneye gidicem kızlar ikili test için bana dua edin lütfen iyi haberlerle döneyim bebeğim sağlıklıdır inşallah
nostok cnm bence var aralığa ne kaldıki şurda 1 ay var
benim doğuma kadar iznim yok ancak doğumdan sonra memlekete gideriz-keşke bizde gidebilsek ama eşimin işleri bozuldu biraz bende sıkıldım ama onuda üzmek istemyorum malum kriz vurdu bizii de :sinifsinif:
keşke bizde gidebilsek ama eşimin işleri bozuldu biraz bende sıkıldım ama onuda üzmek istemyorum malum kriz vurdu bizii de :sinifsinif:
ay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...
ay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
tatlım nerdesin sen sabahtan beriklava:
bende kaçar kızlar mesai bitimine 3 dk
haydi öptüm hepinizizemuszemus