2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke bizde gidebilsek ama eşimin işleri bozuldu biraz bende sıkıldım ama onuda üzmek istemyorum malum kriz vurdu bizii de :sinifsinif:
benim doğuma kadar iznim yok ancak doğumdan sonra memlekete gideriz-

kızlar ben çıkmak zorundayım yemek yapmalıyım ....
yoksa açlıktan ölcez...

herkese iyi akşamlar ben de çıkıyorum sonunda mesai bitti

kızlar ii akşamlar ben daha çıkmıyorum ama bizim int. çok yavaş onsaattir gitmiyor yazdıklarım öptüm hepiniziiii

ben candy i izliyorum netden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
evde olsam ağlamıştımsenağlama

kızlaar moralim bozuk doktor arıycaktı aramadı ikili testimin kan sonuçlarını söyliycekti acaba kötü bişey mi var iki kere aradım asistanı arıycak sizi dedi offf yaaa acaba burayı mı okuyo bana eziyet olsun diye aramıyokaydirigubbakcemile3 sayın doktorum bu yazıları okuma ihtimalinize karşı iyi şeyler yazıyorum ama lütfen beni arayın artık yaa...

ay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...

ay çok komik yaa yazalı iki dakka olmadı doktor aradı tahlil sonucum iyiymiş merak etme dedi kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten doktora bişey soramadım ay gerçekten mi burayı okudu yoksa öğlenden beri bekliyorum .neyse sevgili doktorum eğer yazdıklarımı okuyosanız çook teşekkür ederim size sonsuz güveniyorum... oleeyy bu arada allahım nasıl rahatladım kan testim iyiymiş çok şükür artık önümüzdeki ay ayrıntılı öğrenirim bu da yeter bana...

hadi gözün aydın canım işallah herkesin sonuçları güzel çıkarşakkıdı

canım bence bakmamıştır daha baştan savmak için ariycak diyolardır:1shok:

iyi bari hadi gözün aydın seninde maşşallah diyelim:nazar:
inşallah diğerleride böyle güzel çıkar

Back
X