Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın mutluyum
ya internet düşüyo
o senin güzelliğin canım sağolasın
evet ya saçlarım valla her sabah şampuanla sonra kremle sonra sar havluya suyunu almasını bekle arkasından jölele tam bir işkenceeeeeeeeedelikafadulden
Bugün midem bulanıyogünaydın tatlım
nasılsın bugun:uhm:
Dün açlık ve tokluk kan şekeri sonuçlarım çıktı. Açlık kan şekerim normal de, tokluk kan şekerim düşük(
Geçenlerde de bir hastalanmıştım; baş dönmesi,görme bozukluğuyla filan başlamıştı rahatsızlığım, dün akşam netten araştırdım hepsi şeker düşüklüğündenmişAllah korumuş yaa komaya bile girebilirmişim. Şuur kaybı, konuşma bozukluğu filan da olmuştu. Doktor da migrenim olduğunu duyunca ondan demişti hemen
Nasıl güvenicez ki doktorlara... Bugün söyleyeceğim gideceğim doktora, zaten sonuçları da ona göstereceğim. Kan şekeri ölçümü yaptırıp da düşük çıkan var mı??
Dün açlık ve tokluk kan şekeri sonuçlarım çıktı. Açlık kan şekerim normal de, tokluk kan şekerim düşük(
Geçenlerde de bir hastalanmıştım; baş dönmesi,görme bozukluğuyla filan başlamıştı rahatsızlığım, dün akşam netten araştırdım hepsi şeker düşüklüğündenmişAllah korumuş yaa komaya bile girebilirmişim. Şuur kaybı, konuşma bozukluğu filan da olmuştu. Doktor da migrenim olduğunu duyunca ondan demişti hemen
Nasıl güvenicez ki doktorlara... Bugün söyleyeceğim gideceğim doktora, zaten sonuçları da ona göstereceğim. Kan şekeri ölçümü yaptırıp da düşük çıkan var mı??
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineDün açlık ve tokluk kan şekeri sonuçlarım çıktı. Açlık kan şekerim normal de, tokluk kan şekerim düşük(
canım çok geçmiş olsun ya
çok geçmiş olsun canım..
günaydın kızllar geçmişi oku oku bitmedi valla yarıda bıraktım siz yokkene tamamlarım
nasılsınız rabbime şükürler olsun ki bulantılarım yok denecek seviyeye düştü sizler nasılsınız bakalım gamze benimde göbişim o kadar oldu nepcez
şulem bayıldım sana valla maşallah saçlarında süper
ben türbanlıyım ama açık fotolarımda var tabi özendim bak şimcik![]()
![]()