2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
se4lam canım yaa
geçmişi okuyodum tam 70 sy olmuş anam ne çok kaynatıyonuz
nasılsınız bakalım
hihoyyyt

ay ben artık okuyamıyom geçmişi takatim kalmıyo :)
valla iyiyim demiyorum artık ben ne zaman iyiyim desem tekrar başlıyo bulantılarım :dilcikar:

ay ben artık okuyamıyom geçmişi takatim kalmıyo :)
valla iyiyim demiyorum artık ben ne zaman iyiyim desem tekrar başlıyo bulantılarım :dilcikar:

ya bende bu hafta bi acayibim
benım velet sanki sol tarafımda öyle duruyo
hep orda hissediyorum sankiii bıçak saplıyolar gibi oluyooo
yaramazlık mı yapıyo neeesırnaşık şeysırnaşık şey

ya bende bu hafta bi acayibim
benım velet sanki sol tarafımda öyle duruyo
hep orda hissediyorum sankiii bıçak saplıyolar gibi oluyooo
yaramazlık mı yapıyo neeesırnaşık şeysırnaşık şey

ya bende bazen daha önce hiç hissetmediğim şeyler hissediyom karnımda ama bu haftada daha hissedilmezmiş gazmış o, hıh sizsiniz gaz :dilcikar:

tıff gözün aydın şekerkaydirigubbakcemile2
cinsiyetle ilgili bişey söylemedimi doktorun:uhm:

tünaydın kızlar cinsiyet durumunu sölememişim; doktor bence kız dedi ama afacan hoplamaktan bi yerini göstermedi ki hiççç, 15 gün sonra cinsiyeti söylerim dedi. bakalım beklemedeyiz şimdi de hiç öğrenmesem büyü bozulmasa diyorum ay bende ne acayibim dimi ama yaaaaaaa??? öptüm hepsiniziiiiiiiiiii..opuyorumnanaktan

tünaydın kızlar cinsiyet durumunu sölememişim; doktor bence kız dedi ama afacan hoplamaktan bi yerini göstermedi ki hiççç, 15 gün sonra cinsiyeti söylerim dedi. bakalım beklemedeyiz şimdi de hiç öğrenmesem büyü bozulmasa diyorum ay bende ne acayibim dimi ama yaaaaaaa??? öptüm hepsiniziiiiiiiiiii..opuyorumnanaktan

ayy canım çok sevindimmmm
desene 3.kızımız geliyooooo
tabi kesinse eğer :lepi::lepi:

günaydınnnnnnnnn yada tünaydınnn:))

tatil gibisi yok vallaa kızlar nbugün sonunda kışlıkları hallettim bide evi süpürsem iyi olcak hafta sonu kayınpederler geliyomuş 3-4 gün bizdeler:hulya:

aa TIff hayırlı olsunnnnnnnn ayyy kız haberine daha bi seviniom valakaydirigubbakcemile2

kızlar neredeee msn de mi acaba bide oraya baskın yapim:jeyyar:

nilayyyy
ben kaç gündür diyorum ahh ahhh beni hiç takmıyonuzki
karnıma kramplar giriyo benim bayadır önce sağtarfımdaydı artık benimde hep sol tarafımdaa
aşağıda oraya yuvamı yapıyo napıyo sıpa her an ağrıyo bende senin gibi önceleri gece uykumdan uyanıyodum

nidaa günaydın tatlımma.s.

valla bende merak eder oldum nerde olduklarını
msn deysenız boşverin orayı buraya gelin aaaaaaa

ytaaaaaaa ŞULEEEEEEEEEEEEEE
bende şeker kız candy hayranıyımmm
bende çok aradım ama bulamadım ne olur bi haber alırsan banaa daaa söleee nee olurrr

MERHABA;

ALLAH KISMET EDERSE 15,05,2010 DA ANNE OLACAĞIM,ARANIZA YENİ KATILDIM,KONUYA ÜYE OLDUM ,

ALLAH HERKESE RAHAT BİR HAMİLELİK ,KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN,
TABİİ EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI BEBEKLER...turkbayragi

ytaaaaaaa ŞULEEEEEEEEEEEEEE
bende şeker kız candy hayranıyımmm
bende çok aradım ama bulamadım ne olur bi haber alırsan banaa daaa söleee nee olurrr

olur canım inşallah bulurum
yaa hakkaten biri sorucaktı benim için ne oldu gene kaynadımmmkaydirigubbakcemile

hoşgeldin selnakaydirigubbakcemile2

nilayy sen de gel gamyoncuiremsu

MERHABA;

ALLAH KISMET EDERSE 15,05,2010 DA ANNE OLACAĞIM,ARANIZA YENİ KATILDIM,KONUYA ÜYE OLDUM ,

ALLAH HERKESE RAHAT BİR HAMİLELİK ,KOLAY BİR DOĞUM NASİP ETSİN,
TABİİ EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI BEBEKLER...turkbayragi

inşallah hepimiz kolay hamilelik geçiririz aminnnn:Saruboceq:
hoşgeldin bebğin hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile2
:enbuyukkk:

Back
X