2010 mayıs annişleri beraber kilo verelim mi buraya buyrun o zaman

ben gözüm kapalı emziriyom nerdeyse uykum açılmasın diye sen bişeymi yiyon bide:)))

Kod:
<table border='1'>

<tr>
<td>İsim</td>
<td>Hamile Olmadan</td>
<td>Hamilelik Son Ayı</td>
<td>Hamilelik Sonrası 5. Ay</td>
</tr>

<tr>
<td>moonlight2010</td>
<td>60</td>
<td>82</td>
<td>67</td>
</tr>

</table>

Son düzenleme:
gebelik öncesi doğum öncesi şimdi hedef
moonlight2010 60 82 67 60
pancakee 56 77 62
elvoscan 58 71 62
ant 48 60 50
boncuk32 63 80 70
denizx66 64 79 67
NSA 54 75 60
RELAX 63 81 67
eflatun24 69 93 84
tubatubatuba 57 75 66

kızlar ancak böyle yapabildim....hedeflerinizi de yazıp yollayın..her pazartesi güncelleyeceğim ona göre:))

canım ben 44 le hamile kaldım, 60 la doğuma gittim, şu an 53 kiloyum, hedefim en az 47...
6 kilo nasıl gidecek bilmiyorum çok pis boğaz oldum (

Kizlar hedefim ellibes kilo onbes kilo vermen lazim hayalmi sizce yaa valla ne yesem diye dusunuyorum yemek listesi yapsak gunlock yani... kilo veren vars a bi gununu anlatsin burda ya

ay ay benide ekleyin ya

gebelik öncesi 50

doğum öncesi 59

şimdi 54

hedef 49-50

göbek göbek göbek benim her taraf iyi ama göbek fena

he he açılın tablocu geldiii :) zemuszemus
yapçam tablo söz amma şimdi çok uykum var en kısa zamanda inş. mirmirmirmir

ben bu topiği hiç sevmemiştim ömür, tartıya çıkmak istemiyoruum :) hamileyken 18 kilo aldım 5i doğumda gitti bi hafta sonra 5 kilo daha verdim fakat bu süt belasından hoooop 3 kilo geri aldım, aynı ömürün dediği gibi bi şey yemediğim kaldı yani, :bbo: süt yapar diye kimden ne duyduysam yedim, çok şükür 4. ayı bitirdik anne sütüyle, artık dikkat etmeye başlıycam haftaya işe de başlıyorum o zaman kilo veririm biraz diye hayal ediyorum, hayallerim yıkılmaz umarım akannehir
bu arada su demeyin bana günde 6 litre su içiyorum çay meşrubat hariç, damacanaya döndüm, midem genişledi hamileyken bu kadar sık gitmiyodum wc ye kafamçokkarıştı
şu an 11 kilo fazlam var ama düz hesap 15 kilo veriym başlamışken, kiloyu orantılı almışım Allah tan boyda olunca çok göstermiyomuşum! ama beni en çok omuzlarım kollarım rahatsız ediyor, zaten genişti şimdi gömlekler hiç olmuyor eski kıyafetlerimi özledim ühüüüüüüüüü :gitme:

yazmaya elim varmıyo :))
tblo yapılsın ozaman yazcam kilomu
sizi görüp gaza gelirim belki yaaaaaaaaa!!

nidahcım ben yazayım kendımı buyuk bır utancla ve cesaretle benımkını gorunce gaza gelırsın zaten:((normal kılom 65 dı amma velakın hamılelıkten once cok almıstım dolayısıyla 75 le hamıle kaldım,ve tam 96 ıle doguma gırdım!!!!!sımdıde 82 oldum.hedefım 65..... coook calısmam lazım coooookkk

Kizlar hedefim ellibes kilo onbes kilo vermen lazim hayalmi sizce yaa valla ne yesem diye dusunuyorum yemek listesi yapsak gunlock yani... kilo veren vars a bi gununu anlatsin burda ya

ömürüm hayal değil ama şu ek gıda olayını halledelim daha az süte ihtiyaç duysun kuzular kesin vericeksin ben inanıyorum hamileyken yedin cevizleri çiğböreği beyazıtım kilo alsın küçük dedin şimdide sütüm olsun diye kimbilsin ne yedin:))1 kaç aya toparlarsın bence yapabiliyosan önce ekmeği kes süte faydasıda yok zaten

canım ben 44 le hamile kaldım, 60 la doğuma gittim, şu an 53 kiloyum, hedefim en az 47...
6 kilo nasıl gidecek bilmiyorum çok pis boğaz oldum (

eneem 44mü kuş kadarmışın sen gider giser boyun çok kısa değilse 50 de kurtarır seni ben 60 kiloyum bana bile iyisin diyolar:))))))))):içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…