gökçen evde ağız mendillerinden varsa tülbent ellerini güzelce yıkayıp (sanki sen bilmiyon :)) onun içine koyup sık posası kalmaz
arkadaslar ben yenı uye oldum, konuyu gordum de doktorlarınız baslamanızımı soyledı ek gıdaya neden basladınız 6 ay muhabbetı var ya.benım doktor sadece yogurt basla dedı.ayrıca bebısım de 7 kılo sadece,sızınkılerın kılosu daha coktur emınım.bendemı baslasam acaba ıstah super ne versem yer.gecen gun brokolı puresı tatırmıstım devamını ıstedı o yuzden acele etmıyım dedım zaten yıcek gıbı gorunuyo herseyı
kızlar meyve suyuna başladık. katı meyve sıkacağında sıkıyorum elma veya havucu. piraz posalı oluyo kaşıkla mı içircem neyle içircem biberonla akmıyo pek sanki.sulukla versem olurmuki.
havucu cam rendede iyi apıyosun valla mehtap günde kaç kere veriyosun?
ay nası yapıyonuz yaf elmayı rendelerken bile gına geldi:)) benim cam rende mi dandik acaba.yada sorun bende:=))
al bendende o kadar..çok takırtısı var yaw...ama dediğin gibi kas yaptım valla:))valla hele eşim geçnlerde bir elma almış taşı renlesem daha az yoruldum herhalde söylüyom iyilikte yaramıyo güzelini aldık işte diyor :) katı meyve sıkacağının bir sürü zımpırtısı var onlara yıkamaya üşeniyom :)
elmayı cam rendede yaptım tülbentke sıktım 1 elmadan 40cc çıktı normalmii
ama zor yahuu meyve sıkacağının parçalarını yıkamayı yeğlerim müge
al bendende o kadar..çok takırtısı var yaw...ama dediğin gibi kas yaptım valla:))
kız Gökçen gene mi dandik elma aldın?:)))))
yaw kocaman sarı elmaaa yawww resmini koyun şu aldığınız elmalarınnnnnn:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?