2010 Mayıs Kuzularına Ek Besin Önerileri

ben bebelac ın kaşık mamasını kullanıyorum oğlum severek yiyo..kendim yaptım ama yemedi pişirilen lezzetleride sevmedi..sütlü pirinçli favorisi

canım bende bugun aldım bebelac.sutlu pırınclı ve ırmıklı gece muhallebısı .ırmıklıyı yaptım az once guzel yedı

şeyma doğru besliyorsun canım dr.un bana verdiği listede böyle.tek fark sabahla öğle arası meyve var ama sen yoğurtla karıştırıyorsun herhalde.oda olur yani.ben daha kahvaltıya başlamadım önümüzdeki hafta inş.sen kahvaltıda ekmekmi kullanıyorsun büskivi alerjı yapıyordu demi

saol canım yaa valla için rahatladı bana liste falan vermedi dr...yok yoğurtla karıştırmıyorumda peşpese veriyorum kahvaltıdan sonra uyuyo ve öğle yemeği sa.tinde uyanıyo oyüzden o araya bişey sıkıştıramıyorum

kızlar yumurtayı hangı sıklıkta verıyosunuz hergun verıyomusunuz.. kahvaltıda baska neler verıyosunuz

önceki doktorumuz bisküviyle hazırla kahvaltıyı demişti, yeni dr sakın bisküvi verme pankreasına zararlı dedi yanlış hatırlamıyorsam. benim de kafam karıştı... şimdi hipp in yulaflı bir kaşık maması var onunla hazırlıyorum kahvaltıyı, severek de yiyor...

peki arkadaşlar neler koyuyorsunuz kahvaltıya bana dr. yumurta beyaz peynir büskivi ceviz pekmez bunları 150 ml mamayla ezmemi söyledi çok değilmi miktarı siz ne kadar hazırlıyorsunuz

peki arkadaşlar neler koyuyorsunuz kahvaltıya bana dr. yumurta beyaz peynir büskivi ceviz pekmez bunları 150 ml mamayla ezmemi söyledi çok değilmi miktarı siz ne kadar hazırlıyorsunuz

bence de 150 ml çok, ben 30-40 ml kadar su, 1 ölçek aptamil, 1 tatlı kaşığı pekmez, peynir , 2 tatlı kaşığı yulaflı hipp koyuyorum sadece. yumurtalı sevmedi onu 1-2 ay sonra eklemeyi düşünüyorum...

saol canım banada çok geldi 150 ml.mama zaten tok tuttar ee bide içinde bir sürü malzeme var nasıl bitirsin.aslında kısa bir süre böyle gidip ayrı ayrı vericem ben tabi eymen alırsa.sonradan normal kahvaltıya geçmek zor oluyor çünkü

benimde kafam çok karışık ya bende sabah 7, 7,30 gibi emziriyom 10,30 gibi sağdığım sütü veriyolar 12 gibi meyve veriyolar 1,30 2 gibi emziriyorum gidip 5te sebze çarbası veriyolar 7 7,30 gibi emziriyorum 10,30 gibide muhallebi yapıyorum yemezse tekrar emziriyorum gece 3,4 gibi tekrar emziriyorum bizimde böyle 6,aydada kahvaltıya yoğurda geçicez ozaman nolucak bilmiyom

milupanın broşür gibi bir şeyini vermişti dr, orada çorbayı öğlen 12-13 civarında yedirin diyordu, yoğurt da öğleden sonra verilecekmiş... Şeyma doğru zamanlarda veriyormuşsun yani canım...

Son düzenleme:
bu arada ben hiç mama koymuyorum kahvaltıya nasıl oluyo sizin yaptıklarınızın kıvamı..ben bebek ekmeği peynir gün aşırı yumurta muz pekmez kokuyorum bazen 1-2 cici bebe bekliyorum..miktarıda göz kararı yapıyorum..

Şeyma, bebek ekmeği dediğin nasıl bir şey, etimek gibi mi ? ben hiç rastlamadım da, ben de onu kullanabilirim kahvaltıya aslında...

Etimek gibi cici bebenin marketlerde oluyo bebek mama reyonlarında görmüştüm ama almadım bende daha

nilüfer cvp gelmiş canım..daha tok tutyo daha dıyurucu oluyo ekmekle..robottan geçiriyorum ben bütün paketi..elle ezilince iri kalıyo yemiyo benim oğlan..bugün oğlumun kahvaltısına formül mama da ekledim 1 kaşıkta kasık maması bayıla bayıla yedi..öğlende patates çorbası yaptım subat annelerinden aldım tarifini onuda çok sevdi ama terbiyesine yumurta koymıcam bidahaki sefere..ve meyve olarakta yine subat annelerinden aldım tarifi yaptım elma ve armutu soyup dograyıp haşladım sonra 1 kaşık irmik attım azcıkta muz ekledim blendırladım onuda bayılarak yedi kuzucum

kızlar bende durunun beslenme şeklini yazayım fikir olur. sabah 7.30da uyanıyoruz 210cc aptamil içiyoruz sonra biraz baby tv izliyoruz. gene uyuyoruz ve saat 10.45 gibi uyanıyoruz kahvaltımızı yapıyoruz. kahvaltıda 180 cc aptamile 4 kaşık aptamiiln 8 tahıllısından ekliyorum ceviz eziorum ama hergün değil doktor hergün ceviz verme dedi. 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum birde minik kutu labne peynirinden katıyorum dönüşümlü yumurta sarısı koyuyorum. afiyetle yiyor. sonra oyunlar ve konuşma pratikleri yapıyoruz. öğlen sebze çorbası ve yoğurt beraber veriorum. bazen sebze çorbasına ekmekte eziyorum çok doyurucu oluyor. öğleden sonra meyve püremiz var. ben baen aptamile muz eziyorum yada yoğurda katıyorum muzu yada elmayı onuda severek yiyor. acıkınca aptamil biberon alıor. gece yatmadanda muhallebimizi yiyoruz ve sabaha kadar uyuyoruz. bazen su içmek için uyanıyor okadar.. sebze çorbasına artık et ve tavukta ekliyorum. dönüşümlü. düntavuklu yoğurt çorbası yapmıştım. dün yedi bugün yemedi mesela. bende hemen mercimek patates havuş bir bütün soğan attım düdüklüye pişirdim bir çimdikte tuz attım ama çok çok az hapur hupur yedi ve çok beğendi. sizde deneyebilirsiniz.

Bebişlere afiyet olsun ben çalıştığım için ancak haftasonu düzenli öğün hazırlayabiliirm cok heves edıyorum ama artık ablama söylüyorum o yapıyor

maşallah duruya benim oğlan artık aptamil içmiyo..mimumil aldım onuda içmiyo..biberon mamasını bıraktı artık..yapıp yapıp döküyorum

az önce oğluma meyve vericektim bir tane elma kalmış bende suyunu sıktım içine 2 kaşık sütlü pirinçli kaşık maması ekledim 2 tanede bebe büskivisi koydum çok severek yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…