ben bebelac ın kaşık mamasını kullanıyorum oğlum severek yiyo..kendim yaptım ama yemedi pişirilen lezzetleride sevmedi..sütlü pirinçli favorisi
şeyma doğru besliyorsun canım dr.un bana verdiği listede böyle.tek fark sabahla öğle arası meyve var ama sen yoğurtla karıştırıyorsun herhalde.oda olur yani.ben daha kahvaltıya başlamadım önümüzdeki hafta inş.sen kahvaltıda ekmekmi kullanıyorsun büskivi alerjı yapıyordu demi
şeyma doğru besliyorsun canım dr.un bana verdiği listede böyle.tek fark sabahla öğle arası meyve var ama sen yoğurtla karıştırıyorsun herhalde.oda olur yani.ben daha kahvaltıya başlamadım önümüzdeki hafta inş.sen kahvaltıda ekmekmi kullanıyorsun büskivi alerjı yapıyordu demi
peki arkadaşlar neler koyuyorsunuz kahvaltıya bana dr. yumurta beyaz peynir büskivi ceviz pekmez bunları 150 ml mamayla ezmemi söyledi çok değilmi miktarı siz ne kadar hazırlıyorsunuz
bu ek gıda benim kafamda hep bi acaba bırakıyo kızar..yanlışmı besliyorum oğlumu..dr.bikaç kasıkla başla zamanla arttır yediği kadar ver dedi..şimdi menümüze geceden başlıyayım..gece 12 de 180-210cc mama içiriyorum bu aralar içmiyo tabi...sonra sabah 6-7 ye kadar bişey içmiyo..hazırlayıp döküyorum..09.00 gibi kahvaltı haırlıyorum 12.00-12.30 gibi çorbasını yiyo 15.30-16.00 gibi yogurt ve meyvesi var engeç 19.00 da da kaşık maması..bu öğünler azmı az az ve sıkmı beslemeliyim...artık biberon maması içmediği için kilo alımında düşüklük olursa kendimi suçlucam...yardım istiyorummm
bu arada ben hiç mama koymuyorum kahvaltıya nasıl oluyo sizin yaptıklarınızın kıvamı..ben bebek ekmeği peynir gün aşırı yumurta muz pekmez kokuyorum bazen 1-2 cici bebe bekliyorum..miktarıda göz kararı yapıyorum..
kızlar bende durunun beslenme şeklini yazayım fikir olur. sabah 7.30da uyanıyoruz 210cc aptamil içiyoruz sonra biraz baby tv izliyoruz. gene uyuyoruz ve saat 10.45 gibi uyanıyoruz kahvaltımızı yapıyoruz. kahvaltıda 180 cc aptamile 4 kaşık aptamiiln 8 tahıllısından ekliyorum ceviz eziorum ama hergün değil doktor hergün ceviz verme dedi. 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum birde minik kutu labne peynirinden katıyorum dönüşümlü yumurta sarısı koyuyorum. afiyetle yiyor. sonra oyunlar ve konuşma pratikleri yapıyoruz. öğlen sebze çorbası ve yoğurt beraber veriorum. bazen sebze çorbasına ekmekte eziyorum çok doyurucu oluyor. öğleden sonra meyve püremiz var. ben baen aptamile muz eziyorum yada yoğurda katıyorum muzu yada elmayı onuda severek yiyor. acıkınca aptamil biberon alıor. gece yatmadanda muhallebimizi yiyoruz ve sabaha kadar uyuyoruz. bazen su içmek için uyanıyor okadar.. sebze çorbasına artık et ve tavukta ekliyorum. dönüşümlü. düntavuklu yoğurt çorbası yapmıştım. dün yedi bugün yemedi mesela. bende hemen mercimek patates havuş bir bütün soğan attım düdüklüye pişirdim bir çimdikte tuz attım ama çok çok az hapur hupur yedi ve çok beğendi. sizde deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?