kizlar slm bende mayis annesiyim kizim malesef sadece 1 ay anne sutu aldi sonra formul sute gecdik ben turkiyede degilim burada bebeklere cok ozen gosteriyorlar yiyecek konusunda hatta 4 aydan sonra cocuklar havuc elma tatli patates ispanak yesil yaprakli sebzeler yiyebiliyor ayrica pirinc unuda ben veriyorum cunku anne sutu almadi dr dediki kizimin formula sutu anne sutune hemen hemen es degermis bende butum yaptigim karisimlari formula ile islatiyorum cokda seviyor ama gecen gun dr a soordum cok fazla sut almiyor dedim tamam kati yiyeceklerden yesin sorun degil dedi ama bence problem burda birde cocuk ne isterse onu veriyorsun almiyorsa zorlama yok ne kadar sacma cocuk ne bilecek neyse arastirdim yatmadan once muhallabi yemesi uygunmus yumurtada veriyorum kizim mayisin 4 unde dogudu birde karisik meyve pureleri satiliyor burda hatta gecen ananas portakal muz karisimi yedi cokda seviyor bunlarida organik olanlarindan aliyorum dr dedi.meyve sularini aparatif aliyor kizim benim ogun olarak saymiyoruz yani :)ama cok sisman degil herkes bana diyor neden sisman olsun istiyosun falan diye suan tahminen 7.30 vardir heralde eylul baslarinda gittik dr 6.5 du bilmiyorum ama hissediyorum dr kilosu herseyi normal dedi kizlar benim ilk cocugum annemde yok bazen elim ayagim dolasiyor drlar cok serbest bu konuda bazilari inek sutu karistir muhallebiye diyor bazilarida yaoma diyor pofff ne oneririsiniz haa ayrica evde sebze corbalarini ben yapiyorum brocokliyi cok seviyor
elmayı cam rendede yaptım tülbentke sıktım 1 elmadan 40cc çıktı normalmii
ama zor yahuu meyve sıkacağının parçalarını yıkamayı yeğlerim müge
yok gökçen tmmdır :) 50 cc fln çıkıyo dandik değil yani elmalar :)
bizimki de sırnaşık şey fakat doktor ek gıdayı yasakladığı için henüz veremiyorumyasakkelime
merak ettim neden ek gıdaya geçtiniz? ben daha geçmedim.ama oğlum doymak bilmiyor
canım geçmişe bakamadım belki yazmışsındır ama şu şubat annelerinden aldığın çorba tarifini yazabilirmisin bende denemek isterim
yaw burdaki elmalardamı bi sorun var ben büyük kırmızı elmayı katı meyve sıkacağında sıkıyorumenaz 110-120 cc çıkıyo..bilmiyorumkismile
ya gökçen bak ne diycem...ben bu sabah bir elmayı 4 e böldüm...1 parçasından 30 ml çıktı..yani bi elmadan 120 ml eder...sositososito
ben cam rendeyi beceremiyorum valla gücüm yetmiyor. katı meyve sıkacağıyla yapıyorum mecburen.. gerçi rende mutlaka daha sağlıklıdır..
sizin elmlaların suyu niye çok ya hormonludur kesin canım:))
canım sen biberonlar ıcın sterılızatör kullanıyorsun sanırım gecen bır yazında gormustum memnun musun ve ne marka aldın
evet canım, weewell markası. çok memnunum. ben bayadır mama falan veriyorum ya, önceleri kaynatıyordum emzik kısımları çabuk bozuluyor gibi geliyordu bana, o yüzden aldım.
belki doğal olduğundandır...çünkü babamın elma bahçesi var.ordan geliyokaydirigubbakcemile3
belki doğal olduğundandır...çünkü babamın elma bahçesi var.ordan geliyokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?