ipeknil mercimek gaz yapmıyormu ben 7.ayda filan biliyordum ama yanlışmı hatırlıyorum
kızlar bizde başladık ek gıdalara söyle bi baktımda neden muhallebiyi kendiniz yapıyosunuz dahamı sağlıklı bi bilgilendiri verin beni yaa.bizim dr. kaşık maması ver dedi hazır aldım veriyorum..bide şu yoğurt olayı beni bitirdi patörize sütten tutmuyo inek sütü denicem burda bulmam daha kolay arkadaşımada dr.u babymix i önermiş ama benim kuzu sevmedi çok ekşi..acaba yoğurt yapma makinesimi alsam
kızlar bende başlıyacağım sebze püresiyle başlamak istiyorm sizce ne vereyim ilk olarak ben patets ve havuç ver dediler ilk etapta siz nasıl yapıyorsunuz
peki susuz mu oluyor tamamen biraz sıvı yapmıyoruz değil mibenim drun tarifi 2 bardak suya 1 küçük havuç yarım küçük pataes koyuyon iyice haşlanıyo suyunu süzüyon içine yarım çay kaşı kadar irmik atıyon tel süzgeçten patates havucu geçiriyon onuda koyuyon bi taşım kaynıyo sonra yediriyon blendırdan geçirmeyinki pütürlü yemeye alışsın diyolar yoksa her ağzına gelen şeyi kusuyolarmış ilerde
peki susuz mu oluyor tamamen biraz sıvı yapmıyoruz değil mi
benim drun tarifi 2 bardak suya 1 küçük havuç yarım küçük pataes koyuyon iyice haşlanıyo suyunu süzüyon içine yarım çay kaşı kadar irmik atıyon tel süzgeçten patates havucu geçiriyon onuda koyuyon bi taşım kaynıyo sonra yediriyon blendırdan geçirmeyinki pütürlü yemeye alışsın diyolar yoksa her ağzına gelen şeyi kusuyolarmış ilerde
ant cnm ben günlük sütten yapıyorum çok guzel oluyor yoğurt makinam var ben 1 litre günlük süte 1 çorba kaşığı yoğurt kullanıyorum. sonra 6 adet cam kavanoza koyuyorum dooru makinaya. 4 ssaat kalıyor sonra dolaba.
yaw bende sebze çorbasını irmikle yapıyorum ama sıvı olmuyo hiç ayrıca benim oğlan sıvı olunca kaşıkla yutamıyo..hatamı yapıyorumki bizim yediğimiz sıvılıkta ne zaman içmeye başlıyacaklar bilen varmı
şeftaliyi benim oğlum çok sevmişti fakat kabız yaptı bu ara kestim onu 3-4 dündür armut püresi veriyorum çok seviyor.sen elmayı nasıl veriyorsun canım.ben cam rendede rendeledim çok uzun uzun çıktı elma korktum boğazına takılır diye bende suyunu veriyorum püresini veremedim daha hiç
masala bugün şeftali verdim hiççç sevmedi elmayı bayıla bayıla yiyo ama şeftaliyi yemedi
siz hhangi meyyvelerden veriyosunuz[/QUO
ARMUT ŞEFTALİ ÜZÜM BİKERE MUZ VERDİM ELMAYI VERDİM AMA POSASI SERT OLUYO SÜZMEK LAZIM YADA KATI MEYVE PÜSESİNDE SADECE SUYUNU VERİCEZ AYRICA HAVUÇ SUYUDA VERDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?