2010 Mayıs Kuzularına Ek Besin Önerileri

ipeknil mercimek gaz yapmıyormu ben 7.ayda filan biliyordum ama yanlışmı hatırlıyorum

valla bilmiyorum ki canım, mercimek çorbasından dolayı gaz sorunu yaşamadık şimdilik, dr günlük beslenme tablosu verdi, ilk olarak tarhana ve mercimek dedi o yüzden yediriyorum ben de...

ant cnm ben günlük sütten yapıyorum çok guzel oluyor yoğurt makinam var ben 1 litre günlük süte 1 çorba kaşığı yoğurt kullanıyorum. sonra 6 adet cam kavanoza koyuyorum dooru makinaya. 4 ssaat kalıyor sonra dolaba.

kızlar bende başlıyacağım sebze püresiyle başlamak istiyorm sizce ne vereyim ilk olarak ben patets ve havuç ver dediler ilk etapta siz nasıl yapıyorsunuz

kızlar bende başlıyacağım sebze püresiyle başlamak istiyorm sizce ne vereyim ilk olarak ben patets ve havuç ver dediler ilk etapta siz nasıl yapıyorsunuz

benim drun tarifi 2 bardak suya 1 küçük havuç yarım küçük pataes koyuyon iyice haşlanıyo suyunu süzüyon içine yarım çay kaşı kadar irmik atıyon tel süzgeçten patates havucu geçiriyon onuda koyuyon bi taşım kaynıyo sonra yediriyon blendırdan geçirmeyinki pütürlü yemeye alışsın diyolar yoksa her ağzına gelen şeyi kusuyolarmış ilerde

Benim bildiğim ilk meyve püresiyle başlıyolar gerçi patates havuçt şekerli gibi oluyo il etapta yağ tuz atmıyon hiç ileriki haftalarda bi tutam tuz atabilirmişiz

teşekkür ederim kızlar bende yarın başlıyacağım inşallah ilk etapta 2 kaşıkla başlıyoruz değil mi çok heyecanlıyım inş. sever sıpam

peki susuz mu oluyor tamamen biraz sıvı yapmıyoruz değil mi

güzelmiş bu tarif, ben irmiği bilmiyordum, yarın yapayım bari :) sağolasın :)

yaw bende sebze çorbasını irmikle yapıyorum ama sıvı olmuyo hiç ayrıca benim oğlan sıvı olunca kaşıkla yutamıyo..hatamı yapıyorumki bizim yediğimiz sıvılıkta ne zaman içmeye başlıyacaklar bilen varmı

saol canım bana makina almak şart oldu arzumunki nasıl acaba bilen varmı indirimde de şuanada

bizdede aynı sıkıntı var ben daha çorba yapmadım fakat sıvı şeyleri ağzından akıtıyor.
mesela bugün armut püresi yaptım.sularınıi yanağından sızdırdı posalı yerini yedi daha küçükler düzelir herhalde.bide ben göya tecrübeliyim bu 2. :)
gerçi ilkinde 6 aydan sonra başlamıştım o öyle yapıyormuydu hiç hatırlamıyorum

masala bugün şeftali verdim hiççç sevmedi elmayı bayıla bayıla yiyo ama şeftaliyi yemedi
siz hhangi meyyvelerden veriyosunuz

şeftaliyi benim oğlum çok sevmişti fakat kabız yaptı bu ara kestim onu 3-4 dündür armut püresi veriyorum çok seviyor.sen elmayı nasıl veriyorsun canım.ben cam rendede rendeledim çok uzun uzun çıktı elma korktum boğazına takılır diye bende suyunu veriyorum püresini veremedim daha hiç

bende henüz yoğurt yapmadım evde günlük sütlerden alıp yapıcam bakalım bu arada bana da bebişe verdiğiniz farklı tatlardan yazarmısnız

canım ben elmayı cam rendede rendelediikten sonra süzgeçten geçiriyorum kaşıkla ezerek parça kalmıyo içinde öyle kaşıkla yediriyorum seviyo. armut deniyim bende bakalım şeftali sevmedi çünkü ama bi kaç gün sonrabi kere daha denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…