2010 Mayıs Kuzularına Ek Besin Önerileri

bugün edizeymen bey kahvaltıya başladı..2 dilim bebek ekmeğini ıhlamurla ıslattım içine 1 cay kaşığı labne 1 çay kaşığı pekmez fındık büyüklüğünde yumurta sarısı koydum tat versin diyede 1 tane cicbebe bisküvi afiyetle yedi yarasn paşama..6.ayını oldursun tek tek vermeye başlıcam bunları şimdilik pütürlü yutamıyoruz..

canım blender dan falanmı geçirdin bunları_? maş. yaa büyümüş de kahvaltı yapıyo tosunn:) bebek ekmeği nedirr bu arada?

yoğurdu inek sütünden yapabilirim yani pastörize olmasa da olur dimi ? sağol canım ona da hayır diyolardı da. gerçi daha başlamadık doktora da danışcam inş.

öncelikle milletin sözüne bakma üzme kendini üzüldükçe sütüne etki eder. ek gıdalarla toparlar kuzucuk inş ki bence kilosu kötü de değil. minyon olacaktır annesi:) maşallah yavruna ALlah başka dermansız dert vermesin canım

hayırlı olsun topic süper olmuş
bizde tatmaya basladık yemeklerden meyvelerden
bu arada ben milupanın muhallebesini verdim daha ilk kasıkta kustu bebişim
acaba cokmu katı yaptım diyorum zaten artık kendim yapıcam pirinç unuyla..hazır vermicem

üzme kendini annesi kilosu az değil bence sen sıkma canını mümkün olduğunda dinlenmeye çalış uyuyabilirsen uyu sütün çoğalsın bence ençok huzur ve dinlenme süt yapıyo

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için inşallah toparlıcaz ek besinlerle geçince, hakikaten sitres çok etkiliyo süt miktarını inşallah sağlıcakla büyür bebeklerimiz, allah sağlıklı anneli- babalı uzun ömürler versin bebişlerimiize...

kızlar mamalar falan diyosunuz ya ben aptamilin devam sütünü ve kendi sütümü veriyorum sadece doğrumu yapıyorum.mama derken başka bişi kullanıyomusunuz diğmi?
bizde yavaş yavaş ek gıdalara başladık meyvelerden verdim.

mama derken devam sütünü demek istiyoruz aynen canım sütün yetmiyosa napıcan mecbur vericeksin ama bence ek gıdaya geçersen devam sütünü azaltıp kendi sütünü daha çok vermeye çalış ,aralarda sağmaya çalış emzirmediğin zamanda sağdıkça emzirdikçe çoğlır diyolar ben öyle yapmaya çalışıyorum devam sütünü sadece akşam muhallebisinde kullanıyorum( inek sütü zararlı diye )tok tutsun rahat uyusun diye emdiğinde hala doyduğundan emin olamıyorum ne yazıkki bide çalışıyorum ben o yüzden ek gıdalara başladık

paylaşımlar için teşekkürler kızlar. biz şimdilik 1öğün meyve püresi yiyoruz. birkere yoğurt tattırmıştım. 5.ay dolsun çorbalara başlıcaz. öpüldünüz...

aynen canım bende çalışıyorum ve sanırım iş ortamı stresi sütümü azaltı o yüzden devam sütlerine başladık doymuyodu çünkü.ben muhalebi daha hiç vermedim.onu nasıl yapıyosun ve ne kadar veriyosun?

elvan meyve püresi derken blender dan mı geçiriyosunuz cam rende mi?

NORMAL TAFİRİNDE 1 SUBARDAĞI SUYA 2-3 TATLI KAŞIĞI PİRİNÇ UNU ERİTİYOSUN SONRA PİŞİRİYON MUHALLEBİ KIVAMINA GELİNCE OCAKTAN ALIYOM ÇOK KOYU SEVMİYO OYÜZDEN Bİ KAYNADIMI ALIYOM BEN BİDE KARIŞTIRRARAK PİŞİR YOKSA TOPAKLANIYO SONRA İÇİNE 6-8 ÖLÇEK DEVAM SÜTÜ KOYUYOSUN BEN BUNUN YARISINI VERİYORUM YARIM ÖLÇÜ KOYUYOM HERŞEYDENopuyorumnanaktan

canım blender dan falanmı geçirdin bunları_? maş. yaa büyümüş de kahvaltı yapıyo tosunn:) bebek ekmeği nedirr bu arada?

yoğurdu inek sütünden yapabilirim yani pastörize olmasa da olur dimi ? sağol canım ona da hayır diyolardı da. gerçi daha başlamadık doktora da danışcam inş.

yok canım kaşıkla güzelce ezdim zaten labne krem kıvamında biliyosun yumurtada eti bebek ekmeği aldım kıtır oluyo ıslatıyosun..

evet canım bana dr.um yapabilirsin dedi..mayalandığı için sorun olmuyomuş..bakalım sizin dr. ne dicek

kızlar daha öncede yazdım yine yazıyorum neden muhallebiyi kendiniz yapıyosunuz...bana dr. kaşık maması al demişti daha sağlıklıysa bende sizin yaptığınız gibi yapayım..gerçi kaşık mamalarındada bebek sütü var..

bana dün dr. kesinlikle labne krem peynir üçgen peynir fln kullanma dedi hem çocuğunuza hemde kendinize bütün artık peynirleri bir araya toplayıp yapıyorlar gözümle gördüm bir arkadaşım çalışıyor fln bir sürü şey söyledi.neden bu dr.ların her biri farklı şey söylüyor çözebilmiş değilim.
ben ilk oğlumdada labne kullanmıştım halbuki.kafamı karıştırdı şimdi

valla benimki kitapçık verdi kendi hazırlamış bebek besleme rehberi orda bi inek sütü ve şekerli yapılan bi tarif var bide devam sütüyle yapılanı devam sütüyle olanı önerdi bize hazır olandan hiç bahsetmedi bile

doğrudur valla hazır olan herşeye bi dünya şey koyuyolar devam sütünün içeriğini okumadınızmı peynir altı suyu bilmem ne bissürü ıvr zıvır var nekadar sağlıklı olabilirki ,kaçsakta yapcak bişey yok bi şekilde mecburen yediriyoruz sağlıksız şeylei burda bilgilendirelim birbirimizi öğrendiğimiz kadarıyla

kızlar ek gıda verirken emmesi nasıl bebeişlerinnn

ben 12 gibi meyve püresi akşamda muhallebi veriyorum onun dışında sabah emzirip işe gidiyorum öğlen gelip emziriyom akşam geldimmi emziriyorum aralardada sağdığım sütü biberonla veriyolar normal yani emiyo şükür hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…