2010 Mayıs Kuzularına Ek Besin Önerileri

hülyacım teşekküerler paylsaşımın için benimki bir dik oturmuyogerisini yapıyo hepp bi,rsahaki ay başlıcam meyvelerle bende

elmayı katı meyve sıkacağında sıkan varmı? ben cam rendede rendeleyip süzgüle süzüyorum kas yaptım valla:) vitamini öldürüyo diyolar meyve sıkacağı sizin fikrinizi alayım dedim

elmayı katı meyve sıkacağında sıkan varmı? Ben cam rendede rendeleyip süzgüle süzüyorum kas yaptım valla:) vitamini öldürüyo diyolar meyve sıkacağı sizin fikrinizi alayım dedim

valla cam rende zor oluyo ben diğer meyveleri şeftali armutu onda yapıyom havuçla elmaya katı meyve presi daha iyi oluyo kası geçtimde posası sert oluyo yutmada zorlanır gibi geliyo bana

kızlar ben dün gece ilk kez sütlü pirinçli mamadan verdim biberonla oğluşum hiç yadırgamadı maşallah içti mamasını.

bu sabah kızım çeyrek çay bardağı elma suyunu büyük bir iştahla içti...akşam üstü ilk defa şeftali vereceğim.bakalım onu sevecek mi?

cam rendede rendeledikten sonra tel süzgeçten geçirin diyolar ya kızlar elmayı rendeliyorum suyu muyu çıkmıyo. tel süzgeç derken bilmediğim değişik bişe mi yoksa ya:) daha başındayım bu işin şimdiden tökezliyorum hadi hayırlısı:)

bende sadece cam rendede rendeleyip ,tel süzgeçten geçirmedim rendeledikten sonra verdim yanlışmı yaptım acaba.

birde bebelac markası hakkında ne düşünüyorsunuz?

canım sen kötü elma almışsın:))cam rendede elmayı rendeliyorum sonra ya tülbentten ya da çay süzgecinden geçiriyorum..ama tülbent daha sağlıklıdır heralde...bol bol suyu oluyor..bikaç gün suyunu ver sonra biraz posalı ver...

kırmızı elmaydıııı koca koca:)) yeşilmi alsam acaba du bide tülbentle deneyeyim..

bende sadece cam rendede rendeleyip ,tel süzgeçten geçirmedim rendeledikten sonra verdim yanlışmı yaptım acaba.

hiç kullanmadım canım ama ülker denedim fena deildi

bende dün elmayı rendeleyıp verdım baya yedi biz vermedık devamını yoksa yiycekti baya

bende süzmüyorum cam rendede rendelediğimde ama posası sert oluyo süzsen daha iyi olur yutabiliyosa problem yoktur ,bebelac benim dr önermişti muhallebisini yaparken kullandım

devam sütü yazmışsınız ondan erken değil mi dedim.

bu arada bebelac soranlar olmuş. ben sadece mama ve ek gıdayla besliyorum oğlumu. ve sürekli bebelac alıyorum. hatta bulmakta zorlanıyorum diyebilirim. internetten okuduğum bşr araştırmada milupanın ceo'su ile röportaj yapılmış ve bebelac ve milupa aynı demiş. yani aynı fabrikada aynı şekillerde üretiliyor. ayrıca milupada nişasta var. hero baby kaşık mamalarını kahvaltılarını tavsiye ediyorlarmış şekersiz diye bende kaşık maması hero baby kullanıyorum. ama biberon maması iyi değil erimiyor.

elmayı katı meyve sıkacağında sıkan varmı? ben cam rendede rendeleyip süzgüle süzüyorum kas yaptım valla:) vitamini öldürüyo diyolar meyve sıkacağı sizin fikrinizi alayım dedim

ben kullanıyorum canım arada çünkü elmalar çok sert çıkıyo arada benim oğlan ole olunca posasını yemiyo..

ben bebelac ın kaşık mamasını kullanıyorum oğlum severek yiyo..kendim yaptım ama yemedi pişirilen lezzetleride sevmedi..sütlü pirinçli favorisi

bu ek gıda benim kafamda hep bi acaba bırakıyo kızar..yanlışmı besliyorum oğlumu..dr.bikaç kasıkla başla zamanla arttır yediği kadar ver dedi..şimdi menümüze geceden başlıyayım..gece 12 de 180-210cc mama içiriyorum bu aralar içmiyo tabi...sonra sabah 6-7 ye kadar bişey içmiyo..hazırlayıp döküyorum..09.00 gibi kahvaltı haırlıyorum 12.00-12.30 gibi çorbasını yiyo 15.30-16.00 gibi yogurt ve meyvesi var engeç 19.00 da da kaşık maması..bu öğünler azmı az az ve sıkmı beslemeliyim...artık biberon maması içmediği için kilo alımında düşüklük olursa kendimi suçlucam...yardım istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…