elmayı katı meyve sıkacağında sıkan varmı? Ben cam rendede rendeleyip süzgüle süzüyorum kas yaptım valla:) vitamini öldürüyo diyolar meyve sıkacağı sizin fikrinizi alayım dedim
cam rendede rendeledikten sonra tel süzgeçten geçirin diyolar ya kızlar elmayı rendeliyorum suyu muyu çıkmıyo. tel süzgeç derken bilmediğim değişik bişe mi yoksa ya:) daha başındayım bu işin şimdiden tökezliyorum hadi hayırlısı:)
canım sen kötü elma almışsın:))cam rendede elmayı rendeliyorum sonra ya tülbentten ya da çay süzgecinden geçiriyorum..ama tülbent daha sağlıklıdır heralde...bol bol suyu oluyor..bikaç gün suyunu ver sonra biraz posalı ver...
kırmızı elmaydıııı koca koca:)) yeşilmi alsam acaba du bide tülbentle deneyeyim..
bende sadece cam rendede rendeleyip ,tel süzgeçten geçirmedim rendeledikten sonra verdim yanlışmı yaptım acaba.
birde bebelac markası hakkında ne düşünüyorsunuz?
bende sadece cam rendede rendeleyip ,tel süzgeçten geçirmedim rendeledikten sonra verdim yanlışmı yaptım acaba.
canım aptamilin 1 numarasını kullanıyorum hani toz olan suyla karıştırılandan.
]
aynen sonuna kadar katılıyorum çok zormuş.nette ek gıda araştırmasından gözlerim pörtledi artık annelerimiz nasıl becermiç bu işi. sanki ne yapsam yanlış yapıcakmışım gibi.
kızlar yumurtaya başlayan varmı aranızda
CADIARZU
elmayı katı meyve sıkacağında sıkan varmı? ben cam rendede rendeleyip süzgüle süzüyorum kas yaptım valla:) vitamini öldürüyo diyolar meyve sıkacağı sizin fikrinizi alayım dedim
kızlar yumurtaya başlayan varmı aranızda
CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?