selmacım hep aklımndaydın kuşum almışsın bebişi kucağınaaa...doğrumu okuyorum dedim bir an tebrik ederim canım ben,immm.....en kısa zamanda daha fazla bilgi istiyorum kuşumm.....
ay cok heyecanlandım vallahı selma gozun aydın cok sasırdım senı gorunce.ne cabuk basladık dogumlara ya ben daha cok var dıye rahat rahat oturuyorum ama farkında olmadan gunmuz bıtmıs bıle..darısı basımıza hepımız saglıklı sıhhatlı kucagımıza allaım bebeklerımızı ınsallha..
benide ekleyinnnnnnn 15 05 de kızımı kollarıma aldım biraz zayıf doğdu ve erken tabi. gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryana girdim ama maşallah ikimizde turp gibiyiz evimize geldik bileeee darısı başınıza kızlarr
SELMA canım gözün aydın...uzun zamandır da girmiyordun bi sürprizle gireceğini tahmin ediyodum..
Allaha analı babalı büyütmek nasip etsin..iyi olmanıza çok sevindim...
kızlar bütün doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum,bebişleri allah anneli babalı büyütsün inşaallah.bu arada selmacım,seninle aynı haftadaydık erkenden gelmiş bebişin,kutlarım.kızlar bu arada bebişlere kaç kilo denildi, kaç kilo doğdu?