ay canım yaaaa gidip aslanlar gibi doğurdu valla helal olsun şuleye!! çokkkkk ama pek çokkkkk sevindimmmmmmmmm gerçektennn. allah bir ömür boyu hiç ayırmasın yeni çekirdek aileyi inşallahhh!! kim bilir ne de güzeldir şimdi şulenin kızı.. hep söylerim anasına bak kızını al öle yapcaz evelallah ehuehuehuhuee.. şulenin kıza talibim hehehehe...aklinialirimsmileaklinialirimsmileopuyorumnanaktan
Şulecim tebrik ederim canım, demek senin gibi bir fıstık katıldı hayatınıza. Hayırlı olsun, Allah, sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bahtı açık olsun.
benide ekleyinnnnnnn 15 05 de kızımı kollarıma aldım biraz zayıf doğdu ve erken tabi. gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryana girdim ama maşallah ikimizde turp gibiyiz evimize geldik bileeee darısı başınıza kızlarr
valla izne çıktım çok az giriyorum artık bir sürü doğuran olmuş helal size kızlar bebeklerinieze maşallah hepinizi tebrik ediyorum oğlumda ediyor tekmeleriyle şule selma beray layrax çooookkk sevindim kendinize iyi bakın sezeryan olanlar epidurali öneriyormusuunuz sıkıntınız oldumu onunla ilgili.