bunlarıda bize ananemiz almış.....
fundacım çok saol canım valla ben seymayı gördükten sonra hiçbişi yapmamışım dedim,valla bizim hızlanmamız lazım .....
Çok sağol cnm inş.bunları babaannemiz tek bebişe göre örmüştü yengemin verdikleri felan var.Dışarıdan almadım hiçbirşey almadım henüzayy canım yaa çook tatallar tabii iki tane olunca eşyada çook oluyor maşallah inşallah üzerlerinde görürürz
seymacım ne kadar güzel cicileriniz bayıldım masşlh böle görünce yapmak için can atıyorum.....
şimdi biz bir yapsak sen iki yaparsın telasın iki katı çünkü ben ekliyim bari bir iki cicimizi.....
Kuzey'e çok yakışacaktır eminim.Rabbim üstünde görmeyi nasip etsin:Saruboceq:Sizin dışarıdan alınmalar başlamış bile ohooo bana laf ediyorsun.Fazla ekleme alışverişe gitme zamanı değil şimdi.gaza geliyorum delikafaduldenbunlarıda bize ananemiz almış.....
Teşekkür ederiz teyzesi sağol a.s.hacerciğim çok saoalasın güzel dileklerin için canım rabbim inşallah gönlündekini verir bitanem benim inşallah bir kız daha gelir amin
şeyma canım çok güzel cicişler güle güle kullansın bebişler :))
Sağol cnm bnm.Ben birşey yapmadım valla elime bi battaniye aldım onu örüyorum o kadar kaydirigubbakcemile3 Daha ne alacağımı bile bilmiyorum hem de kaçar tane sorunum var :bbo:seymacım maşallah ne çok şey hazırlamışsın öyle,tabi seninki ikiz olunca.ay bende mi hızlansam acep.....
özgem yerim ben onları çok güzeller...güzel günlerde kullansın oğluşumuz
Amin cnm inş.Çok sağolasın opuyorumnanaktan a.s.şeymaaa çok guzelleerrr bayıldım bayıldımmmm allahım güle güle giydırmek nasıp etsın ınsallah
şeyma,ruzenin,zeyra.ayşe_denizinş
kızlar çok güzel hepsi aldıklarınızın bayıldım ben Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin
harika şeyler ya.bende istiyorum bende.oğlumun küçüklerini giyecek inşallah yeni gelecek oğlum.ama ben dururmuyum .ayrıntılıda da erkek derse doktorum inşallah hayırlısıyla gidip bende cicişler alacağım.
hepinizin bebekleri güle güle sağlıkla kullansın cicilerini arkadaşlar.
Şeymacığım,özgeciğim çok güzel cicileriniz.Allah güle güle eskitmeyi nasip eyler allah.:Saruboceq:
bende 2009 nisan annesiyim inş sağlıkla giydirirsiniz ayy heveslendim şimdi minicikler:)
özge.. şeymaa.. maşallah kızlarr ne kadar güzel şeyler bunlarr... rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inş.. :Saruboceq:
çok tatlılar yaa maşallah darıs üzerinde görmeye inşallah hayrl olsun bebeişlerinizin cicileri
ay kızlar bu başlığa yeni bakabildim ben.. neler neler almışsınız öyle yahu :)
yerim cicilerinizi..
Allah'ım sağlıkla sıhhatle bunları giydireceğiniz günleri de göstersin... ağzınızın tadı hep böyle yerinde olsun inşallah.
ah ben de kendi derdime yanayım valla :)
ben gariban kızıma ala ala bir adet don aldım daha :))
o da adettenmiş, donansın diyeymiş.
başka bişiyciği yok kuzumun.
şu bayram geçsin ben alışverişe vereyim kendimi.. olmuyor artık tutamiyciiiiim kendimiiiiii
çoookk tatlılar angel cım benim eşimde bu doğuştan fanatiğin lisanslı fenerbahçelisini arıyor ama kaldırmışlar üretimden. güle güle giysin bebişin cicileriniopuyorumnanaktan
güle güle kullansın bebişimiz angelcığım çok tatlılar hepsi bizde alıcaz aynen bu takımdan babası beşiktaşlı dayısıda cimbomlu alıcam diyo bizim kız bakalım hangi takımı tutacak belli değil:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?