2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Kizlar dün ögrendim hele sükür, çifte bayram yasadik, KIZIMIZ olucak, ve hemen doktorun çikisinda puseti aldik. BEBE CONFORT markasi. Yorumlariniz bekliyorum. Kirmizi da vardi ama herkesde kirmizi oldugu için, siyahi tercih ettim. hem bence daha class duruyor.

gerçekten çok asil görünüyor ilaydacım görür görmez bende seçtiğim pusetin siyahını alacam dedim güle güle kullansın prensesinopuyorumnanaktan

ilaydacığım çok güzel bir takım almışsın güle güle kullansın minik kuzucuğun canım sağlıklı günlerde kulansın inşallah

angelsky.. ilayda... bebişlerinizin cicileri çok güzel kızlarr... rabbim güle güle sağlıkla,hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inş..

bakalım bizde bayram sonu kendi dr.umuza bi gidip erkekliğimizi tastikletelim alışverişe vericez kendimizii.. :))))) zaten bayram harçlığı da verdiler bebeğime.. ee ablamızla birlikte bizde topluyoruz artık herçlık ve çoraplarımızıı :))))

TARHAN, ZEYRA, RUZENIN, BEBEG83, çok tesekkûr ederim kizlar, saglicakla da kucagima alsaydim.

Zeyracim aldigin besikte çok sekerrrr, pembe pembe. Gûle güle kullan insallah

RUZENIN anneannesinide pek zevkliymissss. Eminim çok yakisicaktir Kuzeyimizeee. Gûle güle kullanir insallah

BEBEG83 masallah yelekler patikler örülmüs. Sicacik giyer yavrucak insallah. Hepsi birbirinden gûzeller, örenin ellerine saglik

ilayda.. çok sağol canım benim... amiinn inş. sağlıkla hayırlısıyla giydiririz hepimiz yavrularımıza cicilerini :Saruboceq:

TARHAN, ZEYRA, RUZENIN, BEBEG83, çok tesekkûr ederim kizlar, saglicakla da kucagima alsaydim.

Zeyracim aldigin besikte çok sekerrrr, pembe pembe. Gûle güle kullan insallah

saol canımcım inşallah sağlıcakla kullnırız bebişlerimiz ve bizler canımcım

ilayda,angelsky ve dünürüm cicileri çok güzel kuzucuklarınızın güzel günlerde kullanın,,,,sağlıklı günlerde inşallah

ilayda,angelsky ve dünürüm cicileri çok güzel kuzucuklarınızın güzel günlerde kullanın,,,,sağlıklı günlerde inşallah

saolasın canım benim daha iyileri damadımın olsun inşallah sağlıcakla kullnırız bitanesi:1hug:

ilaydacım araba ve puseti çok beğendim güle güle kullanın kızınla inşallah canım

zeyracım bebişinin yatağı hayırlı olsun.benim beğendiğimden almışsın bende fikir için eklemiştim bunun mavisini.ondan almayı düşünüorum nasıl göründüğü kadar kullanışlıdır inşallah bizede kurunca fikir verirsin canım.

saolasın canımcım kurunca haberveririm kumaşı güzeldi canım bizimkinin markası babyhope bitanem baya bir büyük göründüğündende sanırım bebiş bunu 4 yşına kadar rahat kullanabilir canım kurunca haber veririm detaylı olaraka.s:1hug:

hepsine baktım güle güle kullansın bebişleriniz, bu arada bazı park yataklar gacur gucur ediyomuş alırken dikkat edin sonra bebişler uyanmasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…