2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

bunlarıda dün aldım kızlar özdileketen 6 parça 25 lira bebiş için hama takımıymış......

ben bayıldım bu hamam takımına:)) ben de koyayım cicişlerimi birazdan
ama bak bunlar da ne daha şimdiden demeyin tamam mı? küserim bak :kedi:

kızlar bayıldım cicişlerinize güle güle giysin melekleriniz inş :Saruboceq::Saruboceq: bizde şubat başı gideceğiz kocişle tatilde :)) hepsini toptan alıp çıkmayı düşünüyoruz..tabi şimdi teyzemiz , ananemiz felan birşeyler alıp duruyorlar ama vermiyorlar bana doğunca gelecekmiş hepsi evimize (

yasemincim koy da görelim senin cicileri de ya bende artık alışveriş yapmak istiyorummm hala bişey almadım sadece annemin örgüleri ve kızkardeşimin aldıgı bikaç takım var o kadar

kıslarrr chıccoda cok guzel ındırım var..yenıdogan setlerı battanıyeler %40 ındırımlı

özgecim setine bayldım ne kadar güzel ve uygun yaaa ..inşallah istanbula gelince bende bulurum bölee güle güle kullansın bebişin annesi

bebegcim patiklerde süper bizim büyükbabanne de bunlardan çok yaptı bebişime.ben çok beğenmiştim seninkilerede bayıldım.güle güle giysin oğluşun.bende bu akşam çekip ekleyeyim evde olnları barii yaaa

çokkk tesekkür ediyoruz teysoşlar tek tek hepinize gercektenn çok uygundu bulunca dayanamadım aldım.....
'' EVVE'' diye bir mağaza var kızlar aklınıza gelecek hersey uçuk derece de indirimde ve netden bakarsanız her hafta kampanya yapıyorlar bu hafta bebek beşiği için yada park yatak için koruyucusu,yorgan ve çarsaf takımı komple 50 lira imiş.....ben onuda almayı düşünyrum.....

özgeciğim çok güzel almış olduğun set güle güle kullansın kuzeyimiz canım

ayy yerim ben bunların cicileriniyaa
özgecim hamam takımı çok güzelmiş tatlım hayırlı olsun
zeyracım pek kokoş olacak senin kız söyleyeyim :)

bebegcim patiklerde çok güzelmiş canım ellerine sağlık
o converse modelini bende çok istiyorum bakalım ablam yapacak inşallah

ayy yerim ben bunların cicileriniyaa
özgecim hamam takımı çok güzelmiş tatlım hayırlı olsun
zeyracım pek kokoş olacak senin kız söyleyeyim :)

canım çok saolasın sorma nazcığım aynen benim kız biraz anasına çekecek sanırsam ne yapalım olsun sağlıklı olsunda ama bizim damat çok kıskanıcak valla bizim kızı evden dışarı çıkarmayacak bu gidişlekaydirigubbakcemile3:asigim:

ayy zeyracım ne şeker şeyler bunlar çok tatlı hepsi güle güle sağlıcakla giyer inş. kızın

ayy zeyracım ne şeker şeyler bunlar çok tatlı hepsi güle güle sağlıcakla giyer inş. kızın

teşekkürler canım bende bayıldım alırken eşim hızımı kesti birden alırken daha pek bişey almayacağım annemde yapıyo bişeyler alıyo sonra bebkler çok çabuk büyüyo birde hediye falanda çok gelir bundan sonra ufak tefek şeyler alırım bakalım dayanabilirsem o zamna kadar hafta sonuda trabzona gidiceğiz ordanda almazsam iyi canım eşim hızımı kesmese daha çok alırdımda a.s:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…