2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

zeyraaa yaa bunlar çok çok çok güzel ama ya.....
ya inanırmısın nası içimi çekerek baktım allahım bigün benimde kuzey'imin bi kız kardeşi lursa valla kuzey yandı,kokoş bişi olcak.....
hepsi çok cici güle güle giysin gizemimiz.inşlh onların içinde olduğu zamanların resimlerinde eklemek nasip olur......

saolasın canım inşallah rabbim sağlıcakla giymesini nasip eğlesin canım inşallah kuzeyimizede inşallah bitane prenses kardeşi olur canım rabbim gönlüne göre versin inşallah özgeciğim:Saruboceq:

Zeyracımm çok cici bunlar... bende özgeye katılıyorum içim gitti bakarken :)) :icecream:ben hep bir kız bebek istedim ama mevlam oğlumu verdi bize.. inşallah benımde oğluma bır kız kardeş gelir ilerde..:Saruboceq:
gizemcik çok şanslı senin gibi zevkli bir annesi var..

teşekkürler canım benim rabbim inşallah prensimize bitane prenses kardeş nasip eğler canım inşallah sağlıcakla doğsunlarda canım ben inşallah kızınada alırım bu cicilerden rabbim ömür verirse:1hug::asigim:

dünür ne güzel ciciler almışsınız gelinime....valla bizim oğlan kaçırmaz gizemi söyleyeyim..........

ÖZGECİĞİM BANYO TAKIMI HARİKA.BENDE NASIL BİŞEY ALSAM DİYORUM.Bulsam senin aldığın gibi hemen bende alırım.
Zeyracığım harika şeyler almışsınız.Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.

saol canım teyzoşumuz inşallah canım rabbim daha iyilerini bebişine nasip eğlesin inşallah canım sağlıcakla gelsinlerde:Saruboceq:

ruzenin çok güzelmiş hamam takımın burda bulabilirsem bnde alayım uygunmuş baya fiyatı

kıslar bugün samanpazarından kızıma altaçma battaniyeleri yapmak için kumaş ve kurdela aldım

henüz yapmadım yarın veya öbür gün yaparım sanırım, bitincede eklerim =)
düz aldım kumaşları güzel deseni olan bişey bulamadım. Hazır arma gibi olan şeylerden dikerim die düşündüm....

dünürüm kızların dediği gibi bende iç geçirerek baktım çok tatlılar.benimde göktuşumun inşallah birde kız kardeşi olur.çok zevklisin dünürüm

canım renkleri çok güzel...bitince eklede görelim

neptunee bu battaniyeye bayıldım canım yaa acaba bu düz ördümü canım öylemi yapılmış bende istedim bu battaniyeden yaa aynı renkten hemde en kısa zamanda ipini alıp anneme göstericeğim çok şeker yaa

battaniyenin mavisinden bende düşünüyorum baya bi battaniyesi olcak ama olsun çok cici,tabi bende hemen anneme havale etcem bu işi ipini alayımda ...
birde bu yastaıkların biraz daha uzun ve geniş olanı ve çok kullanışlıymış bizde yapıcaz oğluma inşlh...

ayy bu battaniyeyi bende çok begenmiştim bi işten ayrılsam yapıcam bende çok şeker bişey

bu battaniyenin beyazını da ben örüyorum yarısını geçtim bitirince eklerim. ama kurdeleyi bilmiyordum çok şık olmuş. ben de mi koysam acaba. :hulya:

bu arada özge nerdesin??? cicişlerin fotosunu çektim nasıl koyucam bimiyorum.kendi başıma bi uğraşayım bakıyım.kızlar bak çok almışssın demeyin tamam mı? küserim yaa :kedi: napıyım ben kendimi bu kadar tutabildim.Rabbim hepimizinkini sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

zeyracım canım hepsi çok çok güzeller kız çocuğunu giydirmenin keyfi de başka işte neyse allah sağlık verirse bizlere ve eşlerimize daha arkası gelir kız olursa biz de pembişler alırız allah hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah. sağlıkla aldıklarımızı giymelerini nasip etsin.

maşallah sana şekerim tığla bişey yapmak bana göre değil asla valla ellerine sağlık güle güle giydir iyi günlerde inşallah

bunlarıda dün aldım kızlar özdileketen 6 parça 25 lira bebiş için hama takımıymış......

özgecim o bıcı bıcı yaparken o üstüne giyeceklerini yer teyzesi havlu falan değil onlar şeker şeker. güzel günlerde kullan canım

saol cnm bitince mutlaka eklicem

yaaw bide şu battaniyeden yapmak istiorum ama bugün ip bulamadım :1no2:

bi de bu yastıklardan yapmak istiorum kullanışlı olurmu acaba? kullanan gören bilen varmı?

neptune canım valla kendin yapabileceksen maşallah sana. o battaniyeye de bayıldım şöyle bayıldım inşallah kolaydır ben de yapayım bari gerçi her taraftan birileri battaniye örüyo sağolsun ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…