2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

ayyy ayyyy bayıldım heleki şu turuncu adidas takıma ve pembeli adidas acayip güzelllllllllllllll:)))))))))))))))

bunlar da battaniyelerimiz :))

bu da kuzumun tembel köpeği :)))
bunu da kuzumun amcası almış :)))

bu da bakım ve ihtiyaç çantamız alt değiştirme örtüsü ile birikte
bitmeden aldım:))ya bulamazssam sonra diye

yasemincim güle güle giysin cnm kızın hepsini bunların hepsi birbirinden şeker çok şirin

oh oh maşallah burası baya bir coşmuş cicileriniz ne güzelmiş öyle yaa.. zeyra cım budebe cim bebeg83 ve ruzenincim güle güle giysin bebişleriniz çok hoşlar...

Yasemin çok güzel cicileriniz.Güle güle kullanısın prensesin sağlıkla.opuyorumnanaktan

oh oh maşallah burası baya bir coşmuş cicileriniz ne güzelmiş öyle yaa.. zeyra cım budebe cim bebeg83 ve ruzenincim güle güle giysin bebişleriniz çok hoşlar...

teşekkürler canım benim daha iyisi sizin olsun canımcıma.s.

yaseminciğim güle güle kullansın prensesin çok tatlılar canım sağlıcaklı günlerde giysin inşallah şu adidasa bayıldım pembeli belki bu hafta bende alırım ondan canım çekti:asigim:

teşekkür ederiz teyzeleri...daha daha güzelleri sizin olsun.ben çok aldım yani herkes öle diyoo :)) napıyım yaa 10 tane mi doğurucam :)))

oyyy yasemincim ne tatlı şeler bunlar..kızının cicilerine bayıldım maşallah..güle güle giysin hanfendicimiz kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan çok süper olmasalar da patiklerimizi beğenmenize sevindik teyzoşlarr.. çok teşekkür ediyoruzz... yeni cicilerimizde en kısa zamanda eklicezz...

bu arada isimleri tektek hatırlayamayabiliri diye yazmıyorum.. kızlarr hepinizinn cicileri çook şirin yaa... rabbim hepimizin yavrularına güle güle sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…