2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Bu da bugün hiçbişi almayacağım diyipt aldıklarım....:dance:

Eklentiler

• $DSC00880.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC00881.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC00879.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC00882.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC00883.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 43
bunlarda diğerleri...
özgecim dayanamadım napimkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $DSC00884.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC00885.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC00886.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 33
yaaa ayse bunlar çok cici ama dayanmamakta haklısın ....
insan yanına fiyetlarıda eklerdi valla ama pijama uygun bende almıştım gördüysen yeşilli bişi 5 liraydı .....

ayşeciğim güle güle kullansın canım bebişimiz çok tatlılar yaaa sağlıcakla kullansın inşalah

yaseminciğim ve ayşeciğim bunlar çok tatlılar ya.............güzel günlerde kullansın yavrularınız........

a.denizcim... cnm çook ciciler.. paşan güle güle sağlıklı günlerde kullansın inş. bitanem...

yasemencimm..... bunlarda çook şeker cnım yaa.. güle güle kullanın inş. sağlıklı güzel günlerde cnımm...

yaseminciğim canım bebişimiz güle güle kullansın bitanem

yasemin ayse deniz kızlar cok güzell aldıklarınız inş. sağlıkla giyer bebişleriniz

bizde daha ancak bu ay bakıp ocak sonu alışverış yapacakmışız değişmezse planlar :))

ayşecim çok güzelmiş aldıkların canım
yasemincim seninkilerde öyle
güzel günlerde kullansınlar inşallahh

slm kızlar nihayet oğluşumun cicilerini bu akşam ekleyebilecem iş ev yemek dizi derken kocişin dizisi başladı bende cicilerimize resim çektm.biliosunuz oğlumun alışverişini istdan yapacaz ama ilk aydan itibaren dayanamayıp aldıklarımız şimdilik bunlar..

Son düzenleme:
bunlar da dewamı teyzoşlar..

fanatik babişimizin aldığı fanatik ciciler

şimdilik bu kadar kızlar devamını inşallah istanbul dönüşü ekleyecem..

gelinciğim güle güle kullansın canım oğluşun ama pek bişeyde kalmamış maşallah canım almışsınız çoğunu canımcım

gelinciğim güle güle kullansın canım oğluşun ama pek bişeyde kalmamış maşallah canım almışsınız çoğunu canımcım

zeyracım ben bi hevesle erkenden başladım alışverişe ama istanbul işi çıkınca dur dedim kendi kendime hala nasıl hevesliyim bi bilsen o yüzden bisürü şey var aklımda bunlar gözüme hiç gelio

gelincik.. canımm oğlun güle güle sağlıklı günlerde kullansın inş.. hepsi çok güzeller cnım.. hayırlısıyla eskitirsiniz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…