2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

özgecim.. hepsi çok güzeller.. oğlunda sende güle güle kullanın cicilerinizi.. sağlıkla iyi günlerde inşallah..

yeni ciciler eklenmiş.harikalar.bebişler çok şanslı ya.şimdi bende oğlumun cicilerini çıkarıp bakmak isterdim ama büyük oğlum kıskanır.

dünürcüğüm çok tatlıymış canım cicleriniz park yatağını odasınamı kurdunuz canım kayınvalidende güzel örnekler yaptırmış canım ellerine sağlık güle güle kullansın göktuşum canım

sağol dünürcüm.şimdilik odasına koyduk doğuma yakın geçircez yatak odasına şimdilik çok kapatır yatak odasını....üstünü kapattım tozlanmasın diye duruyo şimdilik.
canım sağol kardan adam olanı biz bulduk netten diğerleride ören kadının elinde varmış örnekler ordan bulmuş canım......tekrar sağol tatlım

bu sayfaya en son 09.ocakta yorum yapmisim yuhhh akannehir kaydirigubbakcemile

valla herkesin ekledigine yorum yapmayi kendime borc bilirim kaydirigubbakcemile3

ama 9 ocaktan önce yorum yapmisim ,yaptiklarim alinmasin lütfen :gitme:

fundacim (budebe), reyhancim (batuhanim), denizcim (derindeniz09), Neptunecim, Zeynepcim (iki kedili deli), Gelincik, Beray, Zeynepcim(zeyra), Ademircim, Culha, Ayse_denizycim, Rabiafatmacim, AttaQuecim, Özgecim (Ruzenin)

kizlar aldiklariniz apayri ve birbirinden o kadar güzelki,gercekten bir gecede hepsine tek tek baktim bambaska zevklerin bulustugu bir Şölen yasadim

insallah bebeklerimiz saglik ve sihhatle dünyaya gelirlerde bunlari kullanmalari nasip olur:Saruboceq:

ve bazi seyleri cok begendigimden tek tek isimlerinizle beraber yorum yaptim es gectigim olduysa simdiden özür diliyorum

fundacim(budebe) ,ilk hamile kaldiginda hediye gelen yelege bittim ben yha ,harika gercekten,rabbim icinde görmeyide nasip etsin

reyhancim(batuhanim), ekledigin bebek arabasi modelinin bir degisinide ben almayi düsünüyorum,kullanisli oldugunu söyleyen arkadaslarim var,ama dedigin gibi pahali gercekten

denizcim(derindeniz09),siyah pantolon ve beyaz gömlekli takima bayildim yha ,güle güle giysin insallah yavrun

neptunecim ,örgülerin cok güzel ,masallah ellerine saglik güle güle giysin yavrucun

zeynepcim(iki kedili deli) ,canim kizinin odasi ne kadar güzel öyle ,insallah icindede görmek nasip olur kizini

Zeynepcim(zeyra),kaynananin ördügü o sari ve pembe yelekler cok ama cok cici yha,melegin güle güle giysin insallahhhhh

Gelincik canim benim ,park yatagin resimdeki ekledigin gibiyse gercekten cok güzelmis,poyrazimiz saglikla sihhatle uyusun insallah icinde

Ademircim ,oglusunun minicik pantolonlarina hasta oldum yha ,güle güle giysin yakiisiklim

Aysedenizcim,hediye gelen kapi süsün cok cici canim ama ben o tüllerini sevmiyorum yha bi düzgün durmuyorlar nedense ve bir de bebisinin dolap düzenine bayildim,ellerine saglik canim iyi günlerde giysin insallah

RabiaFatmacim,patiklerle coraplar ne kadar tatli öyle güle güle giysin insallahh

AttaQuecim,pembe yastik ve yorganin cok ama cok harika,yavrun saglikla uyusun icinde insallah

Özgecim(Ruzenin),yerim ben onun montunu yha cok güzel canim ,güle güle giysin insallah,canim gecelik seklinde almissin ama üsümezmisin öyle valla ben hep pijama aldim sonucta nisan ayi ama cokta sicak olmuyor hava

canım hepsi harika valla çok cici....
modeller ,renkler süper...
park yatağınızın rengide çok hoş tatlım güle güle kullansın paşan......

zehircim tatlım bitane pijamam var,birde eşofman tarzı bişi alcam hastnaeden çıkarken giyerim,yeter sanırım....geceliği belki sezeryan denilrse diye aldım canım.....

zehircim tatlım bitane pijamam var,birde eşofman tarzı bişi alcam hastnaeden çıkarken giyerim,yeter sanırım....geceliği belki sezeryan denilrse diye aldım canım.....

bak ben bunu düsünmedim hic canim,sezaryen olayinda haklisin sanirim kendimiizi herseye hazirlamaliyiz

kendimi öylesine normal doguma odaklamisim ki herkesinde öyle düsündügünü sanmisim kaydirigubbakcemile3

ben 3 giyim pijama ve bir de esofman takimi koydum

zehircim sağol tatlım..

Şeniz

kizlar bunun sadece beyaz olan rengini siparis ettik

beyazi tercih etmemin sebebi oglusumun odasina uygun baska renk olmayisi

sizce nasil güzel mi ?

Bununda sadece siyah renk olanini siparis edicez önümüzdeki günlerde insallah

zehircim ikisi de çok güzel canım güle güle kullanın inşallah araba da ne kadar ergonomikmiş ne kadar bu arada ayıptır sorması bu araba ben daha almadım da

zehircim ikisi de çok güzel canım güle güle kullanın inşallah araba da ne kadar ergonomikmiş ne kadar bu arada ayıptır sorması bu araba ben daha almadım da

begenmene sevindim canimcim,insallah güle güle kullanir yavrularimiz

araba 299 euro canim,aslinda cok kullanisli parasina degiyor

fundacım örgüleriniz çok güzeller çok beğendim güle güle giysin göktuşumopuyorumnanaktan

zehir canım bebek araba setiniz harika görünüyor güle güle kullanın. beşiğinize ama özellikle cibinliğinize bayıldım valla:asigim:

[/B]

zehir canım bebek araba setiniz harika görünüyor güle güle kullanın. beşiğinize ama özellikle cibinliğinize bayıldım valla:asigim:

cok sagol canim benim tesekkür ederiz teyzesi

ama besik benim degil canim ,onu örnek olarak koydum yani beyaz set siparis ettim ben oglusumun odasina baska renk uymadigi icin :gitme:

zehirciğim ikiside çok güzel canım güle güle kullanın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…