- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönüll kaç haftalık canım
ilde özel doktora gidiyorum ama il cok uzak bana ilcede de bir doktor var malesef elim mahkum ama yarın ile gidicem bu bole olmuyo bişey desin 12 gün once görülen kese oda üstten gordü bu kadın nasıl alttan goremedi
ndk üzülme bebiş kısmetiyle gelir inş.hem eşinin de senin de işiniz var,krizden dolayı işten çıkarılanlar var,inşaallah herşey düzelir ve borçlarınızı kısa zamanda ödersiniz,
ilde özel doktora gidiyorum ama il cok uzak bana ilcede de bir doktor var malesef elim mahkum ama yarın ile gidicem bu bole olmuyo bişey desin 12 gün once görülen kese oda üstten gordü bu kadın nasıl alttan goremedi
Tebrik ederim,bende aslen artvinliyim ve mersinde yaşıyorum .Topicde artvinli biri olduğunu görünce dayanamadım hemşehri muhabbetine girdim :a.s Artvinde nerde yaşıyorsun ?
herkesin solmuş, benim yumurta soldan gelmesine rağmen sağ ağrıyor. dr. um bunun rahmin kendini esnetmesi olarak açıkladı, bebeğin yerleşebilmesi için rahim kendini gevşetmeliymiş bu yüzden kasık ağrıları normalmiş...ama cinsiyet hakkında bi ipucu vermiyor bence, inanmayın kıslar öle şeylere...Allah ruhsal, bedensel ve zihinsel açıdan sağlıklı, hayırlı evlat versin de ben iki cinsiyeti de baş tacı ederim.
sat 4 nisan fakat gec dollenme olmus.yarın kalp atısı ıcın doktora gıdıcem yarın netlesır herhalde...sen nekadrlıksın sen duydun galıba kalp atısını?
aynen canım allahım saglıklı hayırlı evlat versın cınsıyet hıc onemlı degıllll.zaten 1 yıldır bebıs ıcın ugrasıyordum bırde su olsun demem.
balıkesir de yaşayan kızlar orda yaşam nasıl kışın falan ben çok istiyorum sakin bir yeri eşimede diyorum tayinini al gidelim diye ama kararsız kalıyorum istanbul aşıgı olarak.
yok canım biz randövü aldık bu hafta sonu gidcez..ben geç gitme tarafrıydım.
ikinci kızımdı baya geç duyuldu kalp atışı.. gidipte hayal kırıklıgı yasamak istemedim..delikafadulden
2 saat gelmedik amma kaynatmıssınız sası oldum gecmişi okumaktan :mymeka:
ne zamandır canımız bişi cekiyodu babacık götürdü bizi yidik geldik gelirkende öğüre böğüre geldik :roflol: gezerken bişiyom yak ne zaman işe doğru gelsem baslıyo bebişte biliyo işini kaydirigubbakcemile3
ndkcim yarın gidiyorsun hee %99,9 görürsün canım 7+3 olcak ben 7+6 da görmüştüm
adaşım yemek yiyemiyorum artık yedigim zaman ögürttü başlıyo yaglı şeyler agır geliyo. bebek nasıl beslenecekse..bulantım geçsin kebabcıya gidcem üstenede bi tatlı..
ne zamandır canımız bişi cekiyodu babacık götürdü bizi yidik geldik gelirkende öğüre böğüre geldik :roflol: gezerken bişiyom yak ne zaman işe doğru gelsem baslıyo bebişte biliyo işini kaydirigubbakcemile3
doktorunun adı ne canım?