evet canım ve tek embriyo oluşmuştu
bu arada kızlar ben hamileliğimle beraber uyuşuk soft sürekli sırıtan herşeye ağlayan bi tip oldum yani baya bi ablaklaştım
side bu tip değişiklikler varmı
biri bana hakaret etse cevaplayacak mecalim yok ve sinirlenmem de
evet canım ve tek embriyo oluşmuştu
bu arada kızlar ben hamileliğimle beraber uyuşuk soft sürekli sırıtan herşeye ağlayan bi tip oldum yani baya bi ablaklaştım
side bu tip değişiklikler varmı
biri bana hakaret etse cevaplayacak mecalim yok ve sinirlenmem de
ya hiç sorma neolcak halimiz kociş çok uyuyon diye espiri yapsa hemn gözümden yaş dökülüveriyo sen beni anlamıyon benmi istiyom ccııır ccıcır cıır ağla babm ağalasonra
sanki cebimde taşıyom gözyaşlarımı
ben böle kolay ağlamazdım cvbı yapıştırıdım
hiç durmazdım yerimde sinirliydim
oh şimdi lokum gibiyim
ben şuanda bişey almayı düşünmüyorum kalp atışını duyayım 3 ay bi dolsun ondan snra ilkinde almıştım bende ama kısmet olmadı giydirmek sonra çok üzüldüm onlara baktıkça aslında almayı çok istiyorum ama tutucam kendimi alamam
bilmem:)) ya arkadaşımla gitmiştik o 8 aylık hamile alışveriş yaptı bende görünce bu biberonu aldım dayanamadım küçücükkkyerimseniben hoşuma gitti aldım.arkadaşa bu patiklerden verdi bende istedim banada verdikaydirigubbakcemile2 kısmett:ecrin_bebek:
ecrincim seninkileri gördüm görmemmi çok tatlılar bayıldım yaaa,bende ileride almak istiyorum ama kendimi tutamayabilirim hele bi göreyim bebişim .ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin