ya spora başladığımfan beri benim sütüm azaldı gibi geliyordu
hatta bugün yürümesem mi diye bile düündüm
sizin arttı demek
bende mi anormallik var acep
neyse yürümeye devam o zaman
canım sporla birlikte bazen psikolojik olarak yemektende kısıyoruz..farketmeden sende kıstıysan sütün ondan azalmıştır..
ben bugün plates yerine callanetics yapıcam platesten daha kısa sürede vücudu şekillendiriyomuş..bakalım görücez sonucuguclubacismile
tutkuu o dedüğün nee hacı
bende istiyom
ben önce 500 adımın 100'ünü atem de callanetics kusur kalsın. sempatiksalakcinni
uyyyhh adını yazarken bilem zorlandım kafamçokkarıştı
anam yok denemeye kalktımda çok zor ya..off kasıldı heryerim..julii yürüyüşleri indirdiğimiz sitede arattır callanetics diye onunda videoları var.tak link zaten ama çok zor o yüzdende çok etkiliymiş..bugün kaba taslak yaptım ama hergün hareketleri arttırarak yapıcam.
esmer evet yazılışından belli zorluğu.sen başlamadınmı hala 500 adım 5 dk ya o kadarcıktamı ayıramıyosun zaman..
tamam tutkucum bi arastıram ve indirem
gene rahatsız ederem ben sni
uff bugün nası yapcam yürüyüş bilmiyom
pişik olmusum :gitme:
uni baby pişik kremi sür kendine.
melisanınkilerden. kaydirigubbakcemile3
nan culi demedim mi sana kaka yapınca hemen altını değitir öyle gezme diye.
bak pişirdin işte totoyu sonunda :roflol:
sende haklısın bu tempoyla çok zor ama bi gayret 500 adımdan başla sen..cıkks başlamadım.
uyuyakalıyorum koltukta ben mafoldumben
eve gidiyom, Ayazla uğraşıyorum, babası gelince ona postalayıp yemek hazırlıyorum, mutfağı topluyorum, 10 dk dinleniyim tv izliyim diyorum hooopp viyaaak diye bir sesle kendime geliyorum.
meğer ben uyumuşum gece yarısı olmuş ayaz efendi yemek istermiş.
ama haftasonu dışarda yürüycem bol bol.
atcem bebeği sırtıma sahilde yürüycem hep.
geçmiş olsun canım..esmer şaka gibi söylemiş ama haklı..pişik kremi sür evde nasılsa mevcut bol bolaklinialirimsmiletamam tutkucum bi arastıram ve indirem
gene rahatsız ederem ben sni
uff bugün nası yapcam yürüyüş bilmiyom
pişik olmusum :gitme:
uni baby pişik kremi sür kendine.
melisanınkilerden. kaydirigubbakcemile3
nan culi demedim mi sana kaka yapınca hemen altını değitir öyle gezme diye.
bak pişirdin işte totoyu sonunda :roflol:
tutku Callanetics: 10 Years Younger in 10 Hours
die bişi buldum bunu indiriyom
doğrumu
önce sporunu yap canım temizliğe başlamadan sonraya bırakırsan hiçbirini yapamazsın..juliii ne pişiği???????
tutku o dediğin calle... bilmemne nedir? ben pilatese devam edyim bozar beni öyle şeyler
ben bugün temizlik yapacağım bir de yemek yapacağım 3 mil yürümüş kadar olur muyum acep??????
sadece pilates yapsam olmaz mı? ya da pilatesi bırakıp sadece yürüsem mi?
tutku illa sabah akşam mı yapmak laızm bunu öle bişi okumadum ben ama dur biraz daha okiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?