2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

saol tutkucum
haftada 4 kere 3 mil yapıyorum
3 kere 5 milin 4 ünü yapıyorum ama soğuma hareketlerini mutlaka yapıyoum
birde yürüyüştete hep karnını içemi cekiyon

saol tutkucum
haftada 4 kere 3 mil yapıyorum
3 kere 5 milin 4 ünü yapıyorum ama soğuma hareketlerini mutlaka yapıyoum
birde yürüyüştete hep karnını içemi cekiyon

ay ben bugünde yapamadım ya misafir geldi yine.akşamda yapamam arkadaşım gelcek hem eşim oluyo..off arkadaşım kalcak yarın o gittikten sonra yapabilirim inşallah

ben boğazımı kestim 2 gündür beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum ama daha şu yürüyüş işine el atmadım kendimi çok yorgun hissediyorum ben demiri taşırken zaten spor yapıyo sayılıyorumdur yaff

ben henüz tıcımı kaldırmadım
dus alıp doktora gidek gelince yaparım artık

kıslar benim tabloda yerim dursun ama 3 hafta sonra başlayacağım ben hereketlere, bugün doktora gittim 3 ay dolmadan kesinlikle alt gövdeni çalıştıran hareketler yapmayacaksın, 5 kg dan fazla yük kaldırmayacaksın dedi. e diyette yapamam burada kıvranmayayım veremedim deyü.siz vereceniz ben buradan yalanarak bakacağım olmaz öyle.
scedcim benim 1. haftamı 3 hafta sonra doldurarsın di mi canımcım..?

uff bugünki sporumu hala yapamadım
kendimi cok kötü hissediyorum
melşisanın doktor beslenmeye cok dikkat dedi iyi beslen dedi
hem yiyip hem kosup zaayıflıcam mı merak içindeyim

arkadaslar bende ikinci çocuğumu 8 ocakta doğurdum eski kiloma dönemem ama vermem gereken 8-9 kilom var nasıl foto koyuyorsunuz mesajlarınıza merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim...64 le hamile kaldım 83 le doğuma gittim...78 eve geldim inanamamıstım 5 kilo verdiğime sonra 72 kilo oldum suan hala o kilodayım...

bide susam yağı ,kekik yağı,portakal yağını vücuduma sürüp hareket etmeyye çalısıyorum yeni doğum yapanların kullanabileceği bi karısımmıs bu...streç film sarıyorum ve step ayrobik gibi hareketler yapıyorum...ip atlamaya çalısıyorum...bakalım incelme olacak mı...

canım spora devam hiç değilse yeni kilo almayalaım emzirme döneminde insanlar çok kilo alıyor

Niye oyle dedi ki doktor Juliet?
Bu doktor milletinin de birinin dedigi oburunu tutsun be kardesim. Herkes ayri telden caliyor. Benim bildigim annenin iyi beslenmesi kendisi icin onemli sut icin degil.
Bak bunu soyleyen de doktor. Buyrun burdan yakin:

Sütün kalitesi yemeğe göre değişir mi?

Et, karides, meyve, sebze yiyenle ekmek ve çorbayla beslenen anne arasında süt farkı olur mu?
Sütün kalitesi hiçbir zaman değişmez. İyi beslenen anne ile kötü beslenen anne arasında süt kalitesi açısından fark olmaz. Ancak iyi beslenen anne kendisine fayda sağlar, kötü beslenen annenin zararı kendisinedir. Çünkü süt yapmak için belli miktarda mineral vücuttan alınır. Bu minarellerin vücutta az ya da çok olması, kalan miktarın anneye yetip yetmediği meselesine bakılmadan vücut aynı miktar minerali anneden süt için
alır. Yani zarar anneye olur.
Ancak sütün kalitesi aylara göre değişir. İlk aylarda gelen süt farklıdır, bir ay sonra, iki ay sonra, altı ay sonra gelen süt farklıdır. İşte bu nedenle mamaların da bir ay, iki ay, üç ay ve sonrası için farklı tipleri yapılmıştır.
Mesela prematüre doğum yapmış bir kadının sütü ancak prematüre bebeğe iyi gelir. Onların sütü normal doğum yapmış bir annenin sütünden çok farklıdır. Yoksa annenin yediği içtiği ile hiçbir ilgisi yoktur. Fakir kadının da zengin kadının da sütü aynıdır.

ben sırf bu yürüyüş yüzünden eşimle beraber kalkıyorum bi daha da yatmıyorum
bugün öyle zor geldi ki kalkmak
dedim sced hadi kalk yürü başka türlü gitmez bu kilolar

bu sabah 5 milin 3 milini yürüdüm o bana daha zevkli geldi
hem de 10 dk daha kısa
bir de fast 3 mil deneyeceğim
artık 3 ünden birinde karar kılıp devam ederim

pilatesimi yapmadım daha biraz dinleneyim
bi tarafım git yat diyo ama yatarsam sersemleşirim

eferim sağa sced :lepi:
tutku hade sen bakem kaldır totoyu
bak senden gaz aldıkta basladık hee
secilcim bilmiyorum ama doktor öyle dedi
bende yersem hakkat sütüm oliyi
sadece suyla bende bi halt olduğu yok nedense
tabi bünye meselesi

4 mil yürüdüm :lepi:
son milde melisa kucağımda yine
onu alayım die kırk dereden su getiriyi zilli
ama kosamadım tekrar yerine koydum al bırak al bırak
bittim...akannehir
5 yapacağım günleri görcem mi acaba

kızlar birde 1 haftadır dikkatimi cekti
sporla birlikte sütte arttı,
banamı öyle geliyor yoksa hareketlerde süt kanalları daha mı iyi calısıyo annamadım
değişiklik gören varmı

spor senin mutlu olmanı sağlıyo böylece moralin düzeliyo culi ve sütün çok oluyo biliyorsunuz ki süte en iyi şey moral

kızlar birde 1 haftadır dikkatimi cekti
sporla birlikte sütte arttı,
banamı öyle geliyor yoksa hareketlerde süt kanalları daha mı iyi calısıyo annamadım
değişiklik gören varmı

ebru şallı söylemişti spor yaparken endorfin mi ne ondan salgılıyomuş vücut buda sütü artırıyomuş..mantık olarakta spor yaoarken hem bedenen hem ruhen rahatlıyosun buda süt yapıyo.bende humana still tee içmiyorum bi iki haftadır ona rağmen sütoşlar utku emdikten sonra bile dolu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…