5 mil hayatta yapamam kiiii
dün 3 milde bile çoook yoruldum yarıda bırakacaktım zor tamamladım
aslında niyetim bu hafta hep 3 mil yapmaktı ama ne bileyim süresi çoook uzun geldi 3 milin
fast 3 mil mi indirsem acaba o kaç dk sürüyor acaba
neyse bugün de power yapayım
yarın indiririm belki
işyerinde yürü hacı
Maasallah hepinize..
Ben hala banyo yapmaya zaman bulamiyorum siz spor yapiyorsunuz ne güzel ben de cok istiyorum hatta yeni evimiz büyük olucak oraya yürüyüs bandi almayi düsünüyorum ama spor yaparsam terlerim ve banyo yapmam gerekir evde yalnizim banyo yapamam ki
kızlar yuruyus ya da pilatesi yemekl yedikten kac saat sonra yapıyorsunuz??en ideali nasıl ?bir saat oldu kahvalti yapali hala şişimmm:)))ne cok yemişim yine:))
scd. ben henüz platese baslamadım
bruyu indirdim
ama zaten kendisini hiç sevmem
sinir oldum kapattım
tutku saol canım a.s.
birde ben 3 ü yapıyorum bazen 5mil acıyrum 4. mili yapıp bırakıyorum
senin yaptığın bu her milin sonunda kosma hareketleri olan mı
bir soru daa
lesli ne anlatıyo :uhm:
posicim bende 2 dk de dus alıyorum ana kucağına koyuyorum kemerini bağlıyorum sorun olmuyor
ama dün kucağımda 1 mil ürüdük
zilli bide suratıma bakıp bakıp gülüyo hosuna gitti herhal
nan ne güzel yapabiliyonuz siz, ben fırsat bulamıyorum hiç.
sabah 05:30 koğuş kalk, ayaz efendiyi yedir, altını değiştir, giydir, azcık gönlünü et, kendin giyin, hazırlan 07:00'de evden çık. akşam 19:00 gibi evde ol, Ayaz'la ilgilen, yemek ye, Ayaz'ın uylu saati geldi huysuzluk krizi başladı onu yatışıtr, saat 21:00 gibi uyusun, evi toparla, koceyle iki muhabbet et, banyo, saat 22:30 oldu pil bittiiii. :bbo:
eee ben ne zaman yürüycem şimdi senağlama
nan odama kendimi zor sığdırıyorum ne yürümesi.
koridorda yürüsem bu sefer kesin cozuttu bu karı diye koyarlar beni kapıya allaaamaa
senin patron alışkın esmer görürse gel beraber yürüyelim dersin:roflol:
indir videoları başla bakem yürümeye fazla yer lazım değil bahane bulma bakemklava:
melisayla 1 mil nasıl yürüdün juli
:
julii tutku siz ebru şallınun pilatesini yapmıyo musunuz?
sizinki daha mı etkili bana da söyleyin öyleyse ben de sizin yaptığınıza katılayım
ebru şallı çok konuşuyo bir sürü vakiy geçiyo gibi geliyo bana
culi, yakında olimpiyatlara halterci olcek
scd. ben henüz platese baslamadım
bruyu indirdim
sinir oldum kapattım
tutku saol canım a.s.
bir soru daa
posicim bende 2 dk de dus alıyorum ana kucağına koyuyorum kemerini bağlıyorum sorun olmuyor
1 saat sonra yapsan yeter canım..yada şu zamanlarda bebişlerin eline mahkumuz onlar ne zamn izin verirse yapsak kardır..kızlar yuruyus ya da pilatesi yemekl yedikten kac saat sonra yapıyorsunuz??en ideali nasıl ?bir saat oldu kahvalti yapali hala şişimmm:)))ne cok yemişim yine:))
evet canım her milde yavaştan başlıyor hızlanıyor en sonunda koşuyor leslie ablam.tabi ben koşamıyom malum sütoşlardan.scd. ben henüz platese baslamadım
bruyu indirdim
sinir oldum kapattım
tutku saol canım a.s.
bir soru daa
canım sen 3mil fastmı yapıyosun..o hızlısı daha zor yani..ama fırsat buldukça 5 mili yap..bu arada 4 mil yapıp bırakıyorum demişsin ya videonun sonunda leslie soğuma hareketleri yapıyo..baştaki ısınmaları ve sondaki soğumaları sakın ihmal etmeyin.mutlaka yapıntutku bizim yürüdüğüz fast ne olii
en kolayımı
nan ne güzel yapabiliyonuz siz, ben fırsat bulamıyorum hiç.
sabah 05:30 koğuş kalk, ayaz efendiyi yedir, altını değiştir, giydir, azcık gönlünü et, kendin giyin, hazırlan 07:00'de evden çık. akşam 19:00 gibi evde ol, Ayaz'la ilgilen, yemek ye, Ayaz'ın uylu saati geldi huysuzluk krizi başladı onu yatışıtr, saat 21:00 gibi uyusun, evi toparla, koceyle iki muhabbet et, banyo, saat 22:30 oldu pil bittiiii. :bbo:
eee ben ne zaman yürüycem şimdi senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?