2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

sıkıldım deyince bende kolay geldi ondan sandım canım..3 mil fastta 45 dk..sen deneme yanılma yöntemiyle bul bence doğru yürüyüşü..kota sorunun yoksa indir hepsini..

poseidon neden evde kimse yokken banyoya giremiyosun..ben utkunun gönlünü yapıp spora öyle başlıyorum yoksa yarıda kesiliyo..spor bitincede koşa koşa 2 dk da duşumu alıyorum.çok sorun olmuyo spor yani..ama senin bebiş biizmkilerden küçük bi ay sonra falan sizinde düzene girer yavaş yavaş

kızlar yuruyus ya da pilatesi yemekl yedikten kac saat sonra yapıyorsunuz??en ideali nasıl ?bir saat oldu kahvalti yapali hala şişimmm:)))ne cok yemişim yine:))

scd. ben henüz platese baslamadım
bruyu indirdim
ama zaten kendisini hiç sevmem
sinir oldum kapattım

tutku saol canım a.s.
birde ben 3 ü yapıyorum bazen 5mil acıyrum 4. mili yapıp bırakıyorum
senin yaptığın bu her milin sonunda kosma hareketleri olan mı

bir soru daa
lesli ne anlatıyo :uhm:

posicim bende 2 dk de dus alıyorum ana kucağına koyuyorum kemerini bağlıyorum sorun olmuyor
ama dün kucağımda 1 mil ürüdük
zilli bide suratıma bakıp bakıp gülüyo hosuna gitti herhal

örtmenim
ac karnına yapıldığı zama kas yapılıyormus öle okumustum
ben yemekten 1 saat sonra yapıyorum
tabi birde melisaya basğlı

maşallah herkese
platesler miller
şu plstesi nedense sevemedim gitti ama lesi yi yapıcam

birde3 mil indirmiştim 4 part ama 4ünnün içindende ynı şey çıktı hepsi iöylemi
indirdim 1 mil 2 mil 3 mil 3fast falan başlıycam inşallah hala bi evde oturabilsem

nan ne güzel yapabiliyonuz siz, ben fırsat bulamıyorum hiç.
sabah 05:30 koğuş kalk, ayaz efendiyi yedir, altını değiştir, giydir, azcık gönlünü et, kendin giyin, hazırlan 07:00'de evden çık. akşam 19:00 gibi evde ol, Ayaz'la ilgilen, yemek ye, Ayaz'ın uylu saati geldi huysuzluk krizi başladı onu yatışıtr, saat 21:00 gibi uyusun, evi toparla, koceyle iki muhabbet et, banyo, saat 22:30 oldu pil bittiiii. :bbo:
eee ben ne zaman yürüycem şimdi senağlama

haklısın esmerim senşn iş zor
sen de 1 mil falan yürü yatmadan önce
20 dk bile olsa iy gelir dus alır yatarsın

canım uyuduğu zamanlarda yapsan uyurken de sallanmak mı istiyor?
spor için de aynısı geçerli ben ece uyurken yapmaya çalışıyorum
bir de bence bizim yaptığımız bu yürüyüş koşu bandından daha eğlenceli fırsatın olursa bi dene derim

kızlar yuruyus ya da pilatesi yemekl yedikten kac saat sonra yapıyorsunuz??en ideali nasıl ?bir saat oldu kahvalti yapali hala şişimmm:)))ne cok yemişim yine:))

ben yaklaşık yarım saat sonra pilatese başlıyorum
o bittiğinde midem zaten rahatlamış oluyor sonra da yürüyüşe geçiyorum

melisayla 1 mil nasıl yürüdün juli

nan odama kendimi zor sığdırıyorum ne yürümesi.
koridorda yürüsem bu sefer kesin cozuttu bu karı diye koyarlar beni kapıya allaaamaa

senin patron alışkın esmer görürse gel beraber yürüyelim dersin:roflol:
indir videoları başla bakem yürümeye fazla yer lazım değil bahane bulma bakemklava:

senin patron alışkın esmer görürse gel beraber yürüyelim dersin:roflol:
indir videoları başla bakem yürümeye fazla yer lazım değil bahane bulma bakemklava:

hee adam bilir benim manyak olduğumu.
o sorun değilde şoför dolu bizim burası.
erkeklerin arasındayım burda hep, bıyıklı bıyıklı herifler hepsi :dilcikar:
yok yok yapcem, akşamları kocem gelmeden Ayaz efendi rahat verirse yapiim.
üzerine de yemek yerim kaybettiklerimi geri alırım :roflol:

melisayla 1 mil nasıl yürüdün juli

:

zor oldu biraz
kollarıma yatırdım sağ sola wak wak wak yaptık sadece kol hareketlerini yapamadım
bugündeistediği kucağıma ama zırlasada almadım hosuna gidiyo alıskanlık etmesin birde onlan uğrasmayım

Ayy evet bir suru bos bos bekletiyo insani.
Zaten bebekten zor firsat buluyorum.
Sevmedim ben.

Julietcim 3 fast miles, fast hizli demek. Yani 3 mil tempolu yuruyus oluyor. Bu arada 1 mil 1600m 1,6 km denk geliyor.

Leslie bissuru sey anlatiyor hic susmuyor geveze kari, ama bana sempatik geliyo alkisalkisalkis

Yaptirdigi hareketlerden bahsediyor biraz simdi tekme simdi yana adim felan diye
Diz kaldirmada felan gosteriyor ya zaten ust govdeyi dik tutun diye
Ha bir de yuruyus yaparken durmak beklemek yok yapamadiginiz hareket olursa yerinizde yurumeye devam edin diyor. Ileri geri hareketlerde evinizde yeterince yer yoksa oldugunuz yerde yapin diyor.
Tabi arada gaz veriyo, arada geyik yapiyo, ordaki tiplerden bahsediyor takiliyor felan...
Anlattiklarindan aklimda kalanlar
Bi dahakine aklimda tutayim neler soyledigini, faydali bisiler varsa yazarim yine

Son düzenleme:
1 saat sonra yapsan yeter canım..yada şu zamanlarda bebişlerin eline mahkumuz onlar ne zamn izin verirse yapsak kardır..
evet canım her milde yavaştan başlıyor hızlanıyor en sonunda koşuyor leslie ablam.tabi ben koşamıyom malum sütoşlardan.
leslie bacakları öne atarken dik durun diyo sırtınızı geri atmayın diyo her hareketle karnınızı içine çekin diyo..yana olan hareketlerde hafif çökerek yapın diyo..vs vs..aklıma gelenler bunlar
tutku bizim yürüdüğüz fast ne olii
en kolayımı
canım sen 3mil fastmı yapıyosun..o hızlısı daha zor yani..ama fırsat buldukça 5 mili yap..bu arada 4 mil yapıp bırakıyorum demişsin ya videonun sonunda leslie soğuma hareketleri yapıyo..baştaki ısınmaları ve sondaki soğumaları sakın ihmal etmeyin.mutlaka yapın

yaparsın canım 1 mil var ondan bvaşla yada yemeklerden önce yapılan 500 adım var..5 dk sürüyo öyle bile başlasın hareket harekettir..devamı gelir nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…