2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

ben 59.9 a düştüm, ama nasıl diye sormayın, ege beni mahvediyo, bir dakka boş durmak yok diyo annesine ve böylece kilolar akıp gidiyo...

Valla akşama kadar adamakıllı oturduğum yok,öyle aman aman da yemek yemiyorum ama çakılı kaldım 63 kiloda ne iniyor ne çıkıyor mafoldumben

ben bugün tartıya bi çıktım ne göreyim Allahım neredeyse 2 kg vermişim haftanın 3 günü spora gidiyorum yememide kesmedim hiç ayyyy çok mutlu oldum yaaaa

kizlar ben bu topige ilk defa giriyorum diyebilirim yusuf memeden kesildi artik diyet yapabilirim
siz neler yapiyorsunuz kiilo vermek icin bir an önce eski halime dönmek istiyorum

tutku sen krem sürmek istiyordun ya
bugün tv de gördüm termal yağ kompleksi
1 haftada 1 beden diyo ne kadar doğru bilmiyorum ama sipariş verdim
105 tl yanında 3 krem daha var yüz kremi çatlak kremi falan
pazartesi gelcek elime
insallah sonuc alırım

ben ilk defa yazıyorum.
hamile kaldığımda 42 kiloydum
doğuma gittiğimde 55 kiloydum şimdi 52kilo...
ben anlamadım bu işi nasıl 10kilo veriyorlar.??
ben doğumdan sonra gram vermedim ve alıyorum...
ne yapmalıyım???
acaip derece tatlı istiyor canım ve yiyorum...

juli bende gördüm o kermi ama fayda etmez diye almak istemedim sen kullanırsan deneyimlerini yazarmısın duruma göre bende alırım

ofertacım herseyden medet umar oldum
ben haftada 1 beden istemiyom ayda 4 beden küçülsem yeter kaydirigubbakcemile3

poyraz 52 kilosun anacım bu topikte ne işin var
ben 52 olsam
kiiiii 2 sene rejim yapsam genede zorrr

juli ben avondan aldım canım selülit kremini yanındada kemer hediyeydi..dün elime geçti benimde.kemeri taktım 2 mil yaptım ter aktı her yerimden inşallah işe yarar..ben avon yapıyorum ucuza alıyorum o yüzden böyle şeyleri.

tutku bende yapıyorum avon...bende sipariş verdim yarın gelir büyük ihtimal kargom...
o kremden ve yanında hediye kemeri alacam hemen kullanacam bakalım sonuç nasıl olcak...
sen memnun kaldın mı cnm?

tutku bende yapıyorum avon...bende sipariş verdim yarın gelir büyük ihtimal kargom...
o kremden ve yanında hediye kemeri alacam hemen kullanacam bakalım sonuç nasıl olcak...
sen memnun kaldın mı cnm?

aa ne güzel canım..dün gelince hemen taktım hem ev işini hem sporu yaptım..çok terletti çok kullanışlı korse niyetine bile kullanılır bence.memnun kaldım yani

valla katalogta görünce hemen atladım ve sipariş verdim....
inşallah memnun kalırım...
kemerinde hediye olması süper oldu.zemuszemus
..evet aynı korse gibi resimde gördüğüm kadarıyla

valla katalogta görünce hemen atladım ve sipariş verdim....
inşallah memnun kalırım...
kemerinde hediye olması süper oldu.zemuszemus
..evet aynı korse gibi resimde gördüğüm kadarıyla

kremde kararsız kaldım süte geçermi falan diye..sen kullanıcakmısın kremi.

tutku arastırmadan sürme canım
bazı selülit kremlerinde incelten bir madde var belki o karısabilir
genede bi arastır avonu ara bi istersen

tutku arastırmadan sürme canım
bazı selülit kremlerinde incelten bir madde var belki o karısabilir
genede bi arastır avonu ara bi istersen

aradım dün akşam canımda tatildeler danışma hattındakilr..pazartesiye kadar öğrenemicem yani..
ama bu extra jeli falan araştırdım o emzirirken kullanılabiliyomuş..avonda kullanılır ama ben tam öğrenemeden içim rahat etmez kullanamam

hmmmm bak o da var şimdi....
dur bende bir arştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…