2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

uzun zamandır yokum kızlar hayrola leslie yi bıraktık m topikcek?
artık heyecanla pzt. günü kilo raporları falan da verilmiyor...sced de ortalarda yok???
biraz hareketlenelim haydi..
artık evime geçtim ben de taziyeler sonrası kendi düzenime ve evime geçmek iyi geldi bana...yemek ve spor açısından en çok
pilates yaptım bu akşam videogoogledan isteyen bakablir geçen sene de yapmıştım pilates ab sculpting ile karnımı pilates buns and thigh ile bazen ve bacaklarımı çalıştırıyorum...
sizler neler yapıyorsunuz?

ilk sayfalari karistirdim ama bulamadim su leslienin adresini biri buraya yazabilir mi tekrar

krizim kilo veremeyince şevkte gitti sanırsam..görümcemle iki haftadır görüşmüyoduk bana zayıflamışsın baya incalmişsin dedi..kendide yeni doğum yaptı kilo verme derdinde..bana çok iyi geldi valla..devam edicem tam gaz..
hamurişini bi kessem vericemde yemeden duramıyorum..platese bende başlamak istiyorum ama olmuyor..gaza gelip bi başlayabilsem..

poseidongoogle a yürü ve incel yaz..sende zayıfla diye bi site çıkıcak..orda linkler var..

tamam buldum
66 kilo olmusum sürekli kilo aliyorum,
göbek ve kalcalar hizla büyüyor
dün bir kataloga baktim mankenleri görünce ancak farkettim kilo vermem gerektigini
ben de denemeye calisiyim bakalim bunu
gerci ben disari cikip uzun yol yürüyebiliyorum
artik mama veriyorum o yüzden uzun süre disarda durmak zor olmuyor acikinca bebe biberonu veriyorum
evde gögsümü sagip bebege iciriyorum disarda emzirme sikintim kalmadi

off ya ben hala 69 kiloyum ...çok moralim bozuluyor...
önceden36 38 giyen ben şuan 40 42 44:sinifsinif:

73.2 olmusum cok şükür yaaaa
kalça:110 göbek:100

tebrikler culim...şükürler olsun. ben de 66.1 im kızlar...400 gr daha vermişim ama bunu verme saymıyorum basküle göre yağdan değil sudan gitmiş bu da iyi birşey değil...ama 1 cm incelmişim her ölçümden..

olur mu tutkucum bizi şevke getiren sensin hem de 5 kilo vererek duraklamalar olabilir haydi durmak yok...tam gaz devam önümüz yaz işimiz daha kolay, pazarda öyle sebze ve meyveler vardı ki, sadece sebze ve meyve ile yaşayabileceğimi düşündüm bir an:)))

Ya kızlar aranızda en az zayıflayan benım heralde gene aynı gene aynı ya ne yapıcam ya ....valla sporu sÜreklı yapıyorum kaytardıysam 2 defayı geÇmemıstı ne olacak bÖyle ya bıraz az yesem kı abartı kesınlıkle yemem 1 yada 2 Çesıt yemek baska yok daha azını yesem sÜtÜm gıdıyo

nek cim ben bu hafta biraz ekmeği kestim akşamları az ve ekmeksiz yedim
gündüz dediğin gibi süt müt gider die yememezlik yapmıyorum

hadi bakalim bugün Leslieye ben de basladim,
bugün 500 adim yaptim üstüne gittim disarda birsürü yürüm
ama ayni zamanda simit dondurma ve iki dilim baklava yedim:kedi:
yarin tekrar bunu yapip ötekine devam ederim ins eski halime dönerim

nek cim ben bu hafta biraz ekmeği kestim akşamları az ve ekmeksiz yedim
gündüz dediğin gibi süt müt gider die yememezlik yapmıyorum

juli inana ekmek çok yemiyorum....bilemiyorum belki havaların ısınmasıyla bizim yağlarda erir belki...bide benim vücudum spora alıskın yapınca çok ver miyo galiba off ya bayılıyorum su kilo verenlere

evet canım durmak yok..dün yine bi gazla başladım..3 mil yaptım 20 25 dk da kucağımda 10 kiloya yakın utkuyla yürüdüm..

ben aslında düzenli yapıcam bu sporuda gezmekten vakit kalmıyor..sabah ev işi falan derken zaman geçiyo..öğlene dışarı çıkıyo oluyorum..4 ten öncede gelmiyorum eve..o aradada yemek falan derken..akşama eşim gelince hiç yapamıyorum zaten..artık sabahları yapıcam..

bugünden itibaren platesede başlıyorum..bugün yine plates yapamadım diye yazarsam buraya toplanıp beni dövmeye gelinsositososito
73.2 olmusum cok şükür yaaaa
kalça:110 göbek:100

oh oh julime bak sen..yakışır sana..yürüüüüü be.kim tutar seni.aslanım benim..

nası gaz ama:jeyyar::jeyyar:

oh oh julime bak sen..yakışır sana..yürüüüüü be.kim tutar seni.aslanım benim..

nası gaz ama:jeyyar::jeyyar:

ver gazıııııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benim kilo vermemin sebbi ne lesli ne yürüyüş nede az yeme
kocemle bi hafta konusmadım tek sebep buuu

her zaman böle olmustur ne zaman kavga etsek ben 1-2 kilo veririm sempatiksalakcinni

julii ben senin yerinde olsam hayatta barışmam kocaylalaelaelaelaelae

kızlar ben bugün 4 mil ve plates yaptım..bundan sonra düzenli yapıcam kararlıyım..yasakkelime

kızlar benim artık emzirme gibi birşeyim kalmadığı için ben biber hapı kullanmaya başladım
iki gün oldu sonuçları size bildiririm ama iştah felan sıfır yaniii
benden dimesi :):):):)

biber hapı da ne cnm? hç duymadım...
geçen gün haberlerde izledim zayıflama haplarından 2 kişi ölmüş...
bu öyle bişey değil dimi bitkisel mi nedir bu?

julii ben senin yerinde olsam hayatta barışmam kocaylalaelaelaelaelae

kızlar ben bugün 4 mil ve plates yaptım..bundan sonra düzenli yapıcam kararlıyım..yasakkelime

plates su toplu yapilan sey degil mi? plates topu mu aldin? ise yararsa biz de deneyelim.

evet dün gece esim nette oyun oynarken bende yanında 3 milimi yürüdüm ...sabah kalkıp ebrucumla platesimi yaptım bi de 3 mil yürürsem tamam .
ha bide 100 mekik çektim
hadi bakalım kilolarımla inatlasıyorum onlar mı bizi yenecek biz mi onları.......
ama tabiki biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…