2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

plates su toplu yapilan sey degil mi? plates topu mu aldin? ise yararsa biz de deneyelim.
canım ben ebru şallıyla yapıyorum tv 8 de programı var..haftada bir gün topla yapıyor 4 gün minderde..bende topuda lastiğide herbişeyide var..plates zayıflamanın en etkili yolu bence..benim vazgeçilmez sporum

süpersin nek..tam gaz devam..
bende bundan sonra sabahları yapıyorum çok rahat oluyo..8 de kahvaltımı yaptım 9 da 5 mile başladım..sonrada ebruyla plates yaptım..aradığım düzen buymuş..çok rahatım hem fiziken hem ruhen.zemuszemuszemuszemus

kızlar benim hala dikişlerim acıyor, bu normal mi yaaa...???

krizalitçim valla benimkilerde acıyor bazen diyorum çok mu erken basladık
ama spor yapmasamda psikolojim gidiyo
var ya sabahları kalkınca acayip acıyo gün içinde acı yok ta iste sabah yataktan kalkarken acı var acı

biber hapı da ne cnm? hç duymadım...
geçen gün haberlerde izledim zayıflama haplarından 2 kişi ölmüş...
bu öyle bişey değil dimi bitkisel mi nedir bu?

canım tamamen bitkisel
teyzemin gelini kullandı ayda sekiz kilo verdi
tabi spor ve 2,5 litre su ile
içeriği de kırmızı biber funda yaprağı mate yaprağı ve yeşil çay

ayda 8 kilo çok değilmi yaaa peki:uhm:
sağlıklı mı birden bu kadar vermek acabaCADIARZU

10 pount 3 milimi yaptım gene
bakalım bu sporlar ne kadar etkili olacak ya
yap yap senin demen gibi julicim kaplumba gibi ilerliyoruz
almasını hiç anlamadan aldık kiloları her ay 2 3
simdi niye git miyo 2 3 laelaelaelaelae,

emziriken kullanılırmıkiii :uhm:

Amaan sakin ha kislar.
Emzirirken sakin boyle seyler kullanmayin.

Biliyorum ben o biber hapini meksika biberi, Cinden mi ne uzakdogudan bi yerden geliyor kirmizi kutuda.

Tamamen bitkisel olduguna inanmiyorum. Bol yan etkili bir hap.
Normalde bile kullanilmasi sakincali olabilir hele ki bebislerinizi emziriyorsaniz uzak durun bilmediginiz seylerden! Hatta mesela zararli biseyi kullanirken emzirmek yerine mama vermek bebek icin daha saglikli olabilir.

canım o yan etkiler kişiden kişiye değişir bende hiç birşey olmdı gayet iyiyim
zaten üstünde hamileler emzirenler ve devamlı ilaç kullananlar kullanamaz yazıyo
vede benim teyze oğlu aktar o getirdii
zararlı olsa getirmezdi
bende korkarım böle şeylerden ama 5 gündür kullanıyorum ve 1kilo verdim bilezemuszemus

e hani biz her pazartesi buraya kilomuzu yazacaktık, yalan oldu resmen haaa...bi hevesle girdim ama tık yok kaç gündür, herkes diyetleri sporları falan bıraktı hee???
culiiiiiiiiiiiiiiii
tutkuuuuuuuu
siz de mi yaaa.....
ben 65.6 olmuşum evet kaplumbağa ızıyla ilerliyoruz ama ilerliyoruz hiç olmazsa, ya alsaydık di mi bu yanından bakmak lazım, çoğu insan emzirme döneminde alıyormuş....

bugün tartılamadım
yarın sabah unutmam insallah
krizz durmak yok yola devam :roflol:

valla ben sürekli yapıyorum ama kimseden tık yok fazla bisi yazmıyorum artık ama kaplumba hızımız doğru bunun yanında kilo alsaydık daha kötüydü katılıyorum

ben su leliye basladim ertesi gün regl oldum o yüzden devam etmedim
bugün tekrar baslicam, bu lesliden kilo veren varmi ki acep

kilo veriyorum ama hiçbişey yapmıyorum, sıkılaşmak istiyorum bende. of, çok üşeniyorum valla.

bugün 66.1 ile basladim spora, leslinin 500 adimini yürüdüm hemi de kucagimda veledimle sositososito

çok deli ve ciddi diyete girdim 7 den sonra yemiyorum dün başladım bugun 2. gün bakalım nolcam
gayet iiyim ama şu ana kadar kriz falan yok
kesin 20 kg vermem lazım
azimliyim başarcam bu sefer kesin:)
bugunde bozmayınca haber veriim dedim:))

aferin cilek ben de demin tartildim 65.7 olmusum, ins. yavas yavas zayiflariz

valla ben biraz evvel şu xtra-gel i inceledim ve gözümü karartıp sipariş verdim
inşallah işe yarar kaybetcek bişi yok işe yararsa kg kaybederim en fazla onada allah derim:)

valla ben en son 7 den sonra yemek yemeği keserek diyet yaptığımda 13 kg vermiştim
gene aynı mantıkla yapıcam kendimi gayet ii hissediyorum şu ana kadar zorlanma yok bugun öğlen ıspanak yoğurt 1 dilimde kepek ekmeği yedim 7 dede ton balıklı salata yedim
yatana kadar bol su içicem bu arada bugun bide regl oldum biraz su tuta vucudum
03 mayıs 2010 pazartesi başladığım kilo 106,5 oha yani yuh demek istiyorum kendime:)
haftaya pazartesi tartılıcam tekrar bakalım ne kadar farketcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…