uzuuun süredir ne leslie ne pilates yapıyorum yediklerime de hiç dikkat etmiyorum
hele şimdi sürekli misafir geldiği için sürekli hamur işi yapılyıro ve ben de malesef yiyorum
biran önce evime dönmeliyim ve çok sıkı bi diyete girmemliyim
tekrar lesli ve piilatese başlamam lazım
bursaya gelmeden önce 53,5 i gördüm ama şimdi 55 olmuşumdur garanti
offffffffffffffff offfffffffffffffffffffff
sütüm az zaten demire yetermi hiç oynamak için emiyo beyfendi keyfi mama üstü cila:)chileck akşam yemesem kesin bende veririm kilo..çok abur cubur yiyorum çünkü..sen emzirmiyomuusn demir paşayı yediklerin az çünkü..sütün azalmasın allah korusun..
bende akşam yemiyim bakalım dayanabilecekmiyim
72 kiloyım :lepi:
haydi kızlar canlanın bakalım..bu yaz plajlar fıstık görsün..uyanın kış uykusundan..
ben biraz öbce 2 mil ve plates yaptım..2 3 mil daha yapıcam yine..
julii tebrikler canım..sakın tekirdağda ipin ucunu kaçırıp çok yeme..bende haftaya kastamonuya gidicem oralarda kendimi nasıl tutucam bilmiyorum valla..:uhm:ama eltimle gidicez sabah akşam yürümeyi planlıyoruz mis gibi havada..kiloveririm inşallah
myhosh bırakma canım kendini başla tekrar spora..platesle sıkılaşabilirsin..tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanab
krizalit ben bırakmadım sporu burdayım asıl sen nerdesin bakimm..lmaz: lmaz:hergün yoklama çekicem burda :umursamaz:
sositososito,kızlar bende dün gece gece yürüyüsü yaptım leslecimle bugün forumdaydım paso yürüdüm ama gene en az 3 mil yapmalıyım....çok enterasan bisi oldu o kadar döner yememe rağmen bide dondurma eve geldiğimde hemen trtının tepesine çıktım ve ne göreyim 71,5 innamadım gözlerime:lepi:....bu ara daha sık yiyip acıkmamaya çalısıyorum baktım san ki böyle daha çabuk kilo veriliyo...yada yaz geliyo kilolar sıcaktan yavas yavas eriyo...
mafoldumben,:Saruboceq:,allahım ne olur bütün bu yeni doğum yapmıs arkadaslarımın ve benim kilolarımızı
bebislerimize bol kilo ve sağlık verip bizi eske kilomuza döndür.....:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?