2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

hımm çilek tebrik ediyorum seni bakalım nekadar zayıflıcan..merakla izliyorum seni:)

beni izleyin anacım sizde akşam 7-8 den sonra yemeği kesin farkı görceksiniz ilk bi kaç akşam zor geçiyo sonra alışılıyo

uzuuun süredir ne leslie ne pilates yapıyorum yediklerime de hiç dikkat etmiyorum
hele şimdi sürekli misafir geldiği için sürekli hamur işi yapılyıro ve ben de malesef yiyorum
biran önce evime dönmeliyim ve çok sıkı bi diyete girmemliyim
tekrar lesli ve piilatese başlamam lazım
bursaya gelmeden önce 53,5 i gördüm ama şimdi 55 olmuşumdur garanti
offffffffffffffff offfffffffffffffffffffff

hiiiii 55 mi :1shok:
ben senin yerinde olsam Karşıyakadan atardım kendimi serin sulara.
bu kiloyla yaşanır mı bacım, obez olmuşun sen :1ninca:

benim hamilelik öncesi kilom 54 idi

simdi 66 yim:sinifsinif:

12 kiloyu nasil verecem diye düsünüyorum,

posi benim 20 kilofazlam var ben napimeyvahedigeldismile

bu sabah 3 mil yaptım.gazam mübarek olsun..ama bu hafta tartılmayı unuttum..veremediğim içinde işime geliyo tartılmamak..artık haftaya ya nasipzemuszemus

chileck akşam yemesem kesin bende veririm kilo..çok abur cubur yiyorum çünkü..sen emzirmiyomuusn demir paşayı yediklerin az çünkü..sütün azalmasın allah korusun..
bende akşam yemiyim bakalım dayanabilecekmiyim

sütüm az zaten demire yetermi hiç oynamak için emiyo beyfendi keyfi mama üstü cila:)
bol şu içiyorum yeşillik yiyorum sebze-balık gibi şeyler tüketiyorum
yediğim çikolata ve cipslere oranla daha sağlıklı şimdiki beslenmem sadece akşam kestim yemeyi
akşam 7 gbi çorba salata gibi bişiler yeve bol su iç yatana kadarda içebildiğin kadar su iç
sabah kuş gbi kalkarsın 1-2 gün zorlanırsın belki ama alışıyosun inan
benim doğum kiloma dönebilmem için 10 normal ebatlara yaklaşabilmem için en az ilk etapta 20 kg vermem lazım
boyum ve vucut tipimden dolayı bu kadar kilomun olduğunu kimse tahmin edemiyo
canlı görenler sölesinler evet şişmanım hemde çok ama allahtan orantısız değilim
napıım kendimi avutuyorum işte:)

Hadi bakalım kızlar azimli gördüm sizi... Ben lesliyi bıraktım,şimdilik hamurişlerini de kestim,hala 63üm. Dün kıyafet alayım dedim sinir oldum kendime,yaza kadar nasıl vercem bilmiyorum. ışle başladım umarım bir yararı olur 3 aydır evden adamakıllı çıktığım yoktu...

Ben de tartilmiyorum uzun zamandir
Istemiyorum moralim bozuluyor sonra
Astim her bi seyi spor neyim de yapmiyorum
56 idim en son, aldim mi verdim mi bilmiyom
Ama Haziran basinda 50 kg olmak hedefim yatti bi tek onu biliyom :sinifsinif:

Ben hamilelik oncesi kiloma dondum tartida
amma ve lakin goruntude donemedim yaa
Niye?

Uff hala gobus var kalca var...
Ne zaman toparlancak bunnar?

haydi kızlar canlanın bakalım..bu yaz plajlar fıstık görsün..uyanın kış uykusundan..

ben biraz öbce 2 mil ve plates yaptım..2 3 mil daha yapıcam yine..

julii tebrikler canım..sakın tekirdağda ipin ucunu kaçırıp çok yeme..bende haftaya kastamonuya gidicem oralarda kendimi nasıl tutucam bilmiyorum valla..:uhm:ama eltimle gidicez sabah akşam yürümeyi planlıyoruz mis gibi havada..kiloveririm inşallah

myhosh bırakma canım kendini başla tekrar spora..platesle sıkılaşabilirsin..tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanab

krizalit ben bırakmadım sporu burdayım asıl sen nerdesin bakimm..lmaz:lmaz:hergün yoklama çekicem burda :umursamaz:

Basladim bugun Tutku,
Bu ayin sonunda Turkiye'ye gidecegiz
bi kac kilo daha versem fistik gibi olacak zemuszemus

Bugun 4 mil yurudum
Aksam da pilates yaptim
Umarim bu gazla devam edebilirim hihoyyyt

sositososito,kızlar bende dün gece gece yürüyüsü yaptım leslecimle bugün forumdaydım paso yürüdüm ama gene en az 3 mil yapmalıyım....çok enterasan bisi oldu o kadar döner yememe rağmen bide dondurma eve geldiğimde hemen trtının tepesine çıktım ve ne göreyim 71,5 innamadım gözlerime:lepi:....bu ara daha sık yiyip acıkmamaya çalısıyorum baktım san ki böyle daha çabuk kilo veriliyo...yada yaz geliyo kilolar sıcaktan yavas yavas eriyo...
mafoldumben,:Saruboceq:,allahım ne olur bütün bu yeni doğum yapmıs arkadaslarımın ve benim kilolarımızı
bebislerimize bol kilo ve sağlık verip bizi eske kilomuza döndür.....:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Ayy ne güzel bir dua olmuş AAAAMİİİİİNNNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…