2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

scedcim hedef kilomu yazmamışım canım kusura bakma, hedef kilo:54 7 yıl önce eşimle tanıştığım halim aaaah ah good old days...

juliiiiiiii
kusura bakma ya sana yanlış sayfa söylüyomuşum sürekli.sayfa 18 de bacak hareketleri vardı o kalmış aklımda.şimdi baktımda sayfa 13 teymiş plates

tamam canım saolasan

kızlar minik bir uyarı
zayıflıcaz die kendimizi helak etmeyelim
miniklerimiz bize bakıyor onlara süt verelim die
3 ayda vereceğimizi 6 ayda verelim
ama sütlere zeval gelmeden

bugün bu hatayı yaptım ben sabah kepekli tost yedim 3 mil yüüm emzirdim ve pilim bitti göğüslerim boşaldı
bunu yapmaya ne hakkım vardı benim kızdım kendime

abur cuburu kesip ve düzenli sporla üstesinden gelicez hepbirlikte:enbuyukkk:

ya tutkucum yine ben, ben dosyaları indirdim ama açamıyorum acaba bi program mı eksik? siz burada 500 adım, pilates, 3 mil diye konuştukça ben çatlıyorum burada, bi de programa yetişeyim diyorum yarın malum sıkı bir programa başlıyorum...son eti pastimi ve çikolatalı gofretimi yedim, ha bi de annem bugün bursadan geldi kestane şekeri:))) jübileyi sağlam yapmışım di mi kızlar????:)))))))

yürü be culii, hatta yürüyeliiiiim kim tutar bizi bak ben senin dediğini yaptım canavar gibiyim sırnaşık şey sempatiksalakcinni

krizim bende acılmamıstı
gom player yükledim acıldı
öyle bi dene istersen
googleye yaz cıkıyor

[table="head"]Nick|H. Öncesi Kilosu|Doğuma Giderken Kilosu|Başlangıç kilosu&beli&bsn&gbk|Hedef kilosu&beli&bsn&gbk|1. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|2. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|3. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|4.hafta kilosu&beli&bsn&gbk|5. hafta kilosu&beli&bsn&gbk

scedcedu|48 kg|68 kg|55kg 70 98 82 |48kg 60 90 70
Jjuliett|60 kg|85 kg|74.4kg |55
essmeralda|84 kg|92 kg|82kg |60
tutku2012|60 kg|80 kg|72 kg 80 107 108| 55kg
anneolmakistiyoruuuum|95kg|120 kg|105.6 kg |75 kg
myhosh |56kg |70kg |60kg |50kg
krizalit |57kg |75kg |67,5kg 82 108 102 | 54 kg
oferta | 60 kg|75 kg|65 kg|55 kg

[/table]

bu kadar kişimiyiz kızlar? bizden başka herkes kiloları verdi halinden memnun sanırsam

Sced canim tabloyu sadelestirmek icin sadece rakamlari mi yazsak, "kg" yazmasak daha anlasilir olur bence. Tabloya bakinca direk rakamlari goruruz. Herkes onlarin kg oldugunu biliyor nasil olsa

ilk iki başlıkta olabilir ama diğerlerinde ölçülerimiz de var kilo ile diğer ölçüler ayrılsın diye kg leri yazdım ama isterseniz çıkarabilirim

Bugun 3 mil yurudum.
Ebru Sallinin pilates videosu takiliyo yalniz Tv8'in sitesinden izleyemiyorum.
Siz baska bi yerden mi izliyorsunuz?

tv8'in sayfasına üye olup videoları bilgisayarına indiriyorsun canım o zaman daha rahat oluyor. ben 1. videodan itibaren indirdim biraz şimdi hergün sırayla yapıyoum

juliiiiiiii
kusura bakma ya sana yanlış sayfa söylüyomuşum sürekli.sayfa 18 de bacak hareketleri vardı o kalmış aklımda.şimdi baktımda sayfa 13 teymiş plates

julii tutku siz ebru şallınun pilatesini yapmıyo musunuz?
sizinki daha mı etkili bana da söyleyin öyleyse ben de sizin yaptığınıza katılayım
ebru şallı çok konuşuyo bir sürü vakiy geçiyo gibi geliyo bana

ben ebru şallıyı yakalayamazsam lesliyi yapıyorum..leslie bana ebrudan sonra hafif geliyo biraz ama o da çok etkili..yarım saat yapıyo..sayfa 13 te womans walk..bi bak istersen

ebru şallının çok konuşmasına bende sinir oluyorum..hamilelikten önce bu hundred ı 100 den fazla bile yapardım ben şimdi ancak 80 e kadar yapabiliyorum..sen kaça kadar yapıyosun sced?:uhm:

hundred ne ki???????
ben ilk videolardan başladım
13. yü yaptım bugün hundred falan yok

hııı tamam canım ben seni baştan beri yapıyo sandım..oralara gelince görürsün.platesin en zor hareketiakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

öyle miii???????
ben de ne kadar kolaymış bu pilates nasıl işe yarayacak acaba diyordum demek giderek zorlaşacak iyi iyi zaman harcadığımıza değsin bari.
ben dün power 3 mil yürüdüm ama bana çok sıkıcı geldi ve çooookk uzun geldi 2 mil toplam 24-25 dk sürüyor bu 3 mil 47 dk bugün 2 mili iki kez mi yapsam diye düşünüyorum aynı sürede 4 mil yürümüş olurum. sen ne dersin tutku?

evet gittikçe zorlaşıyor..ebru geçen sene başladı tv de bende onla birlikte başlamıştım 8 kilo vermiştim 7 8 ay yapıp..hamile kalınca mecbur bıraktım

3 mil power güzel aslında ama uzun evet..2 mil yapmadım ben etkisini bilmiyorum ama 3 mil adı üstünde power..4 mil yapıcaksın madem 5 mil yap en güzeli çok etkili..
yada hepsini bi dene tek tek hangiiz hoşuna giderse onu yap..ara ara yaptığımız videolar değiştirirsek daha etkili olur zaten

5 mil hayatta yapamam kiiii
dün 3 milde bile çoook yoruldum yarıda bırakacaktım zor tamamladım
aslında niyetim bu hafta hep 3 mil yapmaktı ama ne bileyim süresi çoook uzun geldi 3 milin
fast 3 mil mi indirsem acaba o kaç dk sürüyor acaba
neyse bugün de power yapayım
yarın indiririm belki

Maasallah hepinize..

Ben hala banyo yapmaya zaman bulamiyorum siz spor yapiyorsunuz ne güzel ben de cok istiyorum hatta yeni evimiz büyük olucak oraya yürüyüs bandi almayi düsünüyorum ama spor yaparsam terlerim ve banyo yapmam gerekir evde yalnizim banyo yapamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…