juliiiiiiii
kusura bakma ya sana yanlış sayfa söylüyomuşum sürekli.sayfa 18 de bacak hareketleri vardı o kalmış aklımda.şimdi baktımda sayfa 13 teymiş plates
yürü be culii, hatta yürüyeliiiiim kim tutar bizi bak ben senin dediğini yaptım canavar gibiyim sırnaşık şey sempatiksalakcinnitamam canım saolasan
kızlar minik bir uyarı
zayıflıcaz die kendimizi helak etmeyelim
miniklerimiz bize bakıyor onlara süt verelim die
3 ayda vereceğimizi 6 ayda verelim
ama sütlere zeval gelmeden
bugün bu hatayı yaptım ben sabah kepekli tost yedim 3 mil yüüm emzirdim ve pilim bitti göğüslerim boşaldı
bunu yapmaya ne hakkım vardı benim kızdım kendime
abur cuburu kesip ve düzenli sporla üstesinden gelicez hepbirlikte:enbuyukkk:
Sced canim tabloyu sadelestirmek icin sadece rakamlari mi yazsak, "kg" yazmasak daha anlasilir olur bence. Tabloya bakinca direk rakamlari goruruz. Herkes onlarin kg oldugunu biliyor nasil olsa
Bugun 3 mil yurudum.
Ebru Sallinin pilates videosu takiliyo yalniz Tv8'in sitesinden izleyemiyorum.
Siz baska bi yerden mi izliyorsunuz?
juliiiiiiii
kusura bakma ya sana yanlış sayfa söylüyomuşum sürekli.sayfa 18 de bacak hareketleri vardı o kalmış aklımda.şimdi baktımda sayfa 13 teymiş plates
julii tutku siz ebru şallınun pilatesini yapmıyo musunuz?
sizinki daha mı etkili bana da söyleyin öyleyse ben de sizin yaptığınıza katılayım
ebru şallı çok konuşuyo bir sürü vakiy geçiyo gibi geliyo bana
öyle miii???????
ben de ne kadar kolaymış bu pilates nasıl işe yarayacak acaba diyordum demek giderek zorlaşacak iyi iyi zaman harcadığımıza değsin bari.
ben dün power 3 mil yürüdüm ama bana çok sıkıcı geldi ve çooookk uzun geldi 2 mil toplam 24-25 dk sürüyor bu 3 mil 47 dk bugün 2 mili iki kez mi yapsam diye düşünüyorum aynı sürede 4 mil yürümüş olurum. sen ne dersin tutku?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?