2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

Benim cocugum yok henüz ama isimlere bi göz atayım dedim.Bende fikrimi soyleyeyım
Bence isimler çok uzun olmamalı ,telefuzu kolay isimler olmalı ve kulaga hoş gelmeli.Bu arada Oferta bence kuzey gayet güzel bi isim.Sevcan göksel sende 3 secenek yazmıssın bence içlerinden kulaga en hoş gelenı görkem.
Şimdi benbım favori isimleri yazayım :
Kız : Duru-Doğa-Bade-Erva-Pırıl-Nehir-Ada-Deren-Derin
Erkekerin-Burç-Ege-Kuzey-Güney
:)Kız isimleri daha cok ya erkek ismi gelmıyo ınsanın aklına walla yazarken dusundumde ben hep kız ısımı dusunmuşum gonlumden kız istiyorum heralde ondan :)Hepinize saglıklı dogumlar hamişler :)

İnşallah sende çok yakında hamile kalırsın
Çok sağol

İnşallah sende çok yakında hamile kalırsın
Çok sağol

Saol Sevcan ,eminim cok guzel bi duygudur cok severım cocukları.2,5 yıllık evlıyım bıraz daha zaman gecsın 2 yıl sonra filan olsun istıyorum ama son zamanlarda bıcok ınsanda hamıle kalma prb duyuyorum , hatta sahıt oluyorum( abımın eşi baya bı sıkıntı yaşadı halada yaşıyo ) o yusden çokta ertelemesemmı dye de dusunmuyo deılım .Neyse hayırlısı olsun dıyelım.Sana saglıklı dogumlar dılıyorum umarım hersey gonlunce olur.
Bu arada bebişine içine en çok sınen ismi koy bence herkesın zevkı başka başka mesela bahsettıgın 3 isimle hitap ederek konuş oglusunla , hangısını daha içten samımı bulursan onu secersın
hoşcakal

Canım bizde 3 yıllık evliyken bebek düşünmeye karar verdik
2 sene uğraştık, anca hamile kaldım
Demekki zamanı şimdiymiş
Kimisi çok çabuk hamile kalıyo, kimisi de senelerce uğraşıyo bizim gibi
İnşallah bebeğinin ne zaman olmasını istiyosan o zaman hiç uğraşmadan olur inşallah

canım inşallah çok kısa zamanda karar verir ve anne olursun sende. bence de çok bekleme ben 2 sene uğraşıp sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kalabildim.

en kısa zamanda bebek müjdeni alırız inşallah

Kizlar biz Tibet isminde kesinkes karar verdik artik.Bi kac aksamdir esim deneme yapiyor. Isimlerle sesleniyor göbegime Tibet dedigimizde tekmeler basliyor. Umarim cocuk begendigi icin tepki gösteriyordur. Hayir ve eveti ayiracak durumda degiliz ya evet diye algiladik ana baba olarak :)))

kızlar yardımınıza ihtıyacım var bız esımle tanıstığımızdan berı kızımız olursa ece dıyorduk..hala oyle dıyoruz ama simdi çoğu kişi o eskı ısım artık falan dıye bızı soğutuyolar..herkes bı ısım soyluyo benım ıçıme sınmıyo..halası beril olsun dıyo o ısme ısındım sankı
beril
ece hangısı?
fıkır verın nolur

İsmiyle yaşasın Meltem Abla

Canım bu insanlar neden böyle hiç anlamıyorum
Bizde Semih isminde kararlıydık,kimseyi dinlemiycektik ama öyle şeyler söylediler ki resmen Semih isminden soğuttular bizi
Herkes ayrı telden çalıyo
Bizde mecburen başka isim seçicez
Senin içine hangisi siniyosa onu koy
Ama Beril ismi çok hoş geliyo kulağa

doğru soyluyorsun valla hemen ılk sordukları isim buldunuzmu soyluyorum burnunu kıvırıyolar hayret bısey hıı pek guzel değil falan oyle oluncada insan soğuyo dımı
ay ben hayatta sorsam hıc kımseye burun kıvrmam ayıp canımlmaz:
işte banada beril hoş geldı

Beril çok hoş canım. Anlamı ne o da önemli tabi...

canım kafanı karıştırmak gibi olmasın ,hep istediğin isim olduğu için söylüyorum..ece hiç de modası gemiş bir isim değil,ben her ikisini de beğendim..yakın arkadaşım da aralık ta doğum yapacak o da ece koyuyor..soyadına uyumlu olacak hangisiyse onu da seçebilirsin..bence anlamı da çok önemli..

tskler canım ikisinin anlamıda guzel..karar veremıyorum yakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…