2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

hmm olabilir..

Begüm Elfin nasıl? ''ELFİN''... Nasıl geliyor sizce kulağa? anlamını bilmiyorum henüz,ama bu ramazanda kuranı okurken gördüğüm isimleri yazmıştım kenara.. onlardna biri bu.

Elfin kulağa hoş geliyo
Benim arkadaşımın kızının adı Delfin'di.
Ama Elfin daha hoş bence

Kizlar
Biz sonunda isimde karar kildik. "Tibet" Hem esimle sevdigimiz bir ülke.Insanlarinida severiz.Hem de türkce kelime.Bir anlamida Yüksek yer demekmis.

Tibet ismi de çok güzel meltem abla
Adıyla yaşasın oğlun
Dur bende kocama söyliyim bu akşam Tibet ismini

benbilirim İlker ismi çok güzel bence
Ben çok beğeniyorum İlker ismini
Bizim ailede olmasaydı ben İlker düşünmüştüm
Sen illaki 2 isim mi istiyosun anacım

özge06 sevcangöksel tesekkürler kizlar
Dün gece esim diyor Kartal Tibet vardi eskiden dalga gecmezlermi diyor bana allah askina kim hatirlicak kartal tibeti hatirlasa nolur .Daraldim valla isim konusundan kulp takmak istedinmi her isim icin bir sey bulunuyor illaki.
Ben Durukan isminde takildim kaldim keske koyabilseydim ( Bir arkadasta kiza Duru erkege durukan diyorlar ne bicim dedi.Ama alakasi yok öyle düsünende cikiyor .Kimsenin fikrinede bisey denmiyorki en iyisi kendi zevkinize hangisi güzel geliyorsa.

meltemcim. Tibet ismi belki farkı ama nebilim..ülke adı ve acayip gelenkleri var..

bir filmde izlemiştim çok fakir bir ülke..

sen begenmişsen sorun yok zaten..

deişik ism arıyosun sende benim gibi galiba..:hulya:

Juliet
Yan alman komsumu cok severim bu aksam bendeydi oda begenmedi Tibet ismini ama onun cocugunun torunun adi cok farkli Marlon mesela torunu :)) Oda öyle isimleri seviyor.Tibet öztürkcede yüksek yer anlamina geliyormus.Ülke olarak denmesi Himalayalarda olmasindan herhalde. Fakir bir ülke ama manevi degerleri cok yüksek. Of ne bilim cocuk büyüyünce demesin bula bula bu ismimi buldunuz bana diye
Ben harf sorunu olmayan ve öztürkce isim ariyorum ya ne zormus.

Sevcan canim Ugur ismini ben cok severim ama yumsak g var ya icinde hic düsünmemistim.Sen düsünüyorsan benden Ugur ismi oy aliyor iclerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…