2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

Kizlar
Bu seferde "BARAY" adini buldum.Esim begendi. Sonsuzluk demekmis. Kurcaliyorum simdi bunada bi kulp cikacakmi bakalim.Türkiye dekiler siz bu isimleri koyabilirsiniz.
Artun
Ilbey
Tayfun
Durukan
Baray

Su ana kadar bulup begendigim isimler bunlar.

Yaaaaa ben geçmişi okuyamıyorum.
bu site beni delirtmekte kararlı valla..

alooooooooooooo site yönetimi... noluyoruzzz?

kıslar, ben de Begüm'ün yanına.. bir de kurandan isim arıyorum. ama moda isimlerden istemiyorum.. var mı önerisi olanınız?

Yalel

Nisa / NıSÂ
anlamı: Kuran-ı Kerimin 4. Suresi.Sûre, özellikle kadın haklarından, onların hukûkî ve sosyal konumlarından bahsettiği için bu adı almıştır.
Kuran-ı Kerimin 4. Suresi.176 âyettir.

Bende arapcadan sadece ESMA ismini seviyorum.Anlamida isim demek zaten :)

şimdi eşimle konuştum.. ben Nisa'yı pek beğenmiştim aslında ama.. eşim sevmemiş, büyük insan ismiymiş bu.. küçük bebeğe yakışmazmış :)
Esma'yı da severim. zaten kuzenimin ismi de esma. dolayısıyla o da olmadı meltemcim..

ama çok sağol... ben Nisa'yı azıcık işliyim bakıyım kocişe...

sevcancım kerem isminin modası asla geçmez terciihim kerem...
yalel azra bakire el degmemiş demek hz.meryemin sıfatı yani..bence ele onu...
elfin de küçük yaramaz ekle avuca sıgmaz manasında anlamı hoş degil eger dogruysa...
elif begüm
zeynep begüm
begüm zümra
feyza begüm
beyza begüm
seçeneklerim...

benbilirim ömer güzel ama ilker ile sanki hoş durmamış
ömer kerem
utku ömer
hakan ömer
erdem bera
bera ömer
berat ömer
haktan ömer
emir haktan
uluç eren
önerilerim....

birisinde duydum uluç eren çok hoşuma gitti isim bulamaynalar düşünebilirler bence bu ismi çok hoş geliyor kulaga..
ne zor bu isim konusu yaw...

Son düzenleme:
Kizlar
Biz sonunda isimde karar kildik. "Tibet" Hem esimle sevdigimiz bir ülke.Insanlarinida severiz.Hem de türkce kelime.Bir anlamida Yüksek yer demekmis.

Kizlar
Biz sonunda isimde karar kildik. "Tibet" Hem esimle sevdigimiz bir ülke.Insanlarinida severiz.Hem de türkce kelime.Bir anlamida Yüksek yer demekmis.

Güzel bir isim bence. adıyla uzun yıllar yaşasın inşallah. Ama işin en güzel kısmı eşinle aynı fikirde olman. Biz onu bile sağlayamadık henüz((

asinaz ada ismi çok var okula başladıgında sanırım sınıfta 3 5 tane ada ece efe ege rüzgar ecrin duru olacaktır..

ada ismine gelince bana çok anlamsız bir isim geliyo ada...anlamıda güzel deil.:hulya:

kılzar önceden ya duru ya da derin koyucam diyordum,sonra etrafımda çok fazla duru oldu,derine gelince o da arttı,sonra naz dedim,en sonunda tamam ada olsun dedim ve de sanki bu isme ısındım ,sizce kızım için nasıl olucak

juliet bilinen bir isim dedigi için yalel onları yazdım canım...
ada ismi hoş degil bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…