bugün nurun sesi kısıldı hiç ağlayamadı bile ateşi yoktu eşime acile götürelim dedim yok çok ağladı sesi kısılmıştır falan bana aptal yorumlarından yaptı yine en son sinirlendim kalk gidiyoruz yorumlarını kendine sakla dedim neyse gidiyoruz yolda hala yok bişey bak göreceksinabartma dedi
doktora gösterdik nuru kızımda üst slonum yolıu enfeksiyonu olmuş ben nezle olmuştum ona da GEÇMıŞ 2 ilaç verdi burnunu tonimer babyle fısfısla 1 hafta sümüklerini çıkar dedi bol emzir ateşini kontrol et dedi sonra çocuk acil odasında 20 dk soğuk buhara tuttular
eşim ilaçları almauya gitti nöb. eczanenin ssk anlaşması yokmuş alamadık
sabah alacağız iyi ki eşimin aptal yorumlarına inanmamışım
doktor hasta deyince şaşırdı kaldı zaten
bugün nurun sesi kısıldı hiç ağlayamadı bile ateşi yoktu eşime acile götürelim dedim yok çok ağladı sesi kısılmıştır falan bana aptal yorumlarından yaptı yine en son sinirlendim kalk gidiyoruz yorumlarını kendine sakla dedim neyse gidiyoruz yolda hala yok bişey bak göreceksinabartma dedi
doktora gösterdik nuru kızımda üst slonum yolıu enfeksiyonu olmuş ben nezle olmuştum ona da GEÇMİŞ 2 ilaç verdi burnunu tonimer babyle fısfısla 1 hafta sümüklerini çıkar dedi bol emzir ateşini kontrol et dedi sonra çocuk acil odasında 20 dk soğuk buhara tuttular
Hante nasil oldu bebisin uyuyabiliyor mu?
benım bebiş koca adam gibi sabah 6 da dıkılıyor akşam sekız dokuz uyuyor gene sabah 5-6 bılemedın 7... şimdi bu uyku düzenımıdır yani14-15 saat uyanık olur mubu yaşta bı bebecık bılmem...:uhm:
bu arada kızlar gögulerınız cok doldugunda kayafetlerınızı ıslatacak kadar böyle agrısıyla sız rahatsız edecek kadar oldugunda bebışınız derın uykuda ıse ne yapmalı? zaten sütcağızım az az, şimdi farkettım ki 10 saattr sağ mememi emmemiş ve memem patlamak uzere!!!! hem canım yanıyo hem sütüm damlaya damlaya zıyan oluyo(
bu arada kızlar gögulerınız cok doldugunda kayafetlerınızı ıslatacak kadar böyle agrısıyla sız rahatsız edecek kadar oldugunda bebışınız derın uykuda ıse ne yapmalı? zaten sütcağızım az az, şimdi farkettım ki 10 saattr sağ mememi emmemiş ve memem patlamak uzere!!!! hem canım yanıyo hem sütüm damlaya damlaya zıyan oluyo(
Canim sagip saklarsin buzdolabinda sonra verirsin bebecigine. :ecrin_bebek:
Gunduz hic mi uyumuyor yoksa uyaniyor mu?
Ayy bilmece gibi bunlar :bbo: dilleri de yok ki soyleyiverseler dertlerini.
ogretmenim canim bize doktorumuz 3 aya kadar kaynamis ilitilmis suyle yikayin dedi klor dokunabilrimis cok kucukken o yuzden mecbur kuvetinde ytikiyoruz annemle hem daha cok kucuk ya ben cesaret edemem kuvette kucagimd ayikamaya ben de her altini actigimda yikamiyorum canim lavaboda sadece kakasini yapinca yikiyorum diger turlu zor olur hem usutur bizm de 25 -26 derece ev ama yien de korkuyor insan usutecegim diye
bir de gun isigi almasi beebkelrin cok faydaliymis uzun boylu olurlarmis kemik gelisimelri cok iyi olurmus ama havalar soguk daha da cok kucuguz diye biz daha hic acik havaya cikamadik bugun 3 dakika balkona cikardim iyice sarip sarmalayip siz cikariyromusunuz kizlar acik havaya bebisleri
günaydın dicem kimsecikler yokkkkkkkkkk(
şekerim bende senden öğrendim altını doldurunca artık koşuyoruz banyoya çeşme altına ohh ne rahatt :))
evet zaten yazıyor hastane kosullarında sterıldır dıye..evet evet yıkamayın sakın.
tüm poşetler steril..
..
günaydın kızlar..biz oğlumla erkenciyiz yine.oğlum dönencesiyle konuşuyo yarım saattir,kahvaltı yapıcaz şimdi..sonrasıda annesi plates yapıcak..benim akıllı oğlum gece 12 de uyudu sabah 7 de uyandıyavru kuşum benim aman nazar değmesin
kızlar ya benim oğlumda çok balgam oluyo sizlerdede oluyomu..napsamki..
kakası sümüksüydü dr a sordum balgamını yutar ondan olur dedi..benden ondan sonra farkettim çocukta gerçekten balgam ouyo sürekli hırıl hırıl..çok öksürmüyo ama kusucakmış gibi yapıyo öğürüyo falan sonra yutkunuyo..neden olurki el kadar bebede
selam kızlar naber nasılsınız biz bugün aşımızı olduk 3 aşı birden ama korktuğum kadarağlamadı çağanzemuszemus bakalım inşallah ateşlenmezde kolay atlatırız bu arada kilomuz 6900 boyumuzda 63 cm olmuşbide şu gazımız bitse evde durmuycam vallaha aht ettim sizler nasılsınız ne var ne yok
dogum sonrası olabiliyormuş akut pankreatit geçirdim hastanede yattım taburcu oldum.ama pazartesi sabah tekrar agrı ile hastaneye yattım.dün narkozla agızdan girilip ercp yapıldı bi kaç gun sonrada kapalı safra kesesi ameliyatı olacagım safra alınınca pankereatitt tekrarlamıcakmış.kolumda serum yazıyorum..dua edin bana..bugun kızımın aşılarıda oldu gelişimi iyi dedi mama yiyor ben sütümü sagıp döküyorum agır dozda ilaçlar kullanılıyor.benden haberler böyle..
herkese merhaba, benım ogluşum bugün sabah 6 dan aksam 19 a kadar bir dk gözünü kırpmadı, emmediği zamanlar agladı ve bol bol kustu. içtiği ne varsa anne sütü mama 15 dk da etraafa börtletti gazdan sanırım geberdik bütün gün... hiç böle zorlu bir gün olmamıstı.Allahım beterinden sakınsın.
bende moraller ıflas etti tabii. akşam babası gelınce ona verdim bebişi ve yattım. bende sızmışım yenı uyandım. babamızda konuşmuş hoplatmış pışpışlamıs sonunda uyutmayı basarmış. aksam yedıden berı uyuyor bakalım ne zaman kalkacak.
slm kızlar
geceleri bebeklerin kendi uyanmasınımı bekliyorsunuz
yoksa sizmi uyandırıyorsunuz
ben kendim kaldırıyorum
kaldırmazsam uykusunda bilmez ac kalır diye korkuyorum
doktorada hiç danışmadım
doktora gösterdik nuru kızımda üst slonum yolıu enfeksiyonu olmuş ben nezle olmuştum ona da GEÇMİŞ 2 ilaç verdi burnunu tonimer babyle fısfısla 1 hafta sümüklerini çıkar dedi bol emzir ateşini kontrol et dedi sonra çocuk acil odasında 20 dk soğuk buhara tuttular
Canim sagip saklarsin buzdolabinda sonra verirsin bebecigine. :ecrin_bebek:
hante çok ağladığında dışarı çıkarıyorum ben uyuyup kalıyor sen de denesene canım
hoya cındırella sagdım sımdı,ilk defa böle cok sutum geldı saskınlıklar ıcındeyım. tek memeden 100cc süt cıktı. daha önce sagma ıslemını cok denemıstım, en dolu anında 20 c yı gecmemıstı o yusden sagmaktan cok uzaktım . sımdı sız dedınız dye bır dah adenedım cok mutluyum 100 cc gelecegını hıc tahmın etmezdım. ama bu arada gögus ucum eskısının 4 katı kadar olducokda acıyo. normal mi????
hoyacım üşüyecek dıye korkuyorum, bırde kocama sormadan cıkamıyorum... uff bak sımdı sınır oldum kendıme .. nıye ona sormadan cıkamıyorsam...salak ben....
evet normal maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?