2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim.
Benim oglusun da sesi kisilmisti ama baska bi rahatsizligi atesi felan yoktu sonra da gecti. Allah Allah ihmal etmemek lazimmis demek CADIARZU

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm, neyseki dinlememişsin eşini. bazen bu babalar çok biliyorlar. benım eşimde giriyor bu hal ve tavırlara cok sınır oluyorum. neyse sen bıldıgını oku böle devam et yani.. Allahım bebişlerimize saglık sıhat versin, Allah korusun tüm kötülükleren onları....

zaten öyle yapıyorum canım dinlemiyorum ona göre her şey gereksiz her vşey normal bazen yaptığımı aldığımı söylemiyorum bile

Hante nasil oldu bebisin uyuyabiliyor mu?

benım bebiş koca adam gibi sabah 6 da dıkılıyor akşam sekız dokuz uyuyor gene sabah 5-6 bılemedın 7... şimdi bu uyku düzenımıdır yani14-15 saat uyanık olur mubu yaşta bı bebecık bılmem...:uhm:

bu arada kızlar gögulerınız cok doldugunda kayafetlerınızı ıslatacak kadar böyle agrısıyla sız rahatsız edecek kadar oldugunda bebışınız derın uykuda ıse ne yapmalı? zaten sütcağızım az az, şimdi farkettım ki 10 saattr sağ mememi emmemiş ve memem patlamak uzere!!!! hem canım yanıyo hem sütüm damlaya damlaya zıyan oluyo (

benım bebiş koca adam gibi sabah 6 da dıkılıyor akşam sekız dokuz uyuyor gene sabah 5-6 bılemedın 7... şimdi bu uyku düzenımıdır yani14-15 saat uyanık olur mubu yaşta bı bebecık bılmem...:uhm:

Gunduz hic mi uyumuyor yoksa uyaniyor mu?
Ayy bilmece gibi bunlar :bbo: dilleri de yok ki soyleyiverseler dertlerini.

Canim sagip saklarsin buzdolabinda sonra verirsin bebecigine. :ecrin_bebek:

bence de

Gunduz hic mi uyumuyor yoksa uyaniyor mu?
Ayy bilmece gibi bunlar :bbo: dilleri de yok ki soyleyiverseler dertlerini.

walla konussalar dertlerını anlatsalar dağları devırırsın bır damla yaşı icın ama delırıyor ınsan böle. mesela canım bugun kucagımda en az 10 kere dalmıstır uykuya ama besıge koyunca mubalağasız 1 dk uyumuyor aglayarak acıyor gözlerınız. kurulmuş saat gibi. kucagımda da o 10 kere uykuya dalması aglaya aglaya helak düştü de gücü dermanı kalmadı ondan bugün berbattı yaa hep bu kadar da fena degıl...Allahım sen yardım et hepımızıe....

hante çok ağladığında dışarı çıkarıyorum ben uyuyup kalıyor sen de denesene canım

yavrucum :))
ogretmenım demıstı sterıl degıl temız bebek yetıstırın demış dru cok mantıklı..
benım drum banyosu ıcın bırsey demedi ama camasırlarını kaynat dedı hıc kaynattım mı sor tabııkı hayır..
hıc takma kafana ben de klorlu suda yıkamamaya gayret edıyorum kokluyorum ama bır keresınde kaka facıamız oyle klorlu bır gune denk geldı mecbur yıkadım kaka kalmasından ıyıdır..
bence ıslak mendıller daha kotu eczacı arkadasım ıslak mendıl kullansan bıle sakın cesmenın altında durla kullan dedı..
asıl onun ıcınde ne var bellı mı?
klor en azından ıyıdır.. havuzlarda bebecıklerı nasıl sokuyorlar tatılde hep goruyorum bırseycık olmaz korkma..

günaydın dicem kimsecikler yokkkkkkkkkk(

şekerim bende senden öğrendim altını doldurunca artık koşuyoruz banyoya çeşme altına ohh ne rahatt :))

canım ıslak mendılden ıyıdır ıslak mendıl kullansam bıle durla dedı arkadas ben 2 3 kez dısında hıc kullanmadım o da mısafırlıge gıdınce ve durluyorum mendıllerı su bulursam bulamazsam sılıyorum oyle hafıften..

evet evet yıkamayın sakın.
tüm poşetler steril..
..
evet zaten yazıyor hastane kosullarında sterıldır dıye..
ıyıkı yıkamamısım tekrar kullanmıyorsun dı mı aynı posetı esmercım?
ben zaten stok yapıyorum dondurucuda bıtınce ısı atacagım daha hıc kullanmadım haftaya lazım..

ay masallah canım benım bızımkıde bakıyo arada artık oyuncaklara bır sure aralıksız..
masallah..

acaba hayal de mı ondan hır hır yapıyo burnu tıkalı degılken bakayım bende dıkkat edeyım..

maşallah oh canım cok guzel almıs kac kılo dogmustu kı bayaa almıs:))

gecmıs olsun en kısa zamanda ınsallah saglıgına kavusursun off ben haftalarca hemoroıdten yattım da bılırım cok kotu yatmak elın kolun baglı..
v

canım gazdan kesınlıkle ama gaz uykuyu sasırtınca boyle kısr dongu oluyo uyku sasınca cok aglıyorlar ah bılmem mı bızde cok uyandıran var uyku sasınca gaz gaz olunca kusma off off en sonunda bayılıyo artık uykusuzluktan..

slm kızlar
geceleri bebeklerin kendi uyanmasınımı bekliyorsunuz
yoksa sizmi uyandırıyorsunuz
ben kendim kaldırıyorum
kaldırmazsam uykusunda bilmez ac kalır diye korkuyorum
doktorada hiç danışmadım

canım bende bır kıtap var 2 aydan sonra bebek butun gece bıle uyuyabılır dıyo bırak elleme bence uyusun 4-5 saatı gecmesın sadece..

ayy cok gecmıs olsun canım yaaa...
hadı bakalım duzelsın bır an once nurumuz..

hoya cındırella sagdım sımdı,ilk defa böle cok sutum geldı saskınlıklar ıcındeyım. tek memeden 100cc süt cıktı. daha önce sagma ıslemını cok denemıstım, en dolu anında 20 c yı gecmemıstı o yusden sagmaktan cok uzaktım . sımdı sız dedınız dye bır dah adenedım cok mutluyum 100 cc gelecegını hıc tahmın etmezdım. ama bu arada gögus ucum eskısının 4 katı kadar oldu cokda acıyo. normal mi????

hante çok ağladığında dışarı çıkarıyorum ben uyuyup kalıyor sen de denesene canım

hoyacım üşüyecek dıye korkuyorum, bırde kocama sormadan cıkamıyorum... uff bak sımdı sınır oldum kendıme .. nıye ona sormadan cıkamıyorsam...salak ben....

evet normal maşallah canım

evet kıbelecım suan bayılmıs durumda.. sanarsın ki sızdı ... ee sımdı yokmu bu veletın gazı sımdı de var nası uyuyor. aman uyusun töbe töbe.ne dıyorum ben..:)))

[
hoyacım üşüyecek dıye korkuyorum, bırde kocama sormadan cıkamıyorum... uff bak sımdı sınır oldum kendıme .. nıye ona sormadan cıkamıyorsam...salak ben....

kız üşümez sar sarmala paket gibi yap yüzüne de bi tülbent ört bak soba gibni olur hiç korkma eğer 0ın altında değilse sıcaklık her gün 10 15 dk. çıkarılmalıymış zaten

evet normal maşallah canım

ewet masallah ama, bu 100 cc cıkan mememden 10 saattr emmıyordu. dıger gögsumden emdı 3 saat sonra mama derken vakıt nasıl gecmıs. sütte gıdım gıdımda olsa bırıktı tabi..

birde cokılgınctır aynı anda ıkı memei boşaltsa benım oglus3-4 saat sonra sol mememdekı süt sağ mememdekının nerdeyse ıkı katı oluyor, yanı bırı dıgerıne göre cok cabuk doluyor . bu nasıl mantık acaba nıe böle??kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…