30saattir ayaktayım huu bayılazzam şimdi
salm kızlar nasılsınız,
ben çok yorgunum 2 gündür düzce ye gidip geliyoruz.bebegimin böbrek sintigrafisi çekildi.inş.sonuç ii çıkar.geçmişe bi bakıp çıkıcam
herkese merhaba hastane odasından....nasılsnız kızlar...
canım hayırdır?
gece çok mıkırdandı saat 4te bi uyandı öğlen 12de uyudu o saatten sonrada ben yatmadım annem geldi bebişe baktı bende evi temizledim böylece hala uyumadım ama iflas etmek üzereyim
ecrin çok geçmiş olsun canım allah şifa versin biran önce sağlıkla gel aramıza bak hediyeleşicez yine biran önce iyi olda gel
demetcim inş sonuç iyi çıkar. güzel haberlerle inş.
canım selam. ne oldu sana yaa böleee
hayrol niye30saattir ayaktayım huu bayılazzam şimdi
geçmiş olsun inş sonuç iyi çıkar canımsalm kızlar nasılsınız,
ben çok yorgunum 2 gündür düzce ye gidip geliyoruz.bebegimin böbrek sintigrafisi çekildi.inş.sonuç ii çıkar.geçmişe bi bakıp çıkıcam
geçmiş olsun canımdogum sonrası olabiliyormuş akut pankreatit geçirdim hastanede yattım taburcu oldum.ama pazartesi sabah tekrar agrı ile hastaneye yattım.dün narkozla agızdan girilip ercp yapıldı bi kaç gun sonrada kapalı safra kesesi ameliyatı olacagım safra alınınca pankereatitt tekrarlamıcakmış.kolumda serum yazıyorum..dua edin bana..bugun kızımın aşılarıda oldu gelişimi iyi dedi mama yiyor ben sütümü sagıp döküyorum agır dozda ilaçlar kullanılıyor.benden haberler böyle..
hayrol niye
geçmiş olsun inş sonuç iyi çıkar canım
geçmiş olsun canım
aynen canim ben de oyle heryerini sarmaliyorum oglusun garibimin bi yuzu goruyor gun isigi o da faydadir diyorum ins. oyledir havalar tam isnmadan korkuyorum yagünaydın dicem kimsecikler yokkkkkkkkkk(
jasmin bende çıkarıyorum bir kaç keredir balkona güneşi gördüğüm anda ama sadece yüzü görüyor güneşi öyle sarıp sarmalıyorumki korkumdan hasta ederim diye o da nasıl kamaştırıyor gözleri bakamıyor köfteee :))
günaydın.....
süper bişey jasmin.
hortumun bi ucu bebeğin burnunda bi ucu senin ağzında. arada sümüklerin toplanacağı biryer var, yani ağzına kaçma şansı yok merak etme.
sen nefesinle çektikçe çıkıyor..
massallah canim oglusuna kocaman olmus cagancik annesinin sutlei cok yaramis oglusunaselam kızlar naber nasılsınız biz bugün aşımızı olduk 3 aşı birden ama korktuğum kadarağlamadı çağanzemuszemus bakalım inşallah ateşlenmezde kolay atlatırız bu arada kilomuz 6900 boyumuzda 63 cm olmuşbide şu gazımız bitse evde durmuycam vallaha aht ettim sizler nasılsınız ne var ne yok
bu tatliyi ben de cok severim ve yaparim canim ama cikolata sosu benim oglusa gaz yapiyor diye yiyemiyorum cikolatayi da bir o kadar severim hasret kaldim valla su 3 ay gecse gazlarimiz gecse de cikolata ile bulussam ben de gecen gece dayanamadim yedim yavrum kivrandi agridanben oğlana artık hiç mama vermiyorum ilk zamanlar çok ağlıyo diye veriyodum ama artık vermiyorum hemşirede gelişimi çok iyi toplanmış maşallah dedi bana hep aynı geliyo gerçi kıyafetlerimizi full yeniledik size bi süt artıran tatlı tarifi veriyim kızlar bol bol kalori alalımkaydirigubbakcemile3 yalancı profitöröl
4 tane elma rendeleniyo içine 3 paket petibör bisküvi bir su bardağı ceviz 2 çay kaşığı tarçın bisküvilerle elmaları hamur olana kadar yoğurup top top yapıp borcama dizin üzerinede çikolata sosu ekleyin ben çikolata sosuna bide sütlü çikolata katıyorum daha tatlı oluyo sorada bolbol yiyin ohhhh gelsin sütler sonra yanında kaloriside bonusukaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim hayirdir ne var bebeginde bu arada ben de duzceliyim hangi hastaneye goturuyosun ordasalm kızlar nasılsınız,
canim cok gecmis. olsun allah sifalar versin ins tez zamanda iyilesip evine doneceksin ayrisi de cok opuyorum massallah ona da anensinin durumunu anlayip uslu kiz olmusdogum sonrası olabiliyormuş akut pankreatit geçirdim hastanede yattım taburcu oldum.ama pazartesi sabah tekrar agrı ile hastaneye yattım.dün narkozla agızdan girilip ercp yapıldı bi kaç gun sonrada kapalı safra kesesi ameliyatı olacagım safra alınınca pankereatitt tekrarlamıcakmış.kolumda serum yazıyorum..dua edin bana..bugun kızımın aşılarıda oldu gelişimi iyi dedi mama yiyor ben sütümü sagıp döküyorum agır dozda ilaçlar kullanılıyor.benden haberler böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?