2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

salm kızlar nasılsınız,

ben çok yorgunum 2 gündür düzce ye gidip geliyoruz.bebegimin böbrek sintigrafisi çekildi.inş.sonuç ii çıkar.geçmişe bi bakıp çıkıcam

30saattir ayaktayım huu bayılazzam şimdi

canım hayırdır?

salm kızlar nasılsınız,

ben çok yorgunum 2 gündür düzce ye gidip geliyoruz.bebegimin böbrek sintigrafisi çekildi.inş.sonuç ii çıkar.geçmişe bi bakıp çıkıcam

demetcim inş sonuç iyi çıkar. güzel haberlerle inş.

herkese merhaba hastane odasından....nasılsnız kızlar...

canım selam. ne oldu sana yaa böleee

dogum sonrası olabiliyormuş akut pankreatit geçirdim hastanede yattım taburcu oldum.ama pazartesi sabah tekrar agrı ile hastaneye yattım.dün narkozla agızdan girilip ercp yapıldı bi kaç gun sonrada kapalı safra kesesi ameliyatı olacagım safra alınınca pankereatitt tekrarlamıcakmış.kolumda serum yazıyorum..dua edin bana..bugun kızımın aşılarıda oldu gelişimi iyi dedi mama yiyor ben sütümü sagıp döküyorum agır dozda ilaçlar kullanılıyor.benden haberler böyle..

.......................................

30saattir ayaktayım huu bayılazzam şimdi
hayrol niye

salm kızlar nasılsınız,

geçmiş olsun inş sonuç iyi çıkar canım

geçmiş olsun canım

hayrol niye

geçmiş olsun inş sonuç iyi çıkar canım

geçmiş olsun canım

ege bey sabahın 4ünde kalktı bende yatmamıştım daha iyice dalsın mamasını verir öyle yatarım dedim al sana dedi bi kalktı öğlen 12 gibi uyudu annemde geldi bebişe bakmaya bende temizlik yaptım gitti sonra bende bukaaa saat ayakta kalmış oldum acayip uykum geldi

ha uşaklar çok güzel bir kurabiye tarifi aldım denedim deneyin bayıldık biz.....
1 pk margarin eritin
1 vanilya
1 kabartma tozu
1 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
alabildiğine un yarım yada varsa 1 su bardağı caviz yahut fındık
yumuşak kıvamlı bir hamur olsun..

180derecede pişirin üzeri için

1 su bardağı pudra şekeri
2 çorba kaşığı kakao
1 çorba kaşığı tarçın
bunları bir kapta harmanlayın fırından çıkarttığınız kurabiyelerin altını üstünü bolca buna bulayın ama bolca elinizle üzerlerini bozmadan saklama kutusuna koyun yiyin bacılarım yiyin...adımı neeee casminin küllü kurabiyesi
.=P

aynen canim ben de oyle heryerini sarmaliyorum oglusun garibimin bi yuzu goruyor gun isigi o da faydadir diyorum ins. oyledir havalar tam isnmadan korkuyorum ya

bugun aldim canim eczaneden daha denemedim gerci cok tikali degildi bugun burnu umarim kolay kullanirim surekli kullaniyomusun sen yoksa sadece burnu tikaliyken mi kullaniyosun canim
massallah canim oglusuna kocaman olmus cagancik annesinin sutlei cok yaramis oglusuna
bu tatliyi ben de cok severim ve yaparim canim ama cikolata sosu benim oglusa gaz yapiyor diye yiyemiyorum cikolatayi da bir o kadar severim hasret kaldim valla su 3 ay gecse gazlarimiz gecse de cikolata ile bulussam ben de gecen gece dayanamadim yedim yavrum kivrandi agridan
salm kızlar nasılsınız,

gecmis olsun canim hayirdir ne var bebeginde bu arada ben de duzceliyim hangi hastaneye goturuyosun orda

canim cok gecmis. olsun allah sifalar versin ins tez zamanda iyilesip evine doneceksin ayrisi de cok opuyorum massallah ona da anensinin durumunu anlayip uslu kiz olmus

herkese merhaba, benım ogluşum bugün sabah 6 dan aksam 19 a kadar bir dk gözünü kırpmadı, emmediği zamanlar agladı ve bol bol kustu. içtiği ne varsa anne sütü mama 15 dk da etraafa börtletti gazdan sanırım geberdik bütün gün... hiç böle zorlu bir gün olmamıstı.Allahım beterinden sakınsın.
bende moraller ıflas etti tabii. akşam babası gelınce ona verdim bebişi ve yattım. bende sızmışım yenı uyandım. babamızda konuşmuş hoplatmış pışpışlamıs sonunda uyutmayı basarmış. aksam yedıden berı uyuyor bakalım ne zaman kalkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…